Snelle levering van goede producten

Mijn bestelling is netjes de volgende dag verstuurd (helaas door de lock down enorm vertraagd door DPD) Ik ben erg tevreden over de artikelen. Ik ga zeker nog wat meer kussens bestellen binnenkort. Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit is zeer hoog en het heeft een luxe uitstalling.

Snel gevonden, gekozen en ontvangen!!

Mooie kwaliteit, mooie kleur en wat mooi om het in die drukke Kersttijd zo snel te ontvangen!

Heerlijk comfortabel

Ik heb de colsjaal meteen in gebruik en geniet van de kwaliteit . Hij past mooi bijzijn jas.

Hele mooie aparte dingen

Hele bijzondere en mooie producten. Net even anders met een luxe moderne uitstraling.

Mooie kwalitatief zeer goede producten

De producten die ik tot nu toe heb van Knit Factory zijn heel mooi, lekker warm en het blijft mooi na het wassen.

Gute Qualität.

Schnelle Auftragsbearbeitung.

MOOI

KEURIG OP TIJD GELEVERD

Viel zu späte Lieferung!

Bestellung wurde schon am 14. Dezember vorgenommen. Bis heute habe ich keinerlei Versandbestätigung oder Zwischeninfo bekommen. Lieferung bis Weihnachten hat absolut nicht geklappt. Dafpr kommt alle 3 Tage die Aufforderung nach einer Bewertung. Ganz schlechter Service bisher!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

ein wunderbare Tasche.

einwandfrei

Tolle Qualität schnell geliefert!

Ich finde sowohl die Dreieckstücher als auch die Strickjacken sehr schön leicht und warm, angenehm zu tragen. Die Qualität überzeugt. Außerdem gefallen mir die Farben. Die Bestellung über die Homepage ist unkompliziert und die Lieferung erfolgte umgehend. Ich bin zufrieden.

All delivered well in time en in perfect condition

They deliver what they promise

Overzichtelijke site en super snel bezorgd!

Ondanks dat breien niet zo mijn ding is ben ik vol lof over de thee- handdoeken en pannenlappen!!

Snelle service, mooi product

Snelle service, mooi product

Mooi product. Leuk dat het een echt hollands product is.

Snelle levering en mooi product

Ondanks de drukke tijd voor bezorging had ik mijn bestelling snel binnen. De sjaal is erg mooi, de kleur komt goed overeen met de site. Er zat een lus in de sjaal vandaar een 8 en geen 10, echter kon ik die zelf terugstoppen en is er weinig van te zien. Sjaal is gemaakt van mooi materiaal en ik ga er vanuit er veel plezier van te hebben

Heel tevreden

Bestelling was snel geleverd, producten zijn allemaal erg mooi.

Super Qualität und sehr schnelle Lieferung!

Ich bin begeistert!

Snelle levering en uitstekende klantenservice / kwaliteit

Eerst alleen een mooie sjaal besteld. Deze was zo mooi dat ik dezelfde dag besloot om er ook een mooie muts bij te bestellen. Die had ik ook een dag later. Jullie hebben er een dan/ vaste klant bij

Ik ben giga blij met mijn aankopen

Ik kwam op Instagram de prachtige muts tegen, ik was meteen verkocht. Wat een mooie kleur en het tasje past er ook heel goed bij. Dank jullie wel!! Ik zag net op de folder nog een aantal mooie dingen, dus binnenkort bestel ik weer iets bij jullie. Fijn en gezellig uiteinde en een gezond 2021 Vriendelijke groet Marjo

Ik vind de producten van the knit factory heel mooi en verzorgd, van mooie kwaliteit d

De service is eenvoudig, en snel

Mooi produkt, snelle levering.

Mooie produkten voor een eerlijke prijs. Kwaliteit goed en een snelle levering. Kortom: de verwachting die je krijgt bij de produkten klopt met de werkelijkheid. Ik draag het met plezier.

Super service en echt snel!

Rundum zufrieden

Der Poncho war als Weihnachtsgeschenk gedacht. Auch wenn sich meine Freundin leider nicht für das Tragen eines Ponchos begeistern konnte, so begeisterte dieser dennoch durch Qualität und Passform. Bedauerlicherweise Retour- problemlos.

Top Ware.

Sehr schöne Ware. Gute Qualität. Und alles reibungslos verlaufen.

boven verwachting snel geleverd, sokken worden gewaardeerd

ik had een vraag via de mail gesteld en ook 2X gebeld maar geen contact met u gekregen

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.