Klantenservice helpt snel na klacht

Nadat ik een erg sterk ruikende / stinkend vest heb binnen gekregen, contact gehad met de klantenservice. Zij heeft snel en vakkundig de klacht weten te verhelpen door een nieuw product en retourticket voor het andere product toe te sturen. Zo was het vast alsnog op tijd voor de bruiloft waar hij voor bedoeld was.

Snelle service en mooie producten met kwaliteit.

Producten worden goed en snel geleverd. Mooie kleuren en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Excellent

Vlotte aankoop en levering, prima kwaliteit. Ik ben super blij met mijn nieuwe handtas!

Super Schal

.... alles hat gut geklappt, nur der Versand hat ein wenig gedauert... deshalb einen halben Abzug. Der Schal hat eine tolle Qualität, ich trage ihn ständig auch Abends wenn es Kühler wird auf der Terrasse.

Mooie en duidelijke site. Snelle service. En betaalbaar

Precies wat ik wil.

Poncho besteld. snelle levering, mooie kwaliteit.

De producten zijn precies zo als ze omschreven worden

Ik ben heel blij met mijn omslagvest.

Minder is méér

Snelle levering; eerlijk produkt. Minder is méér ; Rijk door eenvoud!

Uitstekend!!

Ruime keuze, goed materiaal, snelle levering. Èn ... ziet ee natuurlijk super hip uit.

De hele bestelling van uitzoeken wat ik wilde hebben tot en met de levering heel duidelijk en overzichtelijk.

Mooi spul!

Goede pasvorm (badjas), mooie kleuren (plaid) en beide heerlijk zacht!

Tolle Qualität, schöne Produkte

Wer mal ein wenig Schwung in das triste Dasein von Küchen-und Badhandtüchern bringen möchte, ist hier genau richtig. Tolle Produkte und Qualität. Gerne wieder.

Alles gut gelaufen

Schnelle Lieferung, Kissen entsprechen der Bilder und Beschreibung. Top.

So tolle individuelle Strickwaren

Egal ob Strickwaren oder Home-Accessoires, Knie Factory hat tolle Strickjacken, Schals usw. Die Qualität ist top und alles ist pflegeleicht. Die Lieferung ist schnell und unkompliziert.

Ich liebe meine neue Tasche!

Die Tasche ist wunderschön und sehr gut verarbeitet! Der Versand war auch blitzschnell! Super Kaufentscheidung!

Stylisch, gute Verarbeitung, top Qualität

Die Kissen von Knit Factory sind echte ‚Eyecatcher‘. Ich hatte etwas Außergewöhnliches als Deko für mein neues Sofa gesucht und bin bei Knit Factory fündig geworden. Bei der angemessenen Auswahl qualitativ hochwertiger Kissen im stylischen Design und in jeweils mehreren Farbabstufungen ist für jeden Geschmack etwas dabei. Der Online-Shop ist übersichtlich aufgebaut, die Lieferung erfolgte pünktlich. Eine uneingeschränkte Empfehlung!

Goeie kwaliteit en mooi!

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Guter Internetauftritt, Service und gute Produkte

lief alles tip-top

alles bestens

Draagcomfort

Snelle levering van mijn fay omslagdoek. En het is heerlijk om te dragen onder mijn jas of over mijn trui. 100%katoen lekker zacht en soepel. Ideaal voor dit wisselvallige weer.

Fijne sjaal

Wederom een fijne sjaal in een prachtige kleur. Mijn 3e al.

Super netjes

Hele goeie ervaring en snel

Mooie artikelen

Mooie omslagdoek, snel geleverd!

Voor Moederdag mijn moeder een omslagdoek cadeau gedaan. Netjes en snel geleverd. Mijn moeder had mijn 2 omslagdoeken gezien en daarover enthousiast! Ze is heel blij met haar exemplaar!

1e maal, maar was prima.

Zeer goede ervaring, zeker aanrader.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.