Alles Top jederzeit wieder!!

Super schnelle Lieferung . Immer wieder gerne :

Mooie pannenlappen en zeer prettig in gebruik.

Het bestellen ging goed. De pannenlappen zijn mooi gemaakt en ik vind ze heel prettig in gebruik. Ik ben er erg blij mee en gebruik ze altijd. Oven, pannen, maakt niet uit. Ze kunnen tegen een stootje.

Eerste kennismaking, voor herhaling vatbaar!

De ervaring komt later maar nu al blij met mijn aankoop

Kissen +Bezüge sehr schön

Ansich alles gut, ausser die Zustellung hat etwas länger gedauert . Dennoch sind die Kissenbezüge sehr schön und fühlen sich auch schön weich an.

Unkompliziert

Einfach bestellt, schnell geliefert

snl en goed geleverd

kussens zijn mooi van design en netjes afgewerkt

Snel. Goed materiaal!

Prima, ik zou zo nog eens wat bestellen.

Tolle Produkte

Bestellt, sehr schnell geliefert, alles super!

Sehr einfacher und sehr schneller Service

Website ist sehr übersichtlich gestaltet, Einkauf ist sehr einfach und schnell.

Gute Verarbeitung

Sehr schön

Top Produkte und schnelle Lieferung

Die Ware ist wie immer Top, der Kontakt freundlich und unkompliziert und der Versand sehr schnell. Immer wieder gerne.

Das Produkt, der Cardigan, ist eine top Qualität, gefällt mir ausgesprochen gut.

Was soll ich sagen, ein schneller Service und Lieferung, alles in Ordnung.

Tiptop

mooie trui , alles naar wens

Sehr farbintensives, weiches, gemütliches Produkt

Schnelle Lieferung, reibungsloser Bestellprozess

top

mooie kwaliteit en origineel ontwerp

Mooie producten, snelle levering

Mooie kussens en plaid, echt een aanwinst voor op de bank.

Snelle levering van vest en omslagdoek. Verrassend mooie kwaliteit van beiden. Ik zal zeker nog meer aanschaffen en wacht met smart op wat de herfst/wintercollectie gaat brengen. Wel had ik graag de lengtes van de vesten op de site vermeld zien staan. Zo heb ik een lang vest besteld die bij mij boven de knie valt. Prima! Bij de modellen op de foto’s valt deze onder de knie. We zijn natuurlijk allemaal anders gebouwd :)

Meine Bestellung wurde umgehend auf den Weg gebracht. Alles war vollständig. Die Ware ( Strickjacke, Schal und Mütze ) sind wie beschrieben und ich bin sehr zufrieden.

Top service en top kwaliteit

Super goeie ervaring met deze webshop. Top service en top kwaliteit. Ik beveel deze webshop aan iedereen aan.

Das gewisse Etwas! Ich schätze die liebevollen Details, bitte mehr davon!

Das gewisse Etwas! Ich schätze die liebevollen Details, bitte mehr davon!

Makkelijk bestellen. Snelle levering en mooi product.

Mooie trui en omslagdoek

Violet trui, aandoen en niet meer uitdoen!!!

Fijne vlotte afhandeling

Alles verliep vlot vanaf de bestelling tot de levering.

Sehr schöne Ware!

Immer wieder!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.