Ich habe noch keine Erfahrung.

Da ich das erste mal bei ihnen bestellt habe bin ich mit dem Tuch sehr zufrieden. Bitte senden Sie mir noch Bilder von ihren Jacken.

Tolle Decken

Schneller Versand , Rückversand ist kostenpflichtig, Ware top Qualität 😊

Produkt, Versand und Kommunikation könnten nicht besser sein

Alles war einfach perfekt

Alles helemaal naar wens.

Schitterende collectie, Ben super blij met mijn , plaid, pocket, kussens, en zeker met het mooie vest. Wat niet in het verkooppunt verkrijgbaar was, online besteld. Snelle levering, Stel je een vraag, super snel reactie terug. artikelen van Knit; een aanrader!

Mooie omslagdoeken.

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik draag mijn omslagdoeken vaak en op verschillende manieren geknoopt.

Retour gedaan nooit meer niks over gehoord.

Ik heb vorige week mijn sjaal retour gedaan naar jullie. Maar nooit meer een bevestiging gekregen. Ordernummer: 202004017474

Warme omslagvest voor de koel dagen

Bevalt uitstekend. Toch weer iets aparts. Helaas krult de bovenkant van het vest, dat is het enige minpuntje.

Alles Top

Schnelle Abwicklung, schneller Versand Sehr gute Qualität. Werde mir sicher noch andere Farben des Pareos „Liv“ nachbestellen.

Gut!

Schneller Versand und schnelle Kommunikation. Man sollte sich nur sicher sein was man bestellt. Der Rückversand von Deutschland aus ist sehr teuer.

Zeer goede ervaring!

Knit Factory levert leuke kleding van goede kwaliteit en geeft een prima service!

Die Tücher sind wunderschön!

Alles top, hat super geklappt!

Einfach WOW

Ich habe den Poncho bestellt, Lieferung und Bearbeitung, Material, Farbe und Größe sind einfach nur top! Leider riecht er etwas streng, aber dagegen kann man ja was machen. Immer wieder gerne :)

Ich liebe die Schals, sie sehen toll aus und sind super angenehm zu tragen.

Klappte alles reibungslos.

Fantastische handdoeken!

Ik kreeg eerst één handdoek cadeau en heb er meteen een paar bij besteld. De beste ooit!

Stöbere gerne durch diesen online Shop

Übersichtlich , großes Angebot , schnelle Lieferung

Mooie producten, maar zijn niet doelmatig

Ik was helemaal om toen ik de prachtige producten op uw site zag. Ik heb een aantal dingen besteld. Ik vind dat de handdoeken niet goed drogen, datzelfde geldt voor de theedoeken. De pannenlappen voldoen prima. Maar mooi vind ik uw producten wel

Leuke website,snelle afhandeling!

Super tevreden met mijn mooie kussen! Net zoals op de foto...

Die bestellte Sachen sind qualitativ sehr hochwertig und das Preis- Leistungsverhältnis passt einfac

Von der Bestellung im Internet über die Bezahlung bis hin zur Lieferung hat immer alles super geklappt. Die Ware ist einfach toll und trägt sich super!

Mooie producten

Ik heb al heel veel jaren de gastendoekjes in het toilet. Wilde er nieuwe kleuren aan toevoegen. Gelukkig waren die er en de kwaliteit is nog steeds heel goed. Snelle levering ook!

Tolle Kissen

Super schöne Kissen in coolen Farben. Wenn es noch dazu passende Tischläufer gäbe wäre es perfekt💗.

Schöne Ware, zeitnahe Lieferung, alles Bestens

Ich habe einen Schal mit dazu passender Mütze bestellt. Beides kam schnell bei mir an, war umweltfreundlich verpackt und super weich und warm.

Ware viel wie beschrieben aus , perfekte Lieferung

Sehr gute Qualität Schnelle Lieferung

Kwalitatief hoogwaardige producten

Snelle levering via de website. Ik gebruik gastendoekjes en keukenhanddoeken van dit merk. Al jaren. Worden veelvuldig gewassen en blijven mooi. Duur in aanschaf maar waar voor je geld door de lange levensduur. Kleuren blijven mooi was na was.

Een mooi, bijzonder product.

Zeer snelle levering en gekregen wat ik graag wilde.

Heel snel!

Fijn, een prima en zeer overzichtelijk site.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.