Tolle hochqualitative Ware

Sehr schöne, weiche Strickkissen mit guter Füllung. Sehr schnelle Lieferung. Jederzeit gerne wieder.

Ware ist Super!

Habe den Schal meiner Frau geschenkt. Sie war vom Material wie auch vom Design begeistert. Vielen Dank!

Super Qualität- tolle Designs

Knit factory kreiert tolle Designs. Wir lieben die Jacken, Tücher, aber auch die Home-Dinge.

Wunderschöne Produkte

Schnelle Lieferung

Alles Top von der Bestellung bis zur Lieferung! Vielen Dank! Würde immer wieder bei euch bestellen.

Alles super!

What you see is what you get!

Duidelijke foto's en omschrijving. Snelle levering!

geweldig en eigentijds

Tolles Material, toller Schnitt

Hat super geklappt, gern wieder!

Schnelle Lieferung, Qualität wie beschrieben, gerne wieder!

Gerne wieder!

Uitstekende service

Heel goede kwaliteit en service

tolle Produkte und schnelle Lieferung

Ich habe einen Poncho bestellt und nach wenigen Tagen pünktlich erhalten. Und: der Poncho ist einfach toll. Er ist von sehr guter Qualität und einfach kuschelig bei kühlem Wetter. Mein Lieblingsteil!!!

Supermooie kussens

Mooie kussens van goede kwaliteit, heel blij mee

Snelle levering!

Snelle levering en super blij met de sjaal!

Snel en goed geleverd

Superfijne producten!

Al eerder keukenhanddoeken gekocht, heel fijn in gebruik. Nu ook schort aangeschaft en placemats, erg blij mee

Tolle Ware, rasanter Versand!

Bin super zufrieden, Farben sind etwas kräftiger/dunkler als gedacht, aber da das für alle bestellten Kissen gilt, harmoniert es perfekt. Um 16 Uhr bestellt, am nächsten Tag bereits aus Holland geliefert - wie macht Ihr das? Ich bin beeindruckt.

Snelle levering , mooie producten

Top!!

Leuke sjaal van een mooie en goede kwaliteit!! Super snelle levering.

Top! Kwaliteit en ontwerp is prachtig!

Klantenservice is zeer goed en denkt met je mee

Fantastische produkten

In Berlijn 4 jaar geleden mijn eerste gebreide Knit Factory schort gekocht + pannenlappen. Nu heb ik er 3 + andere items. Fijn om te dragen en leuk om te zien!

Mooie producten en goede service

Ik heb een omslagvest besteld, werd snel bezorgd. Mooi materiaal en lekker zacht, goede pasvorm. Ik ben er super blij mee!

Mooie eigentijdse producten van uitstekende kwaliteit

Zowel de service, kwaliteitsgerichtheid als de prachtige producten van Knitfactory maken dat ik de producten zowel zelf aan (blijf) schaffen als aanbevelingen zal doen bij familie en vrienden. Praktische en stijlvolle producten. Wel ontzettend jammer dat de kleding niet groter te verkrijgen is. Vind ik echt een minpunt. De vesten lachen me bijvoorbeeld toe en ik kan er alleen naar kijken. Jammer!

Schnelle Lieferung und tolle Ware

Die Lieferung hat super geklappt. Die Qualität der Produkte ist toll. Ich benutze den Tischset als Tischdecke, die Farbe ist genau wie beschrieben. Die Topflappen schützen auch vor sehr hohe Temperaturen aus dem Backofen. Den Pareo hätte ich mir noch etwas größer gewünscht. Ich bin sehr zufrieden

Mooie kleuren snelle levering & vriendelijk

Gut

Zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.