Super Qualität, tolle Farben.

Schnelle Lieferung, auch die Retoure hat gut geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Bestellung war innerhalb von zwei Tagen da und genauso wie ich es mir vorgestellt hatte.

Super Qualität, super schnell!

Alles super geklappt.

Alles toll

Alles prima!

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles bestens. Übersichtlicher Shop, da macht das bestellen Spaß. Und wenn die Ware dann auch noch einwandfrei und wie beschrieben sehr schnell geliefert wird, gibts natürlich eine klare Empfehlung. Ich werde sicher malwieder was bestellen!

Netjes thuisbezorgd

Website is duidelijk. Kussens en hoezen netjes ingepakt thuis gekregen. Kussens zijn mooi en van degelijke kwaliteit.

Perfecte service

Ik had 4 kussens besteld. Er hoorde op ieder kussen een speld met leren vetertjes en kralen te zitten. Echter deze zaten er niet op. En 1 telefoontje was genoeg om ze alsnog te krijgen. Ik werd per mail op de hoogte gehouden wanneer ze zouden worden geleverd. Prima service en binnen een paar dagen lagen de spelden op de deurmat.

Product ziet er fantastisch uit!

Er ging even wat mis met de verzending, maar na klantenservice contact snel opgelost. Goede service!

Mooie hoogwaardige producten, een aanwinst voor je huis!

De mooie producten waren snel binnen. Mijn kamer en keuken zien er mooi aangekleed uit!

Mooie producten geleverd

Erg mooi kussen geleverd echt top!! De geretourneerde kussens snel gecrediteerd gekregen. Goede service! Mooie producten

Mooie kussens

Ruime keuze in een duidelijke webshop. Kussens zijn mooi afgewerkt. Sieraad op de bank :)

Mooie kwaliteit en snelle levering

Na bestelling van mijn eerste pareo volgende al vrij snel de tweede, draagt fijn, zachte soepele stof.

Schnell und problemlos, gerne wieder

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en mooi gemaakt

Ik heb het mondmasker Liv groen gekocht, ben er erg blij mee! Hele mooie kleur en erg goed in elkaar gezet, past uitstekend>

Perfektion in Strick

Eine tolle Idee - Handtücher mal ganz anders. Auch nach dem Waschen sieht das Duschtuch aus wie neu gekauft, das hätte ich nicht geglaubt. Und eine gestrickte Schürze - ja wie toll ist das denn !!!!! Ich bin mehr wie zufrieden mit meinem Einkauf.

Snelle en correcte levering

van A tot Z positief!!

Alles bestens!

Tolle, hochwertige Produkte, superschnelle Lieferung.

mooi, maar bewerkelijk

Het mondmasker ziet er fantastich uit, mooie kwaliteit, maar is zodanig groot, dat ik door de zoom van de bovenkant een stukje elastiek heb getrokken en de elastieken van de oren heb moeten vervangen om m passend te maken. Nu past ie mooi over de neus en over het gezicht zonder dat hij ergens heel erg afstaat.

Keurig, en duidelijk

Mooie producten, goede service.

De producten komen overeen met de beschrijving, zowel de kwaliteit als de kleur. Vlotte levering. Ik ben tevreden en super blij met de sjaals.

Top. Echt kwaliteit producten

Top. Echt kwaliteit producten Snelle levering

Daumen hoch !

Schneller und unkomplizierte Service durch Knit Factory! Gerne wieder ...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke site, mooi snel te doorlopen! Producten snel geleverd, goede kwaliteiten en fijn in gebruik!

Schöne Ware und schnelle Lieferung!

Schöne Ware, qualitativ hochwertig zu einem angemessenen Preis. Auf jeden Fall empfehlenswert!

Toppie

Verzorgd

Geweldig kwaliteit

Ik vind knit produkten geweldig Ik heb winter kleur kussen en zomer kleur kussens .en ze staan bij elk interieur. Ook heb ik de tas ,die heel praktisch is . Dus ik ben om knit geweldig

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.