Goede servis

Ik had wat besteld de kleur was er niet meer kreeg bericht of ik andere kleur wouw bestellen anders eerst het geld terug gestord

Prima service en vlotte toesturing

Bestelde spullen waren snel binnen en volgens beschrijving. Ziet er mooi uit. Top.

heerlijk!!!

Super snelle levering met DPD en superblij met mijn Demy omslagdoek, laat het koude weer maar komen!!!

Prima product, levering volgens afspraak

Zie boven

Mondmasker is top

Het mo smasker is top. Hij valt voor mij alleen wat groot. Dat is simpel op te lossen door em zelf wat in te korten.

Mooie kwaliteit!

Super snelle levering

Amazing and wonderful scarf

I really appreciate KNIT FACTORY, very good quality, very good product (original scarf), very good delivery , easy to use, i love KNIT FACTORY, i recommand for anyone!!!! Thank a lot KNIT FACTORY, really amazing !!!

Mooi!!

Mooie kwaliteit. Ziet er ook modern.uit!!

Prachtige kwaliteit en snelle levering.

Volgende keer weer een bestelling via Knit Factory.

Erg goed!

Snelle reactie op vraag. Nette en snelle levering, mooie producten.

Stoere badmatten, heel mooi van kleur!

Duidelijke site, geeft kleuren juist weer, snel te bestellen, snel geleverd om thuis bewonderd te worden! Badmatten passen qua kleur mooi bij de okergele handdoeken van de Hema die we al hadden, maar waar geen badmat van te koop is. Nu top opgelost met deze stoere badmatten, staan top bij onze tegels!

Mijn nieuwe omslagdoek is echt super....

In de herfst is een winterjas veel te warm en een zomerjas te fris, maar als je die combineert met je nieuwe omslagdoek is het super! Je ziet er leuk uit, is heerlijk warm en je kan je goed bewegen omdat die goed blijft zitten. Kortom super!

Super levering , op de avond besteld en de volgende ochtend al geleverd , Toppie !!! Prachtig kussen ben er superblij mee en ligt erg mooi op mijn bank hier heb ik lang plezier van ! Mvg G Ketelaars

Zeer snelle levering en mooi product

Kussen besteld, werd volgende dag geleverd. Mooie kwaliteit en kleur klopt met afbeelding op site.

Helaas klopte de webshop niet uitgekozen sjawl was niet op voorraad.

Mijn bestelling is mede door een fout in de webshop niet doorgegaan. Excuses van jullie kant en mijn geld retour gekregen.

Goed en snel geleverd!

Leuke site, snel besteld en geleverd. Helemaal leuk!

Wunderbar

Die Sachen von KNIT FACTORY haben mich total begeistert. Die Bestellung war schnell und unkompliziert. Ich werde wohl demnächst wieder bestellen.

Snelle levering, top product!

Hele mooie sjaal besteld, super kwaliteit En zeer snel geleverd!

Supermooi product

Heerlijke (niet kriebelende) omslagdoek. Precies de kleur die aangegeven wordt. Voldoet zeker aan de verwachting en ik ben er erg blij mee Binnen één dag geleverd.

Hochwertige Schals, die jeden Cent wert sind.

Jeder einzelne Schal ist wunderschön verarbeitet und hält an kalten Tagen wohlig warm. Der Versand geht immer blitzschnell vonstatten. Ich bestelle immer wieder gerne :-)

Ich bin sehr zufrieden!

Ich habe zum ersten Mal bei Knit Factory bestellt und bin echt begeistert von dem super Service und der schnellen Lieferung. Gutes Preis Leistungs Verhältnis.

Wunderschöne ausgefallene Artikel

Sehr guter übersichtlicher Online Shop, tolle Auswahl an außergewöhnlichen Dingen,schneller Versand

Snelle service. Prachtige kwaliteit. Ik heb de shawl kado gegeven. Een ontzettend mooie kleur, ontvanger was er erg blij mee.

Perfecte kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit! Een cadeautje voor jezelf!

Jederzeit gerne wieder

Superschnelle Lieferung und tolle Qualität

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.