Äußerst zufrieden...ich freue mich, Knit Factory durch einen Zufall gefunden zu haben

Super zufrieden, klappte reibungslos, tolle Qualität...es ist wundervoll zu tragen flotte Lieferung. Ich werde noch so einiges bestellen. Danke

Super service

Leuke spullen goede levering...

Doen wat ze beloven

Mooie producten, snelle levering volgens afspraak.

Fantastisch!! Super mooie producten.

Super snelle levering en de producten zijn helemaal m’n smaak. Topkwaliteit

Mooi en comfortabel

Snelle levering. Zo mooi!

Mooie spullen.

Mooi vest.

Geweldig mooie vesten, sjaals en omslagdoeken!

Ik heb 2 vesten en omslagdoek nu 2 weken in huis en ik leef erin. De vesten zijn zeer mooi van kleur. De kleurechtheid is gelijk met de foto op de website. Dat vind ik erg belangrijk. Mijn omslagdoek past perfect bij mijn vest, terwijl het andere samenstelling is. Beiden zijn stone green. Ik vind de verschillende kleuren prachtig en voor elk kleurentype is er voldoende keuze. Ik verwacht dat ik in de toekomst zeker nog vaker iets zal bestellen. ( ik wacht op petrolblauw) Bestelling was, zoals beloofd, de volgende dag in huis. Keurig verpakt. Ik ben er erg bij mee!

Super schnelle Lieferung!

Alles top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnelle Lieferung & toller Schal!

Der grüne Loop-Schal ist schnell zu einem Lieblingsteil geworden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig mooi stoer merk. Kwaliteit is super goed.

sehr schöne Sachen

alles reibungslos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb drie leuke mondkapjes in huis van de Knitfactory. Ze zitten goed en zien er leuk uit, helemaal in mijn style :)

Mooie kwaliteit in unieke producten

Zeer snelle nette service

Toller Schal!

Alles super

Mooi en heerlijk warm

De omslagdoek is van goeie kwaliteit. Houd lekker warm en is ook nog heel fashionable. Ben zeet tevreden over het product en de service van Knit Factory! Zeker een aanrader!

Mooi product, maatvoering kan beter

Ik heb twee jazz-mutsen gekocht in verschillende kleuren. Ze zijn van een mooie kwaliteit en het is een leuk model. Wel vind ik het vreemd dat ze zo van maat verschillen. Ze zouden 'one size' zijn, maar de ene zit veel strakker dan de andere, en je ziet ook als je ze op elkaar legt dat er een paar cm verschil is. Verder een mooie collectie voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar dat maataspect is volgens mij wel voor verbetering vatbaar.

Super schönes Tuch / Mütze u Schal

Farben und Material genau so wie beschrieben .Tolles Tuch /Schal und Mütze .Sehr angenehm zu tragen .Werde mir noch eine andere Farbe bestellen !! Lieben Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Really super products with good customer support.

Very good - lovely cardigan, scarf and hat - bought two of each!

Gut und zuverlässig

Die Bestellung hat schnell, unkompliziert und super geklappt und der Artikel ist nach meinen Vorstellungen ausgefallen. Obwohl ich den Schal lieber in Marine gehabt hätte (war nicht in der Auswahl dabei) bin ich vollkommen zufrieden.

Sehr schöner Schal!

Sehr schöner Schal! Gute Qualität, schöne Farbe, schönes Design. Obwohl ich schon erwachsen bin, allerdings nicht wahnsinnig groß, habe ich mich für die Kinder Version entschieden. Und bin damit sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product en service van hoge kwaliteit

Al jarenlang ervaring met product. Ook met intensief gebruik blijft het product mooi en functioneel. Snelle en goede service. Zelfs door fout van DPD netjes, snel en goed geholpen door Knit Factory

Sehr schöne Qualität!!

Der Dreiecksschal war für meine 10 jährige Tochter, sie ist happy. Er ist toll verarbeitet, eine schöne Farbe und sehr weich.

Wunderbarer Schal

Wunderschönes Material, warm und kuschelig, fest gestrickt kein Schlabberschal. Die Farbe (Jeans Blau) ist super. Werde mir garantiert noch ein Dreiecksschal zulegen. Würde ich auf jeden Fall weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles zu meiner vollsten Zufriedenheit!

Meine Bestellung kam innerhalb weniger Tage, nachdem ich per Vorkasse bezahlt habe, an! Den Dreieckschal habe ich mir in Junior Größe bestellt, da ich ihn auch unter einer Jacke tragen möchte, perfekt!!! Ich werde gerne wieder bestellen!

Prima Service.

Prima Service en practige kussens.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.