Bin sehr zufrieden, schnelle Lieferung, tolle Sachen

Mooie spullen

Hele mooi producten en snelle levering

Mooie kwaliteit

Najaar 2018 een mooie poncho en omslagsjaal gekocht en nog steeds super mooi. Afgelopen week een trui en bijpassende col gekocht. Ze zien er super mooi uit en voelen lekker zachten. Superblij mee! Ik hoop dat ze ook mooi blijven en ik er veel plezier van ga hebben. Verder hoop ik dat de grote maten lijn verder wordt uitgebreid, al is dat niet goed voor mijn portemonnee.

Immer wieder super

Alle meine nicht Factory Teile sind absolute Lieblingsstücke. Auch beim waschen Latsch nichts aus. Masche für Masche Superqualität.

Alles perfekt gelaufen

Von der Bestellung bis zur Lieferung gibt es nichts zu meckern .Die Kissen sind von einer Top-qualität. Vielen Dank , jederzeit gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke stoere sjaals en tas.

Mooie vilten tas. Heerlijke stoere sjaals. Kleden zo prachtig af in mooie kleuren. Gaaf dat ze op verschillende manieren te dragen zijn. Ben er heel blij mee.

perfect !!

Is niet mijn eerste bestelling bij knit factory - heb ook al een omslagdoek een tijdje geleden besteld. kreeg veel complimenten vanwege de apartheid van de doek echter - mijn dochter was ook deze mening toegedaan met als resultaat dat de doek bij haar terechtgekomen is ! binnenkort bestel ik zelf weer een omslagdoek. nu naar het vest. mooie diepe navy-kleur - mooi breisel - en natuurlijk de blikvanger op het vest. is nu nog een beetje te warm - maar duurt niet meer lang - d.w.z. vest nog niet gedragen. tot nu toe uiterst tevreden.

Jederzeit wieder!

Schneller Versand, lobenswerte Kommunikation!

Prachtig vest

Het duurde even voordat ik het vest besteld had, want wat een keuze in kleuren! Het vest is superfijn, comfortabel en zacht en ziet er prachtig uit. Helemaal blij mee!

Heel leuk.

Ben heel blij met deze pannelappen,precies hetzelfde als mijn keuken en theedoeken.

Immer wieder!

Sehr schöne Produkte, kann nur sagen einfach super!

Fantastisch!

Ze doen wat ze beloven: voor 20.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Top! En mooie kwaliteit, dus wat mij betreft een echte aanrader.

Mooie producten, snelle levering

Goede en mooie spullen bij Knit, fijn bedrijf.

Prachtig en snel geleverd. Aanrader!

Mooie kleur.

Snelle verzending, mooi vest.

Goede kwaliteit, mooie kleur.

Hele mooie artikelen!

Mooie artikelen, zeer houdbaar en goede kwaliteit

Duidelijke website en snel alles in huis.k

Tolle aussergewöhnliche Ware.Das Kissen ist so wie abgebildet. Das nächste ist schon im Warenkorb

Bestellung wurde schnell bearbeitet und versandt

Snelle reactie bij vragen

Positief en product van goede kwaliteit.

Tolle Ware, Form und Farbe sind wie beschrieben.

Schnelle Lieferung, Artikel ist wie beschrieben. Das freut mich sehr.

Goede service, mooie produkten

Zo fijn dat ze nu ook een plussize serie hebben. Nu kan ik de prachtige sjaals ook combineren met een heerlijk vest.

Gewoon goede kwaliteit.

Ik was al bekend met de kwaliteit van Knit Factory. Gebruik al jaren de gastendoekjes. Ze blijven mooi terwijl ik ze gewoon bij de handdoeken was en zelfs in de droger stop. Nu had ik de theedoek besteld. Wat ik wel jammer vind dat die alleen in wit verkrijgbaar is.

Mooie artikelen en snelle service.

Na de bestelling goed op de hoogte gebracht.

Goede service En snelle levering

Vorige keren goed nu minder tevreden.

Meestal gaat het goed. Dit keer was het bestelde vest een dag langer onderweg en daardoor erg gekreukt. Kreukels zijn er nog niet uit. Anders zou mijn score hoger zijn geweest.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.