Prima9

Hele mooie kussens Snel bezorgd

Super mooi en top kwaliteit

Knight factory is naast mooi ook nog top kwaliteit

Prachtige mooie sjaals, heel erg blij mee... ga zeker nog eens bestellen! Super snelle levering!

Top, super gegaan.

Mijn bestelling was binnen een paar dagen netjes geleverd. Top

Vanaf het bestellen tot en met de aankomst in 1 woord TOP

Echt hele goed kwaliteit van mijn vest die ik besteld had. Snelle levering .

Goede kwaliteit

De mutsen zijn mooi gebreid en zitten lekker over je oren.

Hele leuke pannenlappen

Leuke pannenlappen. Ze zijn soepel en heel goed hete pannen mee te pakken. De handdoek is ook fantastisch. Droogt goed en ziet er leuk uit. Nostalgie in een andere uitvoering

Knit Factory geeft een persoonlijk gevoel

Ik heb iets besteld bij Knit Factory en de manier waarop deze afhandeling gedaan wordt geeft een persoonlijk gevoel. Ookal is er geen live contact. Het voelt betrouwbaar. Er is goede info over de status van verzending en ook het retour proces (op kosten van Knit Factory) gaat soepel.

Der Dreiecksschal un die Mütze sind sehr angenehm auf der Haut zu tragen und sehen super toll aus!!

Ich bin sehr froh, bei ihnen bestellt zu haben.Material und Verarbeitung sind sehr gut. Ich trage das Tuch und die Mütze sehr gerne. Das einzige, was man evtl. verbessern könnte, wäre ein Innenfließ bei der Mütze. Bei richtig kalten Temperaturen, ist die Mütze zu dünn.

Alles bestens

Ich habe zwei Schals bestellt. Die Lieferung erfolgte zeitnah und war gut verpackt. Die Qualität der Schals ist sehr gut. Das Preis- Leistungsverhältnis finde ich sehr gut.

Superblij!

Super service en een heel tof product. Voldoet heel goed aan de verwachtingen!

Alles bestens. Gerne wieder

Tolle Ware, schneller Versand

Mooie kwaliteit producten

Snelle levering en een mooie kwaliteit! Ik ben een tevreden klant

Zowel de levering als de producten waren dik in orde

Perfect snelle levering.

Snelle levering en fijn sat je je pakketjes kan traceren

Fijn zacht en mooi

1e ervaring al goed 2e ervaring vernieuwing interieur ook goed :)

Mooie producten

Onlangs een sjaal en bijpassende muts gekocht, mooie materialen gebruikt. Je ziet dat de producten met de hand gemaakt zijn er aandacht tijdens productie proces voor eind resultaat was. Omschrijving/foto’s op de website van de kleuren kan beter.

schnelle Lieferung und gute Qualität

Die Ware wure sehr schnell geliefert und die Qualität ist sehr gut .Die Ware entspricht auch den Abbildungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De kussens en kleed zijn prachtig van kleur en materiaal

Ik had al eerder kussens bij jullie gekocht en ook naar jaren gebruik zien ze er nog goed uit. De nieuwe kussen staan er qua kleur goed bij. De levering ging snel en het materiaal was netjes verpakt.

Gute Qualität und schnelle Lieferung. Farbe wie abgebildet und wie gewünscht. Gerne wieder!

Sehr gut

Sehr gute Qualität, sehr schnelle Lieferung

Sehr schöne Platzsets

Bestellung, Lieferung und Qualität der Ware sehr gut.

Geweldige service...

Wij hadden 2 kussens besteld van 60x40 maar kregen verkeerde vullingen erbij. Hierop hebben we per mail contact opgenomen en we kregen direct en ook persoonlijk beantwoord. Binnen één dag was dit opgelost. De toon van de mail was prettig en persoonlijk wat ons een goed gevoel gaf.

Alles gut!

Reibungsloser Ablauf, schneller Versand und tolle Ware!! Gerne wieder!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.