Lieblingsstück

Die Strickjacke hat einen tollen Schnitt und fühlt sich wunderbar weich an. In Taupe lässt sie sich zu so vielen anderen Farben und Kleidungsstücken kombinieren, dass sie direkt zu meinem Lieblingsstück geworden ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend service en perfecte producten

Top ervaring. Zal zeker vaker bestellen.

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Beschrijving klopte precies met wat ik snel geleverd kreeg, dus alles prima

Tolle Produkte - Sehr schnelle Lieferung - Sehr guter Kundenservice!

Ich bin total begeistert, ob der qualitativ sehr hochwertigen Produkte sowie der super-schnellen Lieferung! Heute bestellt - morgen ist die Ware bereits vor Ort - absolut top! Vielen Dank dafür & immer gerne wieder!

Schöne Produkte

Schöne Produkte und eine problemlose Lieferung nach Deutschland.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende producten en snelle levering

De kussens zijn precies zoals ik gehoopt had. Prachtig materiaal en stoere looks!

Toller Poncho und super Service!

Ich habe lange an dem Poncho überlegt und ihn dann für den Urlaub angeschafft. Für die kühleren Abendstunden. Er ist toll und sehr vielseitig! Hatte telefonischen Kontakt wegen einer Frage und der war total nett und hilfreich!

Schnelle Lieferung tolle Kleidung super

Ich habe nix zu beanstanden alles super

Rundum positive Erfahrung

Sehr gute Qualität zum vernünftigen Preis

Mundschutz und großes Tuch

Mundschutz und auch das große Tuch sind klasse. Das Tuch ist angenehm, benutze ich momentan bei den Temperaturen als Decke in der Nacht. Sehr angenehm. Ach der Mundschutz ist sehr angenehm im Gesicht und erfüllt seinen Zweck. Klare Weiterempfehlung.

Geweldig mondkapje!!!

Geweldig mondkapje!!!

Mooie producten, kleur kwam helaas niet overeen met foto website. Retouren was omslachtig.

Producten van de knit factory kun je beter in de winkel kopen.

Ich bin total begeistert

Ich finde Ihre Produkte sehr gut , die Lieferung klappt einfach nur klasse . Ich bestelle gerne bei Ihnen.

Mooie kwaliteit en Super klantenservice

Mooie pareo die enorm veelzijdig is! Nadat er een probleem was bij de levering werd dit meteen rechtgezet door de klantendienst! Top!

Kwaliteit

Goed en zakelijk

De levering was keurig op tijd zoals er gemeld was en het artikel voldoet voor 100% aan de verwachting

goede service, probleem super (snel) opgelost. :)

Voor mijn schoondochter cadeaubonnen besteld. Deze zijn helaas nooit aangekomen. (Track & Trace code SCCWF24RVP6D. Verwachte leveringsdatum 31 juli - 31 juli 2020 via Sendcloud) Na telefonisch onderhoud met Jeroen Dousi heeft deze het perfect opgelost en mij per mail nw. code's toegestuurd zodat ik deze alsnog aan onze schoondochter voor haar verjaardag door kon geven. Zij heeft inmiddels een leuke bestelling bij jullie kunnen doen en is er erg blij mee.

Mooie producten, snelle levering

Erg fijne producten en de volgende dag al in huis.

Snelle levering van de producten, die goed verpakt zijn geleverd. Met het product ben ik zeer tevreden.Overigens de website aangeraden bij vriendinnen.:)

Goede kwaliteit en snelle service!

Wat een leuke kussens! Mooie kleur, oudroze. Komt overeen met de afbeelding. Past erg goed bij onze inrichting.

Netjes verpakt en op tijd geleverd!

Super aankoop, ligt van gewicht om mee te dragen naar strand en OOOOhh zo zacht

Leider viel viel zu groß!!!

Die Maske ist leider viel viel zu groß!! Für mich absolut nicht tragbar !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Best goed

Snelle levering, prima kwaliteit van het materiaal.

Tijdloos en functionele sjaal

Heerlijk grote sjaal, waar je lekker in weg kan duiken. En past bij iedere outfit.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.