Mooi vest en snelle levering!

Uitgebreide website, hele mooie spulletjes en makkelijk te bedienen. Snelle en adequate feedback. Snelle levering.

Perfekter Style

Ob Schal oder Mütze - beides sitzt perfekt und sieht in Kombination super stylisch aus!

Snelle levering, artikel als geadverteerd.

Meteen enthousiast toen ik op de webpagina de artikelen zag. Zag er erg goed uit, meteen besteld, volgende dag binnen, en tot mijn vreugde zag t er in 't echt net zo goed uit als op de site. Mooi kwaliteit, elk cent waard. Enige opmerking: graag op de website mogelijkheid tot aangeven om waarschuwing te krijgen als iets weer op voorraad is. Zou graag nog een andere kleur bestellen, maar moet nu elke keer op site kijken of 't alweer op voorraad is.

Goed.

De bestelling was niet helemaal ok,maar supersnel opgelost!!

Prachtig breiwerk, snel geleverd

Inmiddels heb ik al een kleine verzameling sjaals en poncho’s van de Knitfactory. Nu ik in deze nare coronatijd met een open raam op kantoor zit, heb ik iedere dag een heerlijke sjaal om, die mooi bij mijn outfit van die dag past! Lekker warm en het staat goed.

Super Ware, schnelle Lieferung. Es wird bestimmt nicht meine letzte Bestellung sein.

Een mooi product

Helaas heb ik een antraciete driehoek sjaal besteld en degene die ik gekregen heb komt eerder in de buurt van Liechtenstein grijs- blauw achting. Dat viel mij erg tegen.

Supermooie sjaals

Heerlijk warm en een snelle levering!

Top ervaring

Het is een mooie handdoek super snelle levering. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering van een geweldig product!! Ik kan niet meer zonder!!

Fenomenaal!!

Mooie keukendoeken, maar...

3 keukendoeken besteld, ook 3 ontvangen maar 2 ervan waren met andere dessins als ik had besteld. Ik vond het te omslachtig ze terug te sturen, maar uw inpakkers moeten toch zorgvuldiger te werk gaan!

Der olivfarbene Umhang ist genau so schön, wie wir ihn uns vorgestellt haben.

Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles schnell und reibungslos. Wir hatten bereits Stricktücher über quiero von Knit-Factory und ich bin auf die Seite gegangen, weil wir ein größeres Tuch haben wollten. Jetzt bestellen wir direkt. Super Firma!

Wunderbare Qualität

Ich liebe die lange Strickweste in Curry und den schwarzen Schal.

Gut - mache ich wieder

Schneller Versand , Gute Verarbeitung und Qualität. Werde mir noch andere Farben bestellen so wie sie wieder lieferbar sind. Internetpräsenz und Auswahl sind ausbaufähig. Gern auch Handschuhe die Ponchos Schal und Mützen in allenFARBEN in einem Shop erhältlich - wäre schön.

viele schöne Produkte in gewünschter Farbe online nicht zu bestellen

Bei der Auswahl ist das Finden der erhältlichen Produkte mühsam, alle interessanten Farben sind "derzeit nicht lieferbar" Bestellung und Abbuchung am Freitagabend - Bestätigung erst am Montag erhalten Es wäre auch schöner per Rechnung zahlen zu können. Retoursendungen mit beigelegten Retourformular sind einfacher. Die Produkte sind sehr schön.

Snelle levering. Mooie kwaliteit Dus; top!!

Verslavend leuke producten!

Ontzettend mooie producten! Veel keuze en zeer vriendelijk personeel! Een echte aanrader!

Heerlijke vest & sjaal

Super snelle levering! Heb vest Emy en sjaal coco ben er super blij mee! Zeker handig fimpje over het vest te dragen! In de toekomst ga ik zeker meer bestellen!

Super kuschelige Strickware, schneller Versand - wunderbar

Ich habe mir Dreieckstücher und einen Poncho bestellt. Sämtliche Ware ist wunderbar weich. Einfach toll :)

Heerlijke en leuke kussens! Snelle levering!

Volop genieten met de kussens van Knot Factory.

Danke

Tolle Qual wie immer - Lieferung ging schnell. - alles bestens

Prachtig breiwerk, fijn om te dragen.

Ik heb een omslagdoek en een bijpassende muts besteld. Beide zijn prachtig gebreid en prima afgewerkt. Zeer comfortabel om te dragen.

Je wordt er gewoon hebberig van!

Duidelijke site, kleuren vande artikelen komen exact overeen met de arikelen, Mooie en luxe produkten en supersnelle bezorging!

Mooie sjaal pluist niet

Mooie kwaliteit niet te dik

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.