Vlotte bestelling, snelle levering, mooie kwaliteitsproducten

Zeer goede ervaring met de Knit factory. Ik zal er zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering , ik beveel deze firma aan

Zo gezegd cq besteld zo ontvangen!

Top: bestelling en levering goed verlopen en snel Tip: enige reden waarom geen 5 ⭐️ Is dat de zoekmachine niet heel prettig ofwel overzichtelijk is naar mijn mening.

goede kwaliteit

mooie en goede kwaliteit washandjes en handoeken. Fijne washandjes niet te dik

Tolle Tücher

Ich habe für mich und meine Tochter zwei tolle gestrickte Tücher gekauft!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, mooie producten!

Topschorten

De schorten vind ik fantastisch: mooi, ook na veelvuldig wassen en jarenlang gebruik. Voldoende groot, twee handige zakken, lang knooplint. Ze passen in elke keuken. Ik kocht een nieuwe omdat we de keuken vernieuwden en de kleur daar niet zo goed meer bij paste. Nu is mijn zus blij met mijn vorige exemplaar.

Fantastische service

Het bezorgadres bleek verkeerd maar Knit Factory stond me goed te woord en bleek daarna alles supersnel hersteld te hebben terwijl pakketje al op weg was naar verkeerde adres. Op het juiste adres kwam mijn kado toch op tijd aan. Alle lof voor deze superservice! Blije klant en blije ontvanger!

Prima product.

Mooie spullen , snelle levering.

Wohlfühlen

Ich habe mich sofort in die Knit Factory Dreicksschals bzw. -Tücher verliebt. Ich fühle mich wohl damit. Dankeschön.

Alles super

Gute Qualität, schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden.

Prompte Lieferung

Top Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, snelle bezorging. Mooie kwaliteit.

Gute Qualität und schöne Farbe sowie Passform!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schöne Ware, der Preis ist fair!

Unkomplizierte schnelle Abwicklung!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Heel mooi product ontvangen, heel snel geleverd,

Tolle Waren in schönen Farben

Abwicklung problemlos.

Mooie producten

Mooie producten en een fijne snelle levering

Kwaliteit, ook in levering

Snelle levering, en kwaliteit van materialen die ze gebruiken !

Mijn ervaring is dat het snel geleverd is. Dat je achteraf kan betalen. Dus alles in orde.

Geweldig leuke spulletjes!

Zo leuk en lekker nostalgisch ook. Van die heerlijke gebreide handdoeken. Ik heb ze ondertussen al in 4 kleuren.

Mooi product

Prachtige sjaal met mooie clip. Lekker warm en prachtige kwaliteit

Mooie gebreide spullen, tot in de puntjes verzorgd!

Het bestellen via de website ging gemakkelijk en snel. Daarna werden de mooie gebreide spullen snel thuisbezorgd. Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit!

Zeer goede ervaring!

Goed, snel en zeer betrouwbaar ! Komt na wat jullie beloven !

Leuk ontwerp

Prettig draagcomfort, zonder beslagen brilleglazen!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.