Prima levering!

Bestelde omslagdoek/sjaal was nog mooier dan op de afbeelding. Het dragen voelt eg prettig, want de sjaal blijft dankzij de mooie details perfect zitten. Ik twijfelde over de kleur, maar deze is perfect weergegeven. Het leuke is dat ik er al veel complimenten over heb gekregen!

Bin begeistert!

Habe mir die lange Strickjacke Luna bestellt und bin sehr begeistert!

Makkelijk te bestellen en vlotte levering.

Kwalitatief mooi product en vlotte levering.

Snel geleverd en mooi product

geweldige kussens

goede service, snelle levering en kwaliteit lijkt goed

Super kwaliteit , snelle levering volgens afspraak

Precies geleverd wat je verwacht , goede kwaliteit , SUPER

Práchtige items

Prachtige items. Zeer zacht, mooi van kleur. Echt klasse en ik draag de sjaals en de beanie met trots.

kuschelig warme Kleidung

Ich bin immer wieder begeistert von den Sachen von knit factory. Super Qualität, schöne Farben und klasse Service!

Mooie artikelen met goede kwaliteit

Mooie en duidelijke website waar de producten goed in uit komen. Snelle levering en super blij met de bestelling!

Prima !

Snelle levering en product voldoet helemaal aan verwachting.

Klasse Fashion

Alle Sachen von Knit waren der Hammer.

Snelle levering. Top materiaal. Goed bedrijf. Jammer dat niet alles (1 van de drie artikelen) op voorraad was. Bij een verkooppunt (bol.com) was het wel op voorraad, maar dan betaal je er een stuk meer voor. Vervolgens worden de artikelen wel alledrie geleverd door de knit factor.

lange Lieferverzögerung

Warte seit einer Woche auf die Lieferung. Hatte lange Geduld wegen des Wetters. Es tut sich aber nichts im Status der Sendung. Die Klamotten sind aber super.

Kleur komt overeen met website. Levering in zeer grote doos, de doos kan veel kleiner.(desnoods kussen vacuüm trekken). Zonde van het karton/milieu.

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Makkelijk bestellen, mooie producten. Eenmaal binnen, enthousiast over de kwaliteit. Top

Mooi gemaakt en comfortabel.

Lekker warm

Goede kwaliteit snelle levering en heb al meerdere producten een lang vest omslagdoek en sinds kort een muts.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en mooi product

alles bestens, gerne wieder!

Ich habe bereits zum 2. Mal bestellt. Tolle Ware, gute Qualität und schneller Versand.

Super mooie kussens

Bestellen ging makkelijk en binnen 2 dagen waren de kussens binnen! Een minpuntje vind ik wel de binnen kussens, zien er in mijn optiek wat goedkoop uit en vervormen ook heel snel dus moet ze echt wel elke dag 2-3 keer terug in vorm duwen.

Doet wat men zegt en meer

Een shawl besteld bij Knitfactory, snel gekregen en nog mooier als gehoopt. Normaal zitten er dan geen verdere accessoires bij, itt Knitfactory ALLES op het plaatje was erbij tot en met de grote speld om de shawl op z'n plaats te houden. Super.

Heel tevreden over bestelling en aflevering

Ben al jaren fan van Knit Factory en met de kou een complete set (muts, wanten en colsjaal) besteld. Alles werd, ondanks de Corona drukte, heel snel en netjes ingepakt geleverd.

Kwalitatief bijzonder goed product

Ik heb al meerdere keren iets besteld en ben daar heel tevreden over. Alleen vind ik dat de kleuren van de artikelen op de website moeilijk te onderscheiden zijn.

Geweldig warm

Mooie producten lekker warm prima kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering

Producten zien er precies zo uit als op de foto's. Communicatie rondom aankopen verliep vlot en de producten werden op tijd afgeleverd. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.