Zeer goede service, en heb ook nog goed advies gekregen per mail over een product. Prima levering

Tolles Material, tolle Farben! Einfach Klasse.

Schnelle Lieferung! Alles bestens.

Tolle Ware aber der Aftersaleservice ist leider nicht erreichbar

Wir haben die tollen Tücher in einem Laden in Stade gefunden und auch gleich eins gekauft. Im Onlinestore haben wir ein halbes Jahr später (weil wir in München keinen Laden haben der Knitfactori führt) drei Tücher bestellt. Eines davon möchte ich umtauschen. Die Serviceabteilung hat nach zwei Wochen geantwortet und die Abwicklung eingeleitet. Wegen der langen Wartezeit, ziehe ich einen halben Stern ab. Die Tücher sind aber wirklich toll und haben fünf Sterne verdient!

Warte leider schon mehrere Tage auf Retourenlabel per Email

Alles prima, tolle Ware, guter Service!

Rücksendung nicht möglich

Schöne Ware! Dennoch wollte ich den Schal aufgrund der Farbe umtauschen. Obwohl ich Knit Factory über den Rücksendebutton und per Mail mehrfach kontaktiert habe, habe ich keine Rückmeldung bisher erhalten und somit auch keine Rücksendenummer, die zur Rücksendung notwendig ist. Ein Umtausch ist nicht möglich. Sehr enttäuschend!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Correcte en snelle levering

Kwalitatief en mooie woonaccessoires. Wel prijzig.

Schnelle Lieferung, gutes Produkt

Einfache Bestellung mit guter Kommunikation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product naar verwachting, mooie kwaliteit

Ik had de omslagdoek besteld en de bijbehorende speld. Bleek achteraf dat de speld standaard al meegeleverd wordt met de omslagdoek! Dus toen ik de extra speld wou retourneren bleek dat het dichtstbijzijnde afleverpunt voor de retour van DHL 25 min rijden was vanaf thuis dus voor een speld van 4,95 was dat voor mij niet de moeite helaas. Puntje van verbetering vanuit mijn oogpunt is duidelijk vermelden dat de omslagdoek INCL speld is en evt over te stappen op postnl. Die zit op elke straathoek en dus makkelijk voor klanten om een retour te verzenden. Of de mogelijkheid om een retour op te laten halen bij de klant thuis is natuurlijk ook een optie 😊..voor de rest ben ik zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en kwaliteit van het geleverde product! Mvg Linda Huijts-Peters

Niet zo goed

De sjaal die ik besteld had, was veel te duur voor de kwaliteit en ik heb erg veel moeite moeten doen om hem terug te kunnen sturen.

Mooie kwaliteit hand/theedoeken een verrijking van de keuken

Snelle levering mooie kwaliteit

Snelle, keurige levering. Alleen vond ik de steek erg plat. Niet vol.

Eerste kennismaking. Netjes verzorgd. Alleen was de omslagdoek erg plat van materiaal. Niet vol. Mijn dochter had Er een besteld bij Bol.com die was voller, wolliger van materiaal. Dat viel tegen.

Mooi maar prijzig

Ik heb deze kussens nog maar recent, maar ze ogen perfect bij het salon. Ik weet dus niet hoe ze er binnen afzienbare tijd zullen uitzien, na een aantal wasbeurten. Bestelling en levering mooi volgens afspraak.

Mooie kwaliteit accesoires En snelle levering Binnen 24 uur was mijn pakket geleverd

Heel tevreden!

Hele mooie sjaal en snel geleverd!

Die Produkte und die Webseite super!

Die Produkte entsprechen voll und ganz meinen Erwartungen! Die Versendung und Benachrichtigung von knitfactory war einwandfrei! Ich liebe die Schals auch in der neuen Sommervariante! Kleiner Wermutstropfen: Die Versendung mit dpd ist einfach nicht gut! Das Produkt wurde in einem Pickup Shop 3 km entfernt und 3Tage nach Benachrichtigung abgegeben! Das war ärgerlich.

Mooie eerlijke kwaliteit

Mooie vesten en sjaals die niet kriebelen

Mooie producten, snelle levering

Assortiment bestaat uit mooie producten die goed met elkaar zijn te combineren. Fijn dat de diverse producten per kleur zijn gerubriceerd, zo kun je mooie combi’s maken. Bestellen via de website is easy en levering snel en correct. Erg tevreden!

Heel tevreden

Eenvoudig bestelproces, <2 dagen goed verpakt geleverd. Mooi product.

Snel bezorgt en superieure spullen

In een woord Top!

Super, snelle levering

****

tolle Qualität!

leuk,trendy

leuke handdoeken, mooie trendy print en speciaal materiaal

Die waren ist suuuper

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zwart wit besteld : grijs ecru ontvangen

Zwart witte handdoekjes besteld. Uiteindelijk grijs ecru ontvangen. Erg slordig, of ze waren niet meer leverbaar. Maar dan had ik graag van tevoren een bericht ontvangen met het alternatieve product.

Kwaliteit & nuchtere schoonheid

Ik hou van de puurheid van de linnen en gebreide keuken- en theedoeken. Mooi, sober en kwaliteit!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.