Alles war super und ich bin sehr zufrieden.

Ich habe das erste Mal bei Knit Factory bestellt und bin super zufrieden. Der Schal ist sehr schön. Die Bestellung wurde sehr schnell geliefert. Ich würde jederzeit wieder etwas bestellen. Vielen Dank.

Alles bestens

Sehr schöne Kissen!

Superblij met mijn aankopen!

Producten gemaakt van fijn materiaal, mooi afgewerkt, snelle en nette levering en leuke bijkomstigheid...Nederlands fabrikaat! Heb, na positieve reacties van anderen, de Knit factory vol overtuiging aanbevolen. Ben zekers van plan nog een mooi vest bij jullie te bestellen (of twee of.....)!

Top Ware, Turbo Versand

Super schöne Kleidung. Einzigartig!!!!

Spitze

Sehr schnelle Lieferung und tolle Qualität der Ware.

Mooi gemaakt, bijzonder ontworpen

De keukendoeken met molens zijn op reis gegaan en als prachtig Hollands geschenk gegeven aan klant in het buitenland. De doeken zijn mooi gemaakt met mooie materialen. Ook een leuke driehoekige sjaal mee besteld voor mijzelf. Daar ben ik ook wel blij mee. Ik brei zelf ook graag maar kom er niet aan toe deze maanden. Dit is een mooi alternatief!

De volgende dag al in huis en een super mooie sjaal rijker!

Geweldig!

Super kwaliteit en lekker warm. Heb al meerdere items van Knit! Alles is stuk voor stuk geweldig!

Redelijk

Jammer dat jullie adverteren met sjaals in heel veel verschillende mooie kleuren, maar die in geen enkele kleur leverbaar zijn.

Goede kwaliteit en service.

Al meerdere malen hier iets gekocht en zowel de kwaliteit vd producten als de klantenservice zijn zeer goed.

Tolle Ware

Superschöner Schal auf den ich schon mehrfach angesprochen wurde. Habe ordentlich Werbung für Euch gemacht. Schnell geliefert und gut verpackt, ich freu mich sehr!

Super wie immer

Wie immer sehr zufrieden

Fast delivery, products okish

Dutch must have really small skulls. Beanies are absurdly small and I am no giant. Pillows are great.

De sjaal bleef in m’n hoofd zitten, vind ‘m eigenlijk voor nu, voor mezelf iets te duur, maar kon het toch niet laten ‘ m uiteindelijk te bestellen....geen seconde spijt van, wat een fijne en anders dan andere sjaals. Kwaliteit is top.

Prima producten en service

Mooie producten en snelle en goede service. Aanrader.

Uitstekende service en snelle bezorging

Ik vond het moeilijk om de kleurencombinaties te kiezen vanaf de site. Na een chat sessie met Jeroen bood hij aan om een foto te maken van de uitgekozen kussens, zodat ik voordat ik zou bestellen kon zien of het wel bij elkaar zou passen. Super service! Dank voor het meedenken!

Ben er zo blij mee!

Mooi product, snelle levering en zorgvuldig verpakt!

Da macht der Online- Einkauf richtig Spaß!

Ich habe nun schon mehrfach beim Shop bestellt und weiß wovon ich rede. Der Bestellvorgang ist leicht zu handhaben. Die Liefertermine sind super und die Lieferzeit sehr zeitnah. Die Qualität der bestellten Ware ist echt gut. Auch nach mehrmaligem waschen sehen die Sachen immer noch richtig gut aus. Leider sind die Masken immer sehr schnell vergriffen. Kein Wunder, bei der Qualität, den herrlichen Farben und zu diesem Preis. Vielen Dank an die Knit Factory! Ich werde gerne Empfehlungen aussprechen.

Super Look, tolle Qualität

Bestellung problemlos, schnelle Lieferung

Heel mooie produkten

Heel mooie kwaliteit van kussens en sjaal . De kleur is zoals afgebeeld in de folders . Zondag besteld , dinsdag reeds geleverd in België . Top !

Goede afhandeling

Na kussen te hebben besteld direct verstuurd naar bezorging. Zou 27 oktober be zorgt worden. Kregen het op 30 oktober.

Erg tevreden

Prachtige kwaliteit producten die lang mee gaan en mooi blijven , snelle levering . Keurig verpakt . Mooie collectie heb al meerdere dingen

Mijn bestelling kwam goed aan.

Snel bevestiging van bestelling en verzending. Goed verpakt en artikel snel in huis

Prima webshop,met mooie producten !

Tevreden over de levering, 's avonds besteld,volgende dag in huis. Netjes ingepakt....Heb al vaker besteld dus dat zegt wel wat..

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.