super snelle levering, keurig verpakt!

Mooie set

Sjaal en muts gekocht. Wat een mooie set. Ik ga zeker nog uitbreiden. Hier ga ik jaren plezier van hebben.

Perfect!

Mooi produkt met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ga zo door!!

Super snelle levering

Keurig verpakt en super snel geleverd

gute Qualität

- Modisch; hochwertig - Lieferung hat etwas länger gedauert

Gek op de sjaals.

Ik heb 6 sjaals en 3 mutsen voor mezelf gekocht en ook een sjaal en muts voor moeder en op verzoek ook 1 voor mijn schoonmoeder. Krijg regelmatig complimenten ook van mijn leerlingen. Als de scholen wel open zijn moeten de ramen open en dan zijn de sjaals heerlijk warm. Ik heb de grote sjaals/omslagdoeken. Ik ben veel aan het afvallen(2 zwangerschappen flink aangekomen)en wil nog niet veel geld uitgeven aan kleding. Dankzij deze sjaals kan ik de saaiste outfits opfleuren. Heb een keer een probleempje gehad met 1 van de spelden. Direct keurig opgelost door Knitfactory.

Super schnelle Lieferung, zufrieden mit Schal und Mütze

Gerne wieder!

Ok

Snelle levering en prachtige kleuren

De bestelling ging makkelijk en werd snel verstuurd, het wachten was op DPD. De muts en colsjaal zijn prachtig, muts rekt goed mee, zit heerlijk en de kleuren zijn echt prachtig. Super blij mee!!!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Een plaid, keukendoek en pannenlappen besteld. Het materiaal voelt heerlijk aan. De plaid is lekker warm. Heel blij en tevreden!

Makkelijk bestellen, snel in huis

Prima ervaring met deze organisatie

Leuke site

Geweldig de cape . Is lekker warm en snel bezorgd. Binnen 2 dagen had ik hem al binnen.

te leuk!

Zo blij met mijn nieuwe colsjaal, meteen nog een besteld in andere kleur en muts. mooie kwaliteit! snelle service. ik ben fan!

Prachtige kleur, stone green.. en heerlijk zacht

Gave muts en col in Stone Green. Prachtige kleur, overal mee te combineren! Had achteraf wel liever de omslagdoek gehad ipv de col. Vind de col eigenlijk net iets te iel voor mij

Geweldig service

Bestelling en bezorging uitstekend

Snelle levering & mooie producten

Ik ben heel blij met mijn spullen. Ik had eerder al een sjaal gekocht, heerlijk warm, blijft mooi. Later heb ik een deken gekocht, heel mooi om te kunnen laten liggen, maar ook heerlijk voor de koudere avonden.

Mode / Winter

Aus einem umfangreichen Sortiment konnte man viele Farben auswählen. Schnelle Lieferung der Ware und super Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig materiaal, goede kwaliteit, snelle en keurig verzorgde levering

Mega blij met 2 gebreide vesten. Ik ga nu nog een bestelling plaatsen.

Goede kwaliteit

Snelle levering erg tevreden

Sehr besondere Handtücher. Sie sehen toll aus und trocknen gut. Bleiben auch in Form wie gewünscht.

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

een hele fijne badjas!

Al jaren keek ik met een schuin oog naar jullie badjassen en andere artikelen. Eindelijk heb ik de gedroomde badjas besteld en deze bevalt heel goed. Niet te dik, soepelvallend en lekker warm.

Tolle Qualität,

Sehr guter Service, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goede prijs voor uitstekende kwaliteit

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.