Vrijdag bestelling gedaan zaterdag in huis. Top

Leuke producten en snelle levering

Sjaal en hoofdband besteld, komen goed van pas met deze winterse temperaturen

Besteld en de volgende dag had ik het al.

Goede service en snelle levering.

Een prachtige sjaal- muts en wanten combinatie gekocht in de kleur jeansblauw. Prachtige warme kwaliteit. Ben er blij mee.

Rundum zufrieden.

Schnelle Lieferung und tolle Ware.

Wundervoller Schal

Das Dreieckstuch ist sehr vielseitig einsetzbar. Als großes Tuch um die Schultern geworfen oder auch als kuscheligen Schal. Es sieht wundervoll aus und fühlt sich toll an.

Geweldig, mooie kwaliteit

Super,super

Heerlijl warm.en nog mooi ook.

Ik heb een vest en een omslagsjaal besteld voor het koudere weer die eraan kwam. Ik zit in een rolstoel dus kleding vallen bij anders dan bij andere. Maar dit vest zit echt mooi. Twijfel je nog ... niet doen. Gewoon bestellen.

Goede communicatie goed prudukt

Na de online bestelling is er een goede communicatie hoeveer de bestelling is in het proces. Het werd erg snel verzonden. De kwaliteit van het produkt is erg goed. Al met al erg tevreden.

Snelle bezorging en geweldige producten

Ben super blij met mijn muts, handschoenen, sjaals en omslagdoek. Zou ze wel in elke, nou ja bijna elke kleur willen!

Mooie kwaliteitsmuts

Leuke website met mooie gebreide spullen. Genoeg keus en de gekochte muts kon ik meteen gebruiken voor de kou die Nederland overvallen heeft. Ook had ik hem snel in huis ondanks de enorme drukte bij de bezorgdiensten momenteel.

Prima producten.

Inmiddels diverse kussens en plaid in de woonkamer. Mooi materiaal en blijft ook mooi tot nu toe. Haarband ook prettig.

Goed advies en snelle bezorging van de artikelen!

Ik heb verschillende keren een muts en sjaal besteld. Elke keer een andere kleur. Ik heb het vaak retour gedaan en een dag later had ik een nieuwe kleur in mijn brievenbus! Is allemaal zonder problemen verlopen!

super tevreden

Ik ben erg tevreden over Knit Factory. Ze hebben een leuk assortiment, veel keuze qua kleuren en fijn materiaalgebruik. Ook leuk dat je bij een bestelling een folder krijgt, met nieuwe dingen die ze krijgen of al hebben.

quality

bestens

Einwandfrei

4 statt 5 Punkte weil: es wünschenswert wäre wenn es die Mützen in unterschiedlichen Größen gäbe. Mir sitzen sie zu eng, ein Beanie daef ruhig etwas lockerer sitzen.. Dafür habe ich meine Freude am Dreieckstuch ♡

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en super mooie producten. Ik ben fan!

Alles Bestens !

Perfekte Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie producten in trendy kleuren en van goede kwaliteit

De bestelde producten werden snel geleverd. Vriendelijke en duidelijke communicatie en snelle terugkoppeling bij vragen. Vanwege de keuze voor een andere omslagdoek van Knit Factory heb ik een zending retour gestuurd en dit verliep ook heel soepel. Mooie producten, goede service. Top!

Mooi, warm en aangenaam!

Een hele grote fan van Knit Factory! Pas vorig jaar leren kennen, en al enkele mooie stuks gekocht. Heel aangename materialen en prachtige kleuren. Ook de levering na online bestelling verliep heel vlot. 10 op 10 :-)

Snelle levering, mooie wol en leuk patroon

Ook voor een beginner gelijk kunnen starten aan een leuk project.

Snelle levering en muts & sjaal zijn geweldig. Heel comfortabel, mooie kleur, krijg veel complimenten!

Mooi product snel levering

SEHR EMPFEHLENSWERT!

Es gibt nicht genügend kalte Tage um diese wunderschönen Schals und Beines zu tragen. Zu allem passend und schön warm und schick!

Prachtige sjaal!!

Via Facebook en Instagram zag ik de reclame een aantal keer langskomen. Zag er geweldig uit. Ik bestel eigenlijk nooit iets via het internet. Toch een keer de stoute schoenen aangetrokken en geen spijt! Hele mooie sjaal besteld en binnen een dag binnen! Ik krijg een hoop complimenten! Ik kan iedereen de Knit Factory aanraden!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.