Super snelle service en mooie kussen. Had graag ook nog losse kussenslopen besteld helaas is dit bij diegene die ik op het oog heb alleen in combinatie met een kussen mogelijk.

Das ist eine sehr tolle angenehme strickjacke

Ist toll zu tragen

Voldeed aan de verwachting

Kussens en plaid besteld, mooie kwaliteit, keurig verpakt en verzonden. Zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Schnell, unkompliziert und freundlich.

Übersichtliche Internetpräsenz, einfacher Bestellvorgang und kurze Lieferzeit...Toll!

Wunderschöne Dreieckschals

Sehr angenehm zu tragen und wunderschöne Farben. Ich habe bereits zwei davon.

Mooie artikelen en kleuren

Duidelijk overzicht en snelle levering

Erg duur

Heb mijn product terug gestuurd Vond het erg duur

Alles zeer goed verzorgd.

Alles confrom afspraak. Mondkapjes zijn echter best groot.

Sehr schöne Ware

Schnell unkomplizierte Bestellung. Ware kam innerhalb von 5 Tage. Top Qualität. Kann man nur empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Twee binnenkussens besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Eerste aankoop = TOP

Leuk tasje gekocht, perfect formaat. Heel snel ontvangen. Zal zeker nog toffe spulletjes kopen bij jullie.

Super schnell geliefert

Sehr angenehm zu tragen. Tolle Hingucker!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle Qualität und schöne Farbe, ganz wie erwartet.

Habe schon einige Dreieckstücher von der Knit Factory und bin sehr zufrieden damit. Schaue immer mal auf die Seite und lasse mich inspirieren.

Ik weet t niet .

Heb nog niets ontvangen .

Goed geholpen

Mooie kwaliteit, snelle levering, goed verpakt.

Mooie kwaliteit, voldoet aan mijn verwachting! snelle levering, goed verpakt.

Schlechte Navigation auf der Internetseite bei Rückversand

Minderwertige Qualität de Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geweldige kwaliteit

Voor de eerste keer besteld ./ best spannend want vaak valt het tegen als je de producten thuis krijgt. Maar dit was helemaal top .. kleuren prachtig, Kwaliteit prima en fijn materiaal. Meteen de col en beanie in gebruik genomen- ik ben fan!

Alles bestens

Ich bin mit allem sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voor iemand zoals ik die altijd een koude nek heeft is deze col een uitkomst. Fantastische kleur ook.

Tevreden.

Leuke artikelen, mooie materialen. Snelle levering. Ben er erg blij mee.

Ich liebe es

Tolle Qualität und Farben - gut kombinierbar. Schnelle Lieferung - unkompliziert Bestellung über den Webshop. Toller Kundenservice.

Supermooi

Droogt goed af, mooie kwaliteit

Waar naar zijn geld

Kwaliteit en origineel

Goede levering mooie artikelen wat wil je nog meer

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.