Mooie spullen

Ik heb handschoenen en 2 keukendoeken besteld. Allemaal van prima kwaliteit. Ik heb de keukendoeken al gewassen en ze blijven heel mooi. Ook snelle levering met duidelijke mail hoe het gaat met de bestelling

Goede ervaring

Stoer/ modern /gebreid met prachtige patronen /draagt heerlijk wat wil je nog meer !

Qualität ist nicht gut

Es sind schon Fäden gezogen.

Te leuk om niet aan te bevelen

Elke keer dat ik hier iets bestel, blijf ik mij verbazen over de kwaliteit en uitstraling van de items. Afhankelijk van het item, krijgt een gewone set kleding met een item van Knit Factory opeens een chique of juist weer stoere uitstraling. Ook je huis of tuin style je met deze items net even anders aan dan standaard. Elke keer probeer ik het merkje angstvallig te verbergen zodat dit pareltje ‘mijn’ geheim blijft. ‘Helaas’ wordt ik keer op keer aangesproken waar ik toch dat leuke nieuwe item vandaan heb. Ik probeer het natuurlijk uit eigenbelang alleen te delen met een handje vol mensen. Nu maar hopen dat iedereen die deze beoordeling leest, niet TE enthousiast geworden is en de webshop leeg koopt ;)

Aanrader

Heel snel geleverd Omslagdoek is heerlijk warm en zacht Heb meer items besteld.

Sehr gut

Immer wieder gerne - Knitfactory mein Favorit - Lieferung immer schnell

Meine neue Lieblingsjacke :-) Schöne Farbe, tolle Qualität

Sehr schneller Versand, große Farbauswahl der verschiedenen Strickjacken. Wer gerne Strickjacken trägt, ist hier gut aufgehoben

Heel erg mooi

Ik vind de sjaal echt heel mooi. Ook de speld erbij is super. Niet goedkoop, maar het geld zeker waard.

Prachtig!

Mooie producten, snelle levering in helaas, heel veel plastic.

Schnell, gut und schön.

Alles paletti!

Sehr zufrieden, tolle Produkte

Schal und Beanie... einfach toll

Prachtige collectie

Ik ben mn huiskamer aan het restylen en heb een prachtige plaid gekregen en heb nog 2 kussens in bestelling. 21 februari ben ik jarig en heb ook nog 2 kussens op mn verjaardag gevraagd. Het enigste minpuntje is ...ze zijn niet goedkoop. Maar een prachtige collectie

Warm gevoel door snelle levering

Dat de sjaals mooi zijn, wist ik al. Maar ik wilde nu zo graag een rode! De volgende dag was ie er al. Zo blij!

Blij

Snelle levering en dik tevreden met wat ik besteld had. Kwaliteit van artikel is uitstekend!

Heel mooi en lekker warm!

Ik heb een omslagdoek besteld en ontvangen en voldoet aan mijn verwachtingen. Mooi breisel en kleur en heerlijk warm!

Heel leuk en goede kwaliteit

Helemaal geweldige producten

Ben verliefd op jullie producten. Kwaliteit en uitstraling is goed. De levering idem. Dus ik heb geen opmerkingen.

Je wordt netjes op de hoogte gebracht over je order. Kwaliteit top! Ik wil weer bestellen :)

mooi producten en super snelle levering!!

Goede ervaring, mooie producten en mooi materiaal, de keuze is groot en de levering heel snel

Superblij

Keurige levering en erg snel zelfs in deze tijd. De kussens staan erg mooi op de bank

Tolle Qualität..tolle Farben..sehr Zufrieden

Ich würde immer wieder gerne dort bestellen..top zufrieden mit allem

Super snel en goede kwaliteit

De bestelling werd al zeer snel geleverd. Ook de kwaliteit is erg goed. Al heel wat winterse wandelingen gebruik van gemaakt. Ontzettend blij mee.

Super Kissen!!!

Sehr unkompliziert alles, Lieferung sehr schnell für Corona Zeiten und die Kissen sind top! Wunderbar verarbeitet, tolle Qualität!! Alles prima! Ich würde immer wieder bestellen!

Tolle Strickware

Ich musste wegen den Schneechaos einen Tag länger warten, schnelle Lieferung.

Een heel fijn product .Goede aflevering ben er heel blij mee.

Ik heb veel plezier van het product.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.