Goede producten

Mijn laatste aankoop teruggestuurd, helaas. De kleur zou wit zijn, maar was donker ecru, met een donkere rand!! Het materiaal viel ook tegen, niet wat ik er van had verwacht. Volgende keer beter.

Netjes en snel afgehandeld, bestelling op tijd geleverd!

Netjes en snel geleverd

Super kleding

Lieferung erfolgte sehr schnell und unkompliziert. Ware ist super

Lieferung erfolgte sehr schnell und unkompliziert. Ware ist super

Gute Qualität und schöne Ware

Sehr schöne Tücher und tolle Farben

Mijn trui voelt enorm zacht aan en is ook zeer mooi!

Voorlopig zeer goed! Nog maar 1 keer kunnen dragen wegens te warm weer!

Fijne webshop, snelle verzending en afhandeling en mooie spullen, erg blij met mijn vest en eerder gekocht sjaal!

Ik heb een prachtige warme poncho besteld. De kleur en kwaliteit zijn zoals verwacht: zeer goed. Ik heb er al veel plezier van gehad!

Tolle Qualität

Ich habe mittlerweile zwei Strickjacken bestellt und bin von beiden begeistert. Beide gehören zu meinen Lieblingsstücken!

Mooie producten

Mooie producten en vlotte service. Het tasje viel iets kleiner uit dan ik had verwacht, maar verder echt prima!

Mooi vest

Mooi vest.

Mooie producten, goede online ervaring

Goede kwaliteit producten die lang mooi blijven.

Schöne Kissenbezüge - schlechtes Innenkissen

Die Kissenbezüge sind toll und schön verarbeitet. Die Innenkissen sind nicht so überzeugend, da haben wir schon bessere gekauft. Bestellabwicklung und Lieferung war fix.

Eine großartige Qualität

Sehr schöne Kissen und unfassbar schnelle Lieferung, gerne wieder!

Fijne producten en goede service

Knit Factory heeft heerlijke omslagdoeken. Ik heb ze ontdekt toen het afgelopen winter te koud was in school vanwege het minder stoken in verband met Corona. De omslagdoeken van Knit Factory zijn lekker comfortabel, dragen makkelijk, zijn stoer en elegant tegelijkertijd. De omslagdoeken zijn in veel kleurstellingen en soorten verkrijgbaar: dus ik heb inmiddels een leuke collectie! Draagbaar bij iedere gelegenheid. En omdat ik enthousiast ben is mijn omgeving dat ook. Dus ik heb met de veelzijdige omslagdoeken van Knit Factory nu ook steeds een leuk, behaalijk en praktisch cadeau!

Super fijne mondkapjes

Ik kan mijn bril nu ophouden, zonder beslagen glazen !

Strickjacken und Tücher unschlagbar schön

Alles bestens gelaufen, schneller Versand super schöne Ware!

Heerlijke grote omslag sjaal

Koelt het af in de avond sla dan deze heerlijke grote omslagsjaal om. Vast te zetten op div. Manieren. En de jeans blauw is een prachtige kleur.

Mooie gebreide en katoenen producten

Fijne webshop met mooie eerlijke artikelen om te gebruiken en zeker te dragen. Snelle levering en prima klantenservice.

Mooie artikelen

Zeer mooi, ik kijk er naar uit ze te dragen in de winter.

Snelle service, product voldoet naar verwachting

Snelle service, product voldoet naar verwachting

Super makkelijk te bestellen en razend snel in huis, goed verzorgde levering. Ik zou willen dat alles wat ik bestel zo TOP geleverd wordt.

Mooi product

Blij met deze cape. Mooi van kleur en kwaliteid.

Levering niet zoals aangeven in de webshop. Voor 20.00 besteld volgende dag in huis. Is helaas niet zo. Poncho is naar alle tevredenheid.

Super mooie producten

Super mooie producten met een snelle levering. Foto's op de site komen overeen met de werkelijkheid.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.