Kuschelig weich

Sehr angenehm zu tragen, warm und das perfekte Accessiore für den Herbst.

Alles großartig!!!

Die Ware ist toll, Lieferung ist sehr schnell, Einfach super!

Supersnel bezorgd!

Makkelijk te bestellen en supersnel bezorgd!

Super tevreden over mijn nieuwe kussen.

Ik heb een leuk ‘herfstig’ kussen op de bank. Top!

Slecht

Ik heb al het eea besteld zo ook een mondkapje. Deze bleek, zelfs na 60 graden wassen en droger, nog steeds veel te groot te zijn. Dit is duidelijk ook te zien zodra je deze naast een ander willekeurig (medisch) mondkapje legt. Klantenservice gemaild, krijg je na heel lang pas een bericht of ik het gewassen heb op 60 graden en in de droger heb gedaan. Ik geantwoord ; ja dat heb ik gedaan. Nooit meer iets gehoord......niet heel klantvriendelijk.... Groet Chantal Pfeiffer

Superrrrrr

Heel tevreden

Snelle levering, top kwaliteit. Heerlijke deken!

Zeer goede service en kwaliteit. Aanrader!

Snelle levering mooi product

Super schön! Glücklich!

Bin sehr zufrieden, bestelle gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service en prachtige producten

Snelle en vriendelijke klantenservice die je meteen verder helpen. Super vlotte bestelling en levering. En de producten zijn zeer kwaliteitsvol en mooi. Dikke aanrader.

Unzufriedenheit mit Zustellung und Retour

Mit der Qualität ihres Produktes bin ich rundum zufrieden. Unzufrieden bin ich rundum den Zustellungsprozess: zwischen Bestellung und Zustellung lagen ca 2 Wochen - DPD hat erstmal einige Tage gebraucht bis zum ersten Zustellungsversuch. Die persönliche Zustellung scheiterte 3 mal - 2mal davon für mich nicht nachvollziehbar, da jemand im Haus war. Andere Zusteller deponieren die Ware nach dem 1. Fehlversuch bei Nachbarn oder im Kiosk und informieren darüber. Bei DPD muss man selber aktiv sich durch ihre Website jonglieren, um den Wunsch anzugeben - es gibt keine Aufforderung von DPD dazu. Zudem war ich mir bei der Farbe des Schals unsicher, habe überlegt ihn einzutauschen, fand aber keinen Retourenaufkleber. Ihr Verfahren ist mE zu kompliziert. Ich werde nicht mehr online bei ihnen einkaufen - nur noch in Geschäften, die ihre Produkte anbieten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie sjaal , goed materiaal , en snelle levering

Goed en snel geleverd Mooi product

Keurig optijd geleverd en kwaliteit is zeer goed

Super omslagdoek lekker warm en goede kwaliteit.

Super snelle levering van mijn poncho. Ben er zeer trots en tevreden over de kwaliteit.

Goede klantenservice, vragen worden snel en netjes beantwoord. Mooie producten mogen ontvangen. Echter kan de bezorgdienst stukken beter. (Kan Knitfactory niets aan doen) Gehele dag thuis gewacht op het pakketje met uiteindelijk de mededeling in de track&trace dat het pakket niet bezorgd heeft kunnen worden.

Heel blij met de warme omslagdoek!

Snelle levering, keurig verpakt en goed produkt. Een heerlijke omslagdoek, mooie kleur en de speld maakt het helemaal af. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Alles super!

Super Ware, schnelle Lieferung!

Sehr guter Service und Ware

Der Ablauf ging sehr gut und schnell. Die Ware macht einen soliden Eindruck,die Verarbeitung ist gut .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit conform omschrijving netjes verpakt geleverd

Kleuren zijn iets afwijkend van de foto s Dat blijft natuurlijk moeilijk

Sehr schöne Tischsets mit edlem Look

Schnelle Lieferung und gutes Preis-Leistungsverhältnis

Snelle levering, mooie kwaliteit

We hebben de bestelde kussens snel ontvangen. Keurig ingepakt en de kleuren waren precies zoals we op basis van de foto’s verwachtten. Ik zou Knit Factory zeker aan anderen aanbevelen.

Gute Qualität und sehr schick.

Die Lieferung war sehr schnell und die Qualität der Mütze und des Dreiecktuchs sind sehr gut. Außerdem sehen die Sachen sehr schick aus Sehr zu empfehlen hier zu bestellen. Danke.

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snelle levering

Helemaal tevreden

Omdat ik een vraag had over mijn bestelling had ik een mail hierover gestuurd . Ik kreeg snel een reactie terug . Deze reactie was zeer klant vriendelijk en duidelijk. De levering was ook snel en de sjaal is heerlijk. Voldoet aan de beschrijving.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.