Mooie materialen

Mooie materialen en pasvormen. En zit heerlijk. Aantal vesten en sjaals van het merk

Tolle Produkte

Ich bin wirklich begeistert von der Qualität und Verarbeitung der Waren. Die Lieferung hat auch schnell und einwandfrei geklappt. Der Online Shop bietet eine tolle Auswahl. Die Produkte sind genau wie auf den Fotos zu sehen. Das war bestimmt nicht meine letzte Bestellung.

Mooie sjaal

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

Tolle Qualität, super schnelle Lieferung

Ich habe schon mehrfach bei euch bestellt und bin mit allem super zufrieden! Tolle weiche Qualität der Ware und zügige schnelle Abwicklung der Bestellung! Top! Absolut weiter zu empfehlen!!!

Sehr schöne Jacke

Sehr schöne Strickjacke. Tolle Länge für große Frauen.

Alles super!

Bin sehr zufrieden mit der Maske! Die Bestellung und Zustellung lief problemlos!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung, tolle Ware !

Große Farbauswahl, tolle Qualität, schnelle Lieferung !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en goede en snelle service.

Heerlijke sjaals (ik heb 3 verschillende modellen) die allemaal net even anders zijn en dus een aanvulling op elkaar in kleur en vorm. Artikelen werden snel geleverd en ook een retour (kleur stond niet) was snel en goed geregeld.

Schnell und top Qualität

Schnelle Lieferung, beste Qualität. Weiter so!

Heerlijk mooie sjaal

We zijn er zo blij mee dat mijn zus en ik ze in verschillende kleuren hebben.

Super service !

Bestelde 2 sjaals en ondanks de drukke december maand gelijk volgende dag in huis ! Super tevreden

geweldig!

Spullen werden binnen 1 dag geleverd en dat in de Sinterklaastijd! De geleverde producten zijn trendy en van prima kwaliteit.

Super geregeld allemaal

Je weet precies waar je aan toe bent. Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle service, goede kwaliteit. Fantastisch!

Snelle service, goede kwaliteit. Fantastisch!

Di

Die Ware ist relativ schnell eingetroffen und die Qualität sehr gut.

Super Qualität, tolle Farben, schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden mit den Schals, die ich gekauft habe ! Die Qualität ist top, die Farben intensiv wie abgebildet, Lieferung kam sehr schnell, gerne wieder !

wunderschönes Tuch, Farbe wie beschrieben

Die Farbe war wie beschrieben ( Aubergine) Es fühlt sich schön weich an und ist angenehm zu tragen

Mooi product

sehr schnelle Lieferung

sehr beschriebengute Qualität wie

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie stijlvolle keukentextiel en strandkleed!

Ik hou van dit soort goede kwaliteit

Helemaal super

Perfecte sjaal. Zowel kwaliteit en prijs. Snelle levering .

Duidelijke website

Prima afhandeling en bezorging

Wauw, snelle levering en topkwaliteit!

Enkele jaren geleden zag ik tijdens mijn werk als kraamverzorgster voor het eerst een keukendoek van Knit Factory. Ik werkte die week bij een levendig en heerlijk rommelig gezin, met veel kinderen en omgevallen bekers. Toch zagen de Knit Factory keukendoeken er hier nog piekfijn uit! Dus gauw zelf een setje gekocht. En... sindsdien ben ik fan! Elk jaar rond de kerst doe ik mezelf wat van Knit Factory cadeau. De levering is altijd binnen de aangegeven termijn, super! Ik hoop dat de collectie zich nog uitbreidt, misschien met wat mooie vaatdoeken?

Schneller Versand, tolle Qualität

Toller Service und schnelle Lieferung

Tolle Produkte!

Sehr schöne Materialien und Farben. Habe Schal, Dreieckstücher und Mütze im Einsatz und bin von allen begeistert. Die Größe der Tücher und Schals ist sehr gut, Material und Farben ebenfalls. Lieferung unkompliziert und schnell.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.