Sehr qualitativ hochwertig und zuverlässige Lieferung

Sehr positiv

Prachtige collectie en mooie kwaliteit

Betrouwbaar, snel, correct..... netjes aangeleverd - niet goedkoop - maar daardoor wellicht wat exclusiever en erg mooi.

Alles top!!!!

Einfach toll. Bin echt zufrieden, werde auch in anderen Farben bestellen:)

Prachtige sjaals en mutsen.

Erg mooie kwaliteit en mooie kleuren. De ronde dichte sjaal is naar mijn mening wel iets te dun qua gebruikt wol. Ik had hem liever gezien in dezelfde gebruikte materialen als de losse sjaal.

Mooi om te zien, maar veel te dun

Ik vind de sjaal prachtig, maar erg dun en blijft overal aan haken. Na 2 x gebruik nu al lelijk. Jammer

Top !

Snelle service, prachtige producten

Alles super

Hat alles prima geklappt. Sehr zu empfehlen.

Perfekt

Super schnelle Lieferung. Fantastische Qualität. Ich bin wirklich begeistert.

Mooi omslagvest, van foto afwijkende kleur

Het omslagvest dat ik vandaag ontving is prachtig, maar de kleur Kings Blue wijkt in het echt helaas behoorlijk af van de foto op de website. Het is meer donkerpetrol dan het heldere koningsblauw op die foto. Ik heb een retourlabel ontvangen, maar twijfel nog of ik het artikel terugstuur. Want het vest is echt heel mooi van kwaliteit en het is maar de vraag of een van de andere blauwe kleuren wél zijn wat ik ervan verwacht.

Goede kwaliteit

De shawl ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. De service was goed en snel.

Schöne Ware, DPD schlechter Lieferant

Die Tücher von Knit Factory sind sehr schön. Ärgerlich ist die langsame Auslieferung und schlechte Service von DPD.

Eerst enthousiast maar...

Maar toen binne had en hoes om kussen wilde doen was de rits gelijk al van d ehoes af en kapot..... Erg jammer. Voor zo'n mooi kussen en voor het geld.

Snelle levering mooie items!

Sjaal en handschoenen als op de foto. Mooie kwaliteit en snelle levering. Ga zeker meer items bestellen!

Goede en snelle service, mooie producten!

Knit Factory heeft prachtige kwalitatieve producten! Ik bestel er graag, ook fan van de keukendoeken ed. zulke mooie stoffen. Krijg vaak complimenten over de keukendoeken. Deze had ik op lijstje.nl gezet voor onze bruiloft. Heb nu ook 2 verschillende soorten omslagdoeken en ze blijven echt heel mooi, en ze worden heel veel gedragen.

Sehr schöne Ware, leider zu groß.

Die Ware ist qualitativ sehr schön. Leider zu groß für mich Die Rücksendung auf eigene Kosten sollte geändert werden.

Wundervolle Schals, Mützen und Tücher

Sehr schöne Verarbeitung, gute Materialien und große Farbauswahl. Sehr schlicht aber richtig schön!!!!!

Tolle Qualität

Super weich und schöne Farben!

Super mooie producten in prachtige kleuren

Ik heb inmiddels best al wat producten van Knit Factory en ze zijn allemaal even mooi. Het betreft dan voornamelijk kleding. De kwaliteit is goed en voor de wintercollectie geldt dat het allemaal lekker warm is. En dan is het altijd lastig kiezen, want de kleuren zijn zo mooi!

Super mooie producten

Ik had al kussens en een plaid van Knit factory. Mooi, beetje robuust, goede kwaliteit en snelle levering.

Leuke producten snelle service

De producten zijn mooi van kwaliteit. Goede pasvorm. Snelle levering.

Een echte aanrader!

Langer op zoek naar pannenlappen die soepel aanvoelen. Deze gevonden bij de 'Knit Factory', in leuk pompdoek design. Top kwaliteit en vele kleurstellingen. Gelijk maar twee setjes besteld. Snelle verzending en levering. Heel blij mee!

Gute Qualität

Schnelle Lieferung/ gute Qualität

Supermooie kwalitatieve producten en snel geleverd

Ik heb 2 omslagdoeken besteld en 1 tas. Ziet er allemaal super uit en de omslagdoeken voelen heel zacht en warm aan.

Perfekter Poncho auch für große Größen.

Super schöne Qualität. Schnelle Lieferung. Nur DPD hat mich mal wieder nicht gefunden, dadurch kam die Lieferung einen Tag später.

Prachtige sjaals

Prachtige sjaals super snel verzonden

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.