Tolle Produkte, wunderschön! Und schnelle, problemlose Lieferung!

Hat alles prima geklappt!

Geweldig!

Super mooie kwaliteit en prima pasvorm. Snel geleverd.

Alles Bestens

War meine erste Bestellung hier. Bin sehr zufrieden. Sehr schnelle Lieferung. Gerne wieder

Mooie, warme kleding, sjaals en een tas maken mijn outfit compleet!

De kleding is mooi, blijft mooi en is heerlijk draagbaar en warm. Zo ook de sjaals die met alles te combineren zijn. Heerlijk warm maar vooral ook een mooie finishing touch. De tas gaat overal mee naar toe. Is heerlijk groot, stoer en netjes tegelijk.

Tolle Strickjacken und Schals in super schönen Farben

Sehr schneller Versand bin absolut zufrieden.

Schnelle Lieferung und sehr gute Qualität

Lieferung und Bezahlung liefen reibungslos, die Qualität ist sehr gut,

Prachtig!

Heel blij mee. Super snel bezorgd. Mooi diep zwart en heerlijk voor kille herfst avonden.

Hat super gut geklappt

War total zufrieden

Artikel haben gute Qualität, schöne Farben

Habe alle Artikel in einem Blumenladen gekauft, das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Nur wenige Kleidungsstücke habe ich online gekauft.

Bestelling was na 2 dagen binnen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst was deze na twee dagen binnen. Prima alles in orde. Ben blij met mijn mooie omslagdoek

Sehr schöne Mode

Die Strickwaren sind hochwertig und langlebig, ich kaufe gerne immer wieder

Wunderschöner Poncho!

Ich bin begeistert von dem Poncho und werde häufig darauf angesprochen… Habe ihn nun auch verschenkt und konnte in glückliche Augen schauen!!!

Mooie sjaal

Goede kwaliteit en de speld maakt het uniek

Prima spullen, vandaag besteld en morgen echt in huis TOP

Ik ben zeer tevreden, heb al meerdere malen iets besteld en het altijd keurig gekregen zoals af gesproken

Tolle Ware bin sehr zufrieden

Bin sehr zufrieden mit den gekauften Kissen. Versand war zügig und die Ware gut verpackt.

Superblij met mijn sjaal.

Grootste probleem: zoveel keus!! Zoveel mooie dingen!!! Levering ging snel en netjes. Ik bestel daar vast snel weer

Mooie kleding en kussens,alles netjes bezorgd

Vooral de kussens vond ik mooi en daarna kwamen de vesten en trui. Wat je ziet krijg je ook!

Prima kwaliteit, mooie kleuren, en gemaakt in Nederland. Super, ga zo door!

Mooi, comfortabel vest

Bestelling snel geleverd en exact als verwacht! Helemaal blij mee

Qualitativ hochwertig und schön

Die Farben sind super. Es fühlt sich schön weich an... sieht klasse aus. Alles in allem kann ich die Produkte weiterempfehlen :)

Wunderschönes aus Wolle

Ich habe mir einen Schal und eine Mütze gekauft. Super Stylisch, toll verarbeitet. Leider ist der Farbton der beiden Teile nicht 100% identisch, dann wäre es perfekt. Aber tolle Ware. Empfehlenswert!

Alles prima abgelaufen

Erste Bestellung, sehr zufrieden

perfecte kleur

Last minute zoektocht naar een bolero/sjaal voor mijn suitekleed bracht me op jullie site. Daar vond ik de Jazz omslagvest Mauve. Besteld en de dag erna al in huis, geeft me voldoende warmte en bescherming, past perfect van kleur bij mijn kleed !

Snelle bezorging en geweldig product

Goede ervaringen, goede service en mooie producten

Verassend!

Voor ons een nieuwe ervaring Een schort gekocht, daarna de pannen lappen. Vervolgens badjassen en handdoeken. Kortom we zijn fan geworden!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.