Product heel mooi en goed, levering iets langer dan aangegeven.

Mijn vrouw is heel blij met deze stevige ruime tas. Praktisch en een blikvanger.

Prachtige omslagdoek

De sjaal/ omslagdoek is van mooi kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

Heerlijke omslagdoek.

Mooie omslagdoek van zachte kwaliteit en lekker warm op een kille avond!

Mooie hand- en theedoeken

Prima kwaliteit, goede levering.

Een warme ervaring

Wat is het lekker om als het nog te fris is, lekker een gebreide omslagdoek om te doen. Heerlijk warm! Én nog mooi ook. Echt een eyecatcher.

Alles bestens.

Guter Service schnelle Lieferung.

Sehr schöne moderne Tasche

Schnelle Lieferung, super verpackt, tolle Ware

Siehe unten

Guter Service, in meinem Fall jedoch passt leider die Farbe nicht. Ich habe ein frisches Rosa erwartet. R. Feldgen

Heel blij mee

Omslagdoek is prachtig, en leuke speld erbij! Grote keus uit mooie kleuren, en snelle levering. zeer tevreden.

Heerlijk warm.

Modius mooie kleur.

Snelle levering van goed product

Zeer tevreden over de manier waarop ik op de hoogte gehouden werd over de status van mijn aankoop. De levering was super snel na het aankoopmoment. Het jurkje is een hele fijne stof en zit heerlijk.

SUPER

Ik ben niet echt voorstander van iets online te kopen via reclame op facebook maar dit is echt een betrouwbaar bedrijf, correcte en tijdige levering. Ik ben heel tevreden over mijn kussens en zal er zeker nog ééntje bijbestellen en aanraden aan andere mensen. Bedankt

Mooi! Kwaliteit!

Vooral mooi maar ook praktisch, bruikbaar, heel fijn materiaal!

Total begeistert

Die bisher bestellten Artikel (Kissen, Halstuch, Poncho) sehen toll aus und sind von sehr guter Qualität. Die Lieferung erfolgte mega schnell. Ich bin begeisterter Kunde.

Geweldig merk

Heb van Knit Factory inmiddels 6 sierkussens gekocht voor op de bank Geweldige kwaliteit kussens Nu het leuke jurkje Indy gekocht in 2 kleuren in maat S, ik draag maat 38 Heerlijke jurkjes van geweldige kwaliteit Ik ben zeer tevreden

Bestelling viel tegen qua kleur en bezorging

Kleur van het produkt, een tas, viel in het echt wat tegen. Het was donkerder dan ik van de foto inschatte. Bezorging zou met een dag zijn, maar werd pas twee dagen later verzonden en dus veel later bezorgd.

De eerste maar zeker niet de laatste bestelling

Heel blij met mijn aankoop. Mooie kwaliteit en prima communicatie over verzending.

Comfortabel, stijlvol en mooi materiaal

Besteld en dag erna was het al geleverd. Heel rappe service dus. Zit heel comfortabel, jeukt niet. Tof dat je muts en sjaal van het zelvde kleur kan kopen. Vind het stijlvol. Zou ik zeker aanbevelen aan kennissen.

Qualität und kein Einheitsbrei: etwas ganz besonderes

Die Badematte Morres kam super schnell zu uns und macht sich richtig gut auf unseren dunklen Fliesen - schön dünn und unauffällig. Sie hat eine ausgesprochen gute Qualität. Das ist genau das Produkt, nach dem ich gesucht habe. Du bist auf der Suche nach etwas besonderem, dann empfehle ich, bei Knit Factory vorbeizuschauen.

Tolle Strickjacke

Super Qualität! Einfach ein Traum

Kussens pillen snel

De kussen snel ontvangen. Ze zijn prachtig, maar de gebreide varianten pillen nu al. Ook vond ik de binnenkussen tegenvallen. Al met al mooie kussens, maar gezien de prijs, had ik meer kwaliteit verwacht.

Alles Super

Ware ist sehr schön. Schnelle Lieferung. Viel E Mail Informationen

Heerlijke sjaal. En een super fijn vest. Mooi gebreid lekker warm. Goede pasvorm.

Snelle keurige levering

Habe meine Ware noch nicht erhalten.

Die Ware liegt noch nicht vor. Kann noch keine Erfahrung mitteilen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.