Mooi tijdloos product, snelle levering.

Duidelijke foto's op de site voor de kleur. Enorm veel keuze. Ik heb een sjaal gekocht die ik vorig jaar in een winkel had gezien maar toch net niet had gekocht. Nu in wel in een andere kleur. Snelle levering en netjes.

Sehr schnelle Lieferung! Tolle Ware! Alles perfekt!

Mittlerweile meine 3.Bestellung! Ich bin sehr zufrieden... mit allem!,8

Wunderschön und wärmend

Wunderschöne Dreieckstücher (ich habe inzwischen 2 in unterschiedlichen Farben) , die wärmen und toll zu kombinieren sind. Ich trage sie am liebsten mit Blumenkleidern, blickdichten Strumpfhosen und Boots. Unbedingte Kaufempfehlung!

Mooi kwaliteit knit wear

Snelle service. Items per stuk verpakt. Mooie kwaliteit knitwear.

Topproducten!

Onze eerste ervaring met jullie producten was een paar jaar geleden op Texel. Hier hadden wij voor onze dochter een prachtige sjaal gekocht, voor mijzelf een prachtig vest en voor onze schoonzoon de muts . Deze was zoveel gedragen dat hij voor Kerst graag een nieuw exemplaar wilde. Hij draagt hem op de fiets op weg naar zijn werk in het ziekenhuis. Dus wij zijn enthousiast en blij dat we jullie site gevonden hebben. Want we zouden dit jaar weer 2x naar Texel gaan, maar ja Corona. En fijn dat jullie ook andere producten hebben. Dus we komen zeker terug.

Mooie artikelen, snel geleverd!

Ondanks de drukte in december, snel geleverd. En natuurlijk een geweldige collectie voor iedere smaak is er wel iets moois te vinden!

Mooi materiaal

Het vest van Knit Factory dat ik vorig jaar kocht op Texel draag ik nog steeds graag. Daarom nu bij jullie online een muts en colsjaal gekocht. Het zou leuk zijn als jullie een enigszins wijdvallende trui aan het assortiment zouden toevoegen.

Zooo leuk, fantastische producten van mooie kwaliteit!!!!

Zooo leuk, fantastische producten van mooie kwaliteit!!!!

Gute Ware, schnelle Lieferung

Auf der Suche nach einem warmen Dreiecktuch bin ich bei Knit Factory gelandet. Das Tuch und die dazu bestellte Mütze gefallen mir gut. Die Farbauswahl ist riesig. Die Lieferung erfolgte superschnell. Alles war sehr zufriedenstellend.

Alles ganz prima!

Das war meine erste Bestellung, bin total begeistert, gerne wieder :)

Mooie producten, duidelijke levering

Na lang twijfelen toch een beanie en een sjaal besteld. Mooie kwaliteit, voelt fijn aan en mooi van kleur. Kreeg een sjaal extra toegestuurd maar dit op kunnen lossen met de klantenservice. Ook de communicatie over de levering is duidelijk.

Subliem

Behulpzaamheid over de telefoon en vervolgens de snelle levering. De kwaliteit van het product is geweldig.

Schön UND angenehm auf der Haut

Eben kam meine Lieferung: Eine Mütze mit passendem Schal. Ich freue mich sehr, denn beides sieht toll aus, hat eine tolle Qualität UND fühlt sich auf der Haut an ohne zu Kratzen!

Alles super!

Ich habe ein Dreieckstuch als Geschenk und ein Kissen bestellt - beides von wunderbarer Qualität. Insbesondere das Dreieckstuch ist meiner Meinung nach sehr individuell und in tollen Farben und Materialien verfügbar.

Super ervaring!

Er werd voor mij helemaal uitgezocht of mijn bestelling nog op tijd in Engeland zou aankomen ivm de kerstdrukte en Brexit-vertragingen. Echt heel attent en zeer snel werd ik teruggebeld. Super! Dank

Goede kwaliteit mooie producten

Fijne producten om te gebruiken en te dragen

Heb ondertussen verschillende producten gekocht Keukendoeken theedoeken vest sjaals muts Bevallen allemaal prima en zijn tegelijk modieus

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung. Der Poncho ist wunderschön und hat eine gute Qualität

Overzichtelijke website, snelle bezorging

Makkelijk bestellen Overzichtelijke site Zeer snelle bezorging (en dat in deze tijd)

Gute Qualität, schnelle Lieferung

Der Schal fühlt sich total schön da und wurde schnell geliefert.

Sehr schöne Ware, schnelle Lieferung

Je ein Dreieckstuch für eine Freundin und mich bestellt. Lieferung erfolgte schnell, Ware ist sehr schön und fällt genau so aus, wie erwartet. Würde ich in jedem Fall weiter empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle und angenehme Bearbeitung der Bestellung.

Schnelle und angenehme Bearbeitung der Bestellung

Mooie produkten!

snelle levering,netjes verpakt

het was een cadeautje, bestellen ging makkelijk en de levering was snel.

Heerlijk en mooi!

De levering was super snel. Het product helemaal top. Als klein minpuntje is het labeltje in de nek wat hard en die wil je er daarom gelijk uitknippen.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.