Tolle Qualität

Ich habe eine Strickjacke und Mütze im Geschäft gekauft und mir dann einen Schal und eine Mütze nachbestellt. Die Sachen sind sehr schön, vor allem auch noch nach dem Waschen, denn sie haben für mich etwas unangenehm gerochen.

Prima, snel, duidelijk en mooie spullen!

Snelle levering, goede service en goede kwaliteit

Goede snelle levering

Wat een super leuke shawls. Kwalitatief ook erg mooi!!

Duidelijke site, snel bestellen en snel leveren

Heb al meerdere kussens en kleden van jullie

Top merk

Snelle bediening met uitstekende kwalitatieve artikelen

Bestellingen worden snel opgevolgd. Kwaliteit van de sjaals zijn goed met een keuze uit leuke kleuren. Bijpassende mondmaskers zijn een pluspunt.

Wat een prachtig materiaal en super mooi afgewerkt! Ik weet al een prachtig verjaardags cadeau voor mijn beste vriendin!

Mooi product

Snelle levering, mooi product. Een tevreden klant dus.

Snelle service, snelle levering, goed product!!

Top producten

Mooie producten, goede kwaliteit. Snelle levering, gewoon een dikke 10!

Kwalitatieve en mooie producten!

Snelle verzending en producten zoals omschreven

Bestelling was er snel, maar één van de binnenkussens die ik had besteld was helaas al kapot toen ik hem binnen kreeg. Het is me ook niet gelukt de rits zelf te maken.

Top product

Fijne service van top producten ! Lekker zacht en gekleed

Fantastisch breiwerk, hele mooie kleuren!

Ik zocht al lang een mooi vest, en had een aantal miskopen. Bij knitfactory heb ik precies gevonden wat ik zocht: heerlijk materiaal, goeie pasvorm, bijzonder ontwerp. Heb meteen omslagdoeken erbij gekocht. Top!

Wunderschöne puderige Töne

Sehr angenehme Materialien in schönen gedeckten pudrigen Farben. Zeitnahe Lieferung

SUPER ....

Supertolle Qualität, herrlich die Farben..... Meine Erwartungen wurden übertroffen.... Kann ich zu 100 % weiterempfehlen...

prima service. mooi lang vest

Mooie kwaliteit en fijne prijs!

Alle kleuren en materialen zijn zo mooi, moeilijk om een keuze te maken :-)

Snelle levering, mooi product

Schnelle Lieferung, transparenter Prozess, vor allem: ein schönes Produkt!

Tuch ist wie beschrieben in Material und Qualität und sehr, sehr angenehm im Tragen. Mein neues Lieblingsaccessoire!

Prima service, snelle bezorging.

Mooie producten.

Super schöne Sachen die ich sehr gerne trage

Ich kann nur positives sagen. Ich liebe die Tücher weil die so kuschelig und warm sind. Das Material hat eine gute Qualität und macht Spaß.

Problemlose Abwicklung !!!1

Tolle Ware ,die sehr schnell geliefert wurde,mit Sendungsnummer. Die Qualität ist super,und ohne viel Verpackungsmüll !!!

Een prachtige accessoire

Na ooit via een kerstpakket een sjaal van knit factory te hebben gekregen was ik verkocht. Het liefst draag ik iedere dag een sjaal. De Coco variant is heerlijk voor de zachte winter, gure herfst en begin van de lente. Nu de nieuwe april variant gekocht in het oud roze. Een lichte fijne sjaal, heerlijk voor de lente en koudere zomerdagen. Nu gauw sparen voor de wintersjaal in een petrol kleur!

Mooie producten, goede kwaliteit.

Mooie producten, goede kwaliteit, veel keuze in kleuren. Snelle levering. Prima !

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.