Snelle levering en goede kwaliteit

Een snelle levering na het bestellen van de kussens en de kwaliteit van de kussens zijn super.

Ik ben zo ontzettend blij met mijn Poncho ik draag hem heel veel, hij is erg mooi! En hele mooie kwaliteit!

geweldig!

Heb een tas van jullie. Ben er helemaal blij mee,ziet er precies uit (kwa kleur) zoals op de foto. En een snelle levering.

Prachtig

Ik zag die gastendoekjes bij een vriendin en werd gegrepen door begeerte - en nu hangen ze ook in mijn wc. Enorm leuk en ik kom zeker nog eens terug als ik weer iets nodig heb.

Tolle Qualität, kann ich nur weiterempfehlen, kuschlig

Schnelle Lieferung, schöne Qualität. Würde immer wieder bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een fijne goede en snelle levering

Een goede en snelle levering.

Mooie textielproducten

Ik ben tevreden met de keukendoeken die ik heb van Knit Factory. Ze zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Snelle levering, mooie producten

Ik heb voor onze nieuwe banken een aantal kussen en plaids besteld. Het zijn mooie hoezen met een handige rits en de bijpassende plaids zijn niet alleen mooi maar ook lekker warm.

Rundum ein professioneller Service und gute Qualität des Produkts.

Es hat mir gefallen dass ich ueber den Verlauf der Bestellung immer informiert wurde. Die schnelle Abwicklung ist sehr gut. Qualität so, wie ich es mir votgestellt habe. Sehr gut in allen Bereichen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super Händler immer wieder gerne.

Unkomplizierte Bestellannahne, Versand pünktlich. Rundum sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolles Kissen und schnelle Lieferung. Top!

Tolles Kissen und schnelle Lieferung. Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en mooi materiaal

Het mondkapje is heel fijn, mooi en had ik snel in huis. Top!

Snelle levering met goede zorg en keurig verpakt.

Goede ervaring

Mooie poncho. Mooi materiaal en goede levering. Alles correct afgehandeld

In 1 woord geweldig

Het is mijn tweede bestelling en ik zou de hele webshop wel willen hebben. Super mooi materiaal en een dag later geleverd. Groot fan!

Einfach einmalig

Super Qualität, schnelle Lieferung

Snelle service, mooie kwaliteit

Schnelle Lieferung

Die Rücksendung von Artikeln, die nicht gefallen in die Niederlande sehr teuer und umständlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi als wat je je voorstelde ook in het echt waar is.

Prachtige kussens!

Prachtige kussens; zeer zacht, hele mooie kleur! We zijn er blij mee!

Gute Ware und guter Versand

Meine Erfahrung ist positiv

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie sjaal en makkelijk in gebruik.

Ik zou de sjaal mezelf en ieder ander cadeau kunnen doen.

Super tevreden

Heel mooi en kwaliteit,allemaal zo leuk, en heel vlotte levering

Goed enbsnel

Eerste bestelling is uitgeleverd met een perfect product en snel

Tegenvaller

Ik heb een mondkapje besteld maar deze is veel en veel te groot! Hij valt van mijn keel tot boven mijn neus dus kan er niet overheen kijken.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.