Zeer tevreden vond het alleen jammer dat ik weer kosten moest maken bij het retourneren benzine en overtocht pondje van wijhe naar heerde.maar verder tevreden

Mooie materialen en goede levering

Mijn handschoenen en sjaal zijn oorcorrectie qua kleur en zitten heel fijn.

Wunderbare Wolle

Weich, angenehm zu tragen, kratzt nicht. Wunderschöne Farben!

Mooie materialen,Snelle levering!

Mooie spullen, gaan lang mee! Snelle service!

Snel en correct geleverd.

Duidelijke site overzichtelijk en duidelijk

Prima, snelle levering

Leuk, zit heerlijk, stoer, lief, fijne stof. Kortom helemaal tevreden.

Mooie kleuren, fijne stof. Het zit gewoon heel erg lekker. Echt niet de laatste keer dat ik iets bestel bij jullie.

Helemaal naar m’n zin!

Duidelijke webshop, snelle levering. Mooie producten, precies zoals omschreven. Moest iets omruilen, door m’n eigen fout, super goed geregeld allemaal.

Product klopt met omschrijving

Fijn vest ..valt soepel en niet zwaar. Ik heb geen lange benen, maar vest valt toch relaxt tot de knieen..dus niet te lang..

In één word geweldig

Ben er super blij mee en het zit en draagt lekker.

Fantastische producten & snelle service

Hele mooie en kwalitatief hoogwaardige producten. Fijn is ook dat de bestelling snel wordt verstuurd

Top!!

Prachtige plaid, blij mee! Zo blij, dat de bijbehorende kussens inmiddels onderweg zijn. :-)

Super Qualität

Super Ware

Schöne Jacke, tolle Farbe

Wirklich schöne Jacke in toller Farbe. Gefällt mir sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schöne und qualitativ gute Ware

Sehr schöne und qualitativ gute Ware. Lieferung sehr schnell, obwohl die Lieferung aus den Niederlanden kommt (beide Bestellungen innerhalb von 2 Tagen). Die Kissen und Decken sind sehr dekorativ und schaffen eine warme Umgebung. Sehr zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke producten en prima kwaliteit

Ik heb al een paar jaar een pareo die elke vakantie mee gaat. Super handig en de stof blijft mooi. Ik hoop dat de placemats net zo mooi blijven. Ben er blij mee.

Zeer snelle levering!!

Netjes verpakt en voldoet aan verwachtingen

Mooi, goed, kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Mooi, goed, kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Zeer tevreden!

Twee prachtige sierkussens in okergeel! Prachtig!,

Ruime keuze, snelle levering, mooie producten!

Prachtig mooi bedrijf, ruime keuze, zoveel kleuren, dat maakt t wel lastig om te kiezen. Ik denk dat er snel weer een bestelling volgt!

geweldig

heerlijk vest voor ieder jaargetijde. wel even zoeken om op de juiste manier de speld vast te maken.

Goede service. Eerst verkeerde pakket ontvangen. Hele vriendelijke vrouw aan de telefoon en pakketje werd alsnog verstuurd. Snelle levering en ben erg blij met de omslagdoek!!

Gewekdig

Blij jullie gevonden te hebben. Goede spullen

Alles perfekt!

Schnelle Lieferung und gute Qualität. Vielen Dank

Super mooie kwaliteit

Nvt

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.