Goede service!

Zo fijn dat ik de volgende dag de keukendoeken in huis had!

Fantastisch fijne ervaring.Goede service en een snelle levering !

Mooie omslagdoek en sjaal gekocht. Met een leuke stoere speld erin. Erg mooi....

Positief

Goede service en kwaliteit

heel goed

Mooie omslag doek, de stof was wel veel dunner dan op de foto's leek, dus dat was een beetje een tegenvaller, maar de stof is wel mooi en de kleuren klopten wel heel goed van de foto.

WUNDERSCHÖNE WARE

PER ZUFALL ENTDECKT - ICH BIN BEGEISTERT!!!!

Super tolle Artikel, genau mein Geschmack

Wunderschöne Artikel in vielen verschiedenen Farben. Super Material und schneller Versand. Ich bin echt verliebt. Habe schon einige Teile und es werden auf jeden Fall noch viele mehr werden. Danke das es euch gibt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van een echt modieus kwaliteits product

Es war die Erste , aber bestimmt nicht die letzte Bestellung!

Bin sehr zufrieden!

Große Zufriedenheit

Alles toll gelaufen. Ich bin sehr zufrieden.

Sehr schöne Kissen

Wir sind von den Kissen begeistert. Auch die Lieferung aus den Niederlanden erfolgte sehr schnell. We zijn erg blij met de kussens. Ook de verzending vanuit Nederland was erg snel.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De kussens zijn prachtig van kleur en kwaliteit. Ze kwamen volgens afspraak netjes verpakt aan. De fleuren mijn woonkamer echt op.

Mooie producten, snelle levering en goede service.

Ausgezeichnete Bestellabwicklung

Ausgezeichnete Bestellabwicklung und tolle Produkte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima website, snelle afhandeling en uitstekende producten.

Mooi product

Duidelijke website, ruime kleuren keuze, Mooi product, snel geleverd. Kortom dik tevreden ! Hier ga ik vaker iets bestellen ♥️

Vlotte afhandeling vd bestelling.

Vlotte afhandeling vd bestelling en retour is makkelijk en geen probleem.

Erg mooi product

Ik kocht pannenlappen. Erg mooi. Heel blij mee

Mooie producten, snelle levering

Ik heb 2 sierspelden besteld. Zeer ruime keus in kleuren en de werkelijkheid komt overeen met wat je op de site ziet. Heel erg mooi! Snelle levering en uitstekende informatie verstrekking. Dik tevreden klant hier.

Recht/averecht, materiaal van vroeger met kleuren van deze tijd

Snelle bezorging, blij met deze zachte kussens, de katten ook.

Bijzonder mooie sierkussen voor komijn nieuwe bank en keurige levering

Was erg onder de indruk van het mooie aanbod en tevens een grote plus dat het in Nederland gemaakt wordt. Enige min puntje was dat ik slecht kon kiezen omdat het aanbod groot is en alles even aantrekkelijk maar eigenlijk dus een dikke plus voor jullie

Mooie producten, snelle levering, alles netjes

Bestelgemak en snel geleverd

Site maakt het bestellen gemakkelijk. Levering is snel en de producten zijn geweldig!

Leuke site mooie spullen. Snelle en nette levering.

Mooie producten en goede klantenservice.

Ik kreeg via de website meteen antwoord op mijn vragen en alles is vlot afgehandeld. En ik ben heel blij met de mooie aankoop!

Mooie producten en snelle verzending.

In het verleden had ik al eens handdoeken van uw merk besteld. Die bevielen goed en nu had ik er een paar bijbesteld. Zonder meer uitstekende kwaliteit.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.