Hele leuke sjaal en muts

Hele leuke sjaals en mutsen, mooie kleuren, bestelling geplaatst en dag erna al mijn pakje ontvangen. Draag het met heel veel plezier.

Prachtige spullen

Mooie produkten snel in huis.

Fantastische producten en kleuren, blij mee!

Snelle levering en mooie producten. Erg tevreden!

Prima service, goed geregeld

Snelle levering, duidelijke retourprocedure, snelle service en snelle terugbetaling.

Wat een comfortabele en mooie materialen

Zowel mijn dochter als ik zijn heel blij met ons vest.

Mooie producten en snelle levering

Ik bestelde een muts en bijhorende sjaal. Prachtig gemaakt en binnen de 2 werkdagen in huis

Kwalitatief en qua ontwerp top produkt. Snelle levering/betrouwbare firma.

Top produkt! Kwalitatief en design. Betrouwbare firma, snelle levering.

Tolle Stricksachen

Der Dreiecksschal ist toll - schön verarbeitet. Ich habe noch Tischsets bestellt, die sind ebenfalls sehr schön

Mooie producten en snelle service!

Ik had mijn bestelling snel binnen, en draag ze bijna dagelijks met veel plezier!

Mooie kussens

Mooi assortiment kussen, de bestelde kussens voldoen echt aan mijn verwachting en netjes geleverd. Alleen jammer dat ik geen bestelbevestiging of berichtje heb mogen ontvangen dat de levering iets vertraagt was daar de kussen tijdelijk niet op voorraad bleken. Verder helemaal tevreden.

Besser kann ein Internetgeschäft nicht laufen

Super Ware, schnelle Lieferung, tolle Abwicklung

Gewoon goed

Goede kwaliteit, snel levering

top!

Jullie mooie sjaal had ik online besteld vanuit Amerika en laten bezorgen bij een vriendin in Nederland. Ze was er SUPER blij mee. Daarnaast hadden jullie er een kaartje met felicitatie bij gedaan zoals gevraagd. Heel erg bedankt voor jullie attentie!

Ganz gut.

Ich liebe die Strickjacken und meine Mama auch, leider gibt es diese nur bis Größe 40/42. Ich habe nun diese Jacken auch meiner Mama gekauft. Und sie bräuchte eigentlich eine 44/46. genommen hat sie sie trotzdem, weil ihr diese einfach gefallen. Deswegen ein Stern weniger. Ansonsten war alles super auch der Versand ging fix.

Snelle service en goede kwaliteit

Ich finde das Material sehr angenehm und es passt perfekt!

Ich habe das erste mal bei ihnen bestellt und bin von der Passform und den Material sehr angetan! Habe es schon an Freunde weiterempfohlen die von meinem neuen Strickoutfit begeistert waren♡

Goed bevallen, ga zeker nog eens iets bestellen.

Leuke beanie, goed materiaal, precies zoals op de foto, correcte bezorging!

Super Qualität und ein wundervoller wohlfühleffekt.

Jede Qualität hat seinen Preis. Es ist Qualität die mich überzeugt und auch gut aussieht. Vielen Dank und bis zur nächsten Bestellung.

Schnelle Lieferung, super Kissen

Nachdem ich mich im Internet auf die Suche nach besonderen Sofakissen gemacht hatte, wurde ich nach stundenlanger Suche endlich fündig. Tolle Auswahl, mal was anderes und gute Qualität.

Eine große Auswahl an Farben, die Qualität der Produkte ist sehr gut. Absolut zu Empfehlen!!!

Die Abwicklung lief reibungslos ab, innerhalb von drei tagen habe ich mein Päckchen erhalten.

Heerlijk warme leuk uitziende sjaal!

Snelle levering, de sjaal precies zoals verwacht, is lekker warm, mooie kleur, zoals op de afbeelding. Al veel complimenten ontvangen, ben er super blij mee! Valt ook mooi te combineren met veel kleren.

Loop und beanie - besser geht's nicht

Tolle Qualität - Farbe genau wie abgebildet - super Preis/Leistungsverhältnis - sehr schnelle Lieferung. Jederzeit wieder!

Zeer mooi en kwalitatief

Heb mooie sjaal en bijpassende muts aangekocht. Ben zeer tevreden over deze aankoop. Krijg heel vaak positieve reacties. Echte aanrader!

Heerlijk warm!

Prachtige sjaal, warme kleur! Leuk, die extra versiering met die speld! Goede service, snelle levering.

Snelle service, mooi product.

S’middags besteld volgende dag in huis. Mooi verpakt.En nog belangrijker mooi product.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.