Snelle levering, mooie producten

Prima service en super tevreden over de producten. Mooie kwaliteit. Kleuren zijn op de foto’s soms wel wat vertekend. Mijn voorkeur is dus toch kijken in de winkel zodra dit weer kan.

super service

goed geholpen en zeer vriendelijk.kussens niet voorradig maar n paar dagen later al in huis.top.

Tevreden klant

Zo fijn dat je een set kunt samenstellen in dezelfde kleur. Ik kreeg al veel complimenten over mijn omslagdoek met bijpassende muts en vest en omslagdoek! Ik hoop dat jullie ooit tunieken en/of jurken in jullie collectie brengen. Super service, bij bestelling. Snelle bevestiging en zoals beloofd de volgende dag in huis.

Super mooi spul

Het was 200% van wat ik verwacht had, Jullie spullen zijn verslavend.

Perfekter Ablauf

Schöne Ware, wie beschrieben, pünktliche Lieferung

Blij met mijn nieuwe tas!

Leuke tas en snelle levering.

Supersnel en mooie omslagdoek

De sjaal was supersnel, de volgende dag al, geleverd. Een mooie kleur, zoals op de site. En dan komt het ook nog uit Beneden-Leeuwen, altijd leuk een connectie met Maas en Waal.

word je blij van

graag een retour stikken erbij leveren. dit maakt het veel eenvoudiger

Super kwaliteit en supersnelle levering!!

Zeer aangenaam verast!

Favoriet

Knitfactory is een van mijn favoriete winkels. Ga zelf maar kijken waarom. Alles is mooi!

Mooie kussens, vlotte levering

Mooie kussens, vlotte levering

leuk!

Er leuke mondkapjes. Ze waren wel te groot. Heb de bandjes iets versteld. Blij mee!

Gefällt

Sehr schönes Material und angenehm zu tragen

Super Snelle Service!

Super snelle service. Artikel meteen de andere dag geleverd! Super gave omslagdoek! Mooi cadeau om te geven van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader!!

Mooie producten en goede kwaliteit! Daarnaast, zeker een meerwaarde, snelle levering van de bestelde producten.

Mooi product

Mooi gebreide poncho, valt mooi

Rasche Lieferung und tolle Sachen!

Die Lieferung erfolgt rasch und problemlos. Die bestellten Teile sind gut verarbeitet und entsprechen den Fotos. Gerne wieder, vielen Dank!

Beautiful colors and quality work

Leuk!

Wat een mooie sjaals

Voor het voorjaar een paar nieuwe sjaals besteld. Fijn, mooi materiaal, super afgewerkt. Heel blij mee!

Super snel

Zeer snelle en correcte levering

Mooi vest. Snel geleverd.

Super, zoals ik mij de sjaal/ omslagdoek had voorgesteld. Mooie kleur , ruik nog lekker naar wol en vele mogelijkheden om hem om te doen.

heerlijk comfortabel vest!

Een heerlijk vest dat zowel in de winter als in de zomer draagbaar is. Ik kon het makkelijk ruilen, ik vond de maten wat lastig omdat je niet specifiek 1 maat kan kiezen. gelukkig ging het ruilen prima en heb ik een maatje kleiner besteld :-)

Qualitativ hochwertige Kissen, schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung. Top Qualität der Kissen. Bestellung und Lieferung verlief sehr reibungslos und einfach.

Prachtige producten

Jullie sjaals en mutsen draag ik met heel veel plezier.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.