Geweldig product

Heb een col gekocht, zit heerlijk warm en is prachtig.

Het geleverde materiaal is prima van kwaliteit. Alles is netjes verpakt. Ziet er allemaal verzorgd uit.

Ik ben verzot op alles wat de Knit Factory maakt

Het is super om keukendoeken en pannenlappen van de Knit factory te combineren met de theedoeken en ook met de theedoeken van het textielmuseum. Het zou leuk zijn als de Knit Factory ook de theedoeken van het Textielmuseum op de site zet.

Erg blij met aankoop

Prachtige colsjaals en mutsen gekocht, zeer snel geleverd waar ik verbaasd over was. TOP ERVARING

Goed product, snelle service

Mooie kwaliteit omslagdoek. Kwaliteit is de prijs zeker waard. Levering en ruiling binnen 1 dag, heel snel, prettige communicatie

Snelle levering, super fijne sjaal

Afgekeken van m’n zusje.. deze sjaal wil ik ook! Ik heb hem en ben er super blij mee! Heerlijk warm en zacht met een heel leuk hangertje eraan! Top koop! Er gaan meerdere kleuren volgen..!

Wohlfühlgefahr

Das Material ist wunderschön weich am Hals. Was mir echt super gefällt sind die vielen Möglichkeiten den Schal zu tragen. Auch das Stirnband ist top und kratzt nicht. Also perfekt warmer Hals und Öhrchen.

Alles wordt keurig opgelost

De kwaliteit van de producten is perfect. 1 doek geleverd met los ophangstukje en meteen de dag erna een nieuwe in huis van perfecte kwaliteit!

Precies volgens verwachting!

Mooie producten en kleuren. Snelle levering.

Mooi product, goeie levering

Blij met mijn bestelling. Zeer snel geleverd en goed product!

Super zufrieden

Die Lieferung der Ware erfolgte sehr zügig, die Poncho, sowie Schal und Mützen sind super schön und ich trage sie sehr oft.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schöne Schals aber schwierig zu kaufen

Ihre Schals finde ich super. Schon einmal haben wir einer Freundin etwas von Ihnen geschenkt. Da ich weit weg von meiner Schwester wohne habe ich ihr einen Schal als Geschenk bei Ihnen bestellt. Da es bei Amazon leichter ist als bei Ihnen einen Schal zu bestellen hätte ich eigentlich über Amazon bestellt. Leider gab es da nicht die gewollte Farbe in hellblau. Ich bestellte also direkt bei Ihnen. Was soll ich sagen. Es war schwierig die abweichende Lieferadresse einzugeben wodurch mein Name mit auf der Adresse erschien. Es dauerte länger als über Amazon und ich habe Porto bezahlt . Bei Amazon nicht und der Schal wäre genauso teuer gewesen. Meine Schwester hat den Schal zu spät zum Geb. bekommen. Wenn ein Zwischenhändler das,besser macht als die Firma selbst müssen Sie dringend etwas tun.

Sehr zufrieden!

Ich liebe die Farbe (moosgrün) und das Strickmuster, sowie die Wolle. Sie kratzt nicht und der Schal hält meinen Hals angenehm warm. Bin vom dem Schal genauso begeistert, wie von der Mütze und dem Dreieckstuch/-schal in der Farbe moosgrün. :-)

Prachtige spullen.

Erg tevreden over de service En vooral over de prachtige kleuren en goede kwaliteit van de producten. Bedankt!

Snel en goed

Heb bestelde artikel netjes ontvangen

Heb niet erg lang op mijn bestelling hoeven te wachten, enig puntje van kritiek. De sjaal word erg strak opgevouwen er zit nu nl een scherpe vouw in het midden. Dat is jammer.

Prachtige spullen

Must en sjaal gekocht mooie kwaliteit.

Mooi product

Mooi product en snelle levering

producten van Knit Factory zijn van prachtige kwaliteit!!

Ik gebruik ze nu al een paar jaar. Ze nemen veel vocht op zowel de hand als thee doek. ze zijn een echte eyecatcher in je huis. vooral de kleuren gaan met de modetrend mee!! heb ook de pannenlappen en de prachtige schort on blokmotief. Zit comfortabel! je betaalt er meer voor in verhouding maar het plezier ervan is ook heel veel waard!

Mooi product

Daarnaast ook een goede service met een bedrijf dat telefonisch goed bereikbaar is en je prima adviseert. Bedankt.

Een aanrader

Op tijd geleverd super kwaliteit verder geen opmerkingen

Top Qualität

Sehr schönes Dreieckstuch

Supersnel geleverd, prachtige sjaal

Hele mooie sjaal, goede kwaliteit. Lekker warm! Makkelijk te bestellen en ontzettend snel geleverd. Ik ga binnenkort nog een andere kleur bestellen.

De sjaal ik precies wat ik ervan verwachtte.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.