Prima service , ook het telefonisch contact

Uitstekende klantenservice

Top ervaring met Knit Factory. Alles ging perfect

Makkelijk bestellen en prima levering. Heel mooi materiaal

Het zijn echt mooie producten. De bestelling was ook snel binnen. Ben echt super tevreden.

Mn bestelling was verkeerd bezorgd. De volgende dag kreeg ik al n nieuwe bezorgd. De andere sjaal kwam boven water maar mn collega vond het zo mooi dat zij hem over nam. Zo geregeld....

Al enkele malen spullen gekocht. Super mooi, goede kwaliteit en snel bezorgd. Alleen maar positief.

Goede service! Het was eerst niet helemaal op het juiste adres bezorgd. Na een kort telefoontje met de klantenservice gingen ze er direct achter aan.

Snelle levering, mooi product

Heel fijn gebreid gastendoekje en mooie afmeting. Blij mee voor mijn toiletruimte.

Apart en stevige doeken

Ik vindt het leuk om aparte doeken in de keuken te hangen , wel mag voor mij het formaat van de theedoeken groter zijn. Dat onderscheidt jullie product nog meer.Tegenwoordig zijn de doeken allemaal pieterpeuterig. De doeken blijven mooi in de was. Leuke afbeeldingen. Sommige kleuren zal ik nooit kopen omdat ik ze te grauw vindt. Soms geef ik er 1 set aan mijzelf cadeau omdat ze behoorlijk aan de prijs zijn. Maar dan voelt het wel als een cadeau.

Wundervolle Schals und Mützen

Super einfach und unkompliziert. Preis Leistung stimmt.

Mooie sjaal en snel bezorgd zeer tevreden

Mooie sjaal en snel bezorgd, zeer tevreden

Geweldige zomerse sjaal

Ik heb buiten vaak last van wind langs mijn nek en hals en nu met die zomersjaal kan ik gewoon die om d oien en staat nog fantasitisch ook.

Superschnelle Lieferung

Sehr schöner Schal

Mooie artikelen en snelle levering.

Erg blij met mijn omslagvest

super schön

Schnelle Lieferung, Produkt wie abgebildet, weicher Stoff

Prachtig zacht en warm gekleurd kussen.

Vlot geleverd. Iten exact zoals de omschrijving.

Mooie producten!

Mooie authentieke producten. Zeker een aanrader. Tevens ook een goede kwaliteit.

Rücksendung unkompliziert

Ich musste die bestellte Ware leider zurück schicken, das zu groß. Das funktionierte ganz unkompliziert.

Heerlijk kussen, mooie warme uitstraling perfect gemaakt.

Heel mooi gemaakt product. Keurig ontvangen.

Super mooie kussen, snel en netjes geleverd en goede service

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling. Ik had het verkeerde formaat kussens ontvangen bij mijn hoezen. Gemaild, en nog diezelfde dag zijn nieuwe kussens verstuurd, zodat ik ze de volgende dag al in huis had! Met een aparte retourbon kon ik de verkeerde set zo afleveren. Per ongeluk was er nog een extra zet kussens verstuurd en die mocht ik houden. Snelle en goede service. Bedankt!

Mooie producten en goede levering

De placemats die ik heb gekocht zijn prachtig.

Leuk product

Erg leuke en authentiek product. Ik ben tevreden over de service en het product is precies zoals op de website.

gute Erfahrung

leider war der Poncho vom Gewicht zu schwer, und zu groß, da ich nur 162 cm groß bin

Prachtige plaids, kussens etc.!

Al veel besteld bij de Knit factory, zulke mooie spullen en prachtige kwaliteit.

Alles Super!

Super Ware! Schneller Versand, hat insgesamt alles sehr gut geklappt! Gerne wieder

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.