Grandioos

Prachtige kwalitatieve omslagdoek.! Echt fan, heb ondertussen al 3 verschillende kleuren gekocht bij jullie.

leuke kussens vulling kan beter

Leuke kussens, goede service, de vulling van de kussens mag wel van betere kwaliteit. Ze worden vrij snel plat waardoor de hoes niet meer tot zijn recht komt en te groot wordt.

Super snel en goed.

Duidelijke website en heel snel en zorgvuldige levering.

Luxe uitstraling

De Dax manden zijn prachtig van kleur en materiaal Kussen lekker zacht zou de vulling leveren met dons blijven ze beter in vorm en voelen voller aan De producten gebruik ik zowel in interieur als slaapkamer goed te combineren met andere materialen Erg te blij mee

Tolle Produkte und super Service.

Alles super. Schneller Versand und tolle Produkte die auch nach 4 Wochen Dauertragen noch gut aussehen!

Heel goed.

Mooie doeken van prachtige kwaliteit besteld, die vlot en correct zijn bezorgd. Ben al jaren fan en verwacht dat dit zo zal blijven, dikke aanrader!

Geweldige kwaliteit; prachtig mooi!

Ik gebruik al jaren keukendoeken van knitfactory. En dan wil je meer! Zeker met nieuwe motiefjes

Leuke collectie

Mijn bestelling gedaan, en na een paar dagen geleverd. Netjes verpakt

Knit perfect!

Prachtige gebreide handdoeken en washandjes! Ze zijn zacht, voelen fijn aan, drogen goed, erg mooie kleuren, goede kwaliteit en snel geleverd!

heerlijk warm en prima kwaliteit

ik heb 2 omslagvesten voor mezelf gekocht. Het is heerlijk zacht en lekker warm. Goede kwaliteit en op vele manieren te dragen. De speld geeft een extra accent. Daarnaast staat het leuk en krijg ik veel complimenten. Ik heb er onlangs één cadeau gedaan aan mijn dochter en de nieuwste kleur marine aan mijn schoondochter.

niet gekregen wat ik verwacht had

als je de afbeelding op de website ziet dan lijkt het een hele warme sjaal te zijn. Nou, daar lijkt het in de verste verte niet op. Het is een kleine dunne sjaal

Einfach perfekt!

Superschnelle Versand, Ware wie beschrieben, einzigartige Auswahl, Knit factory uneingeschränkt empfehlenswert!

Macht Freude...

Haben die Ware schnell bekommen und sie ist noch schöner rausgekommen, wie an den Bildern zu erkennen ist. Unbedingt wieder. Dankeschön und weiter so!

Super schöner Schal ,ich bin begeistert .

Die Qualität ist sehr gut, schnelle lieferung. Ich werde weiter ihre Sachen tragen .

Meine Tochter und Enkel lieben Ihre Produkte!

Es hat alles super geklappt!

Tolle Qualität und schnelle Lieferzeit.

Tolle Qualität und schnelle Lieferzeit.

Maakt onze slaapkamer volledig af!

Plaid en gebreide kussens gekocht. Even getwijfeld over de kleur. Snelle en vlotte levering. Ook terugname van eerste bestelling zonder problemen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de goederen en de service. Zelfs toen ik terug moest komen, werd ik op een behulpzame en vriendelijke manier begroet.

Tippi-toppi

Alles ausgezeichnet!

Prachtige producten en geweldige service.

Mijn eerste keukenrol heb ik ib Elburg gekocht. Daarna al 2 keer besteld. Zulke mooie producten en super snel thuisbezorgd.

Snelle levering en prachtige producten

Total unkompliziert

Die Ware war schneller da als erwartet!

Snel geleverd, kwalitatief ruim voldoende

Ok

Tolle dreieckschals

Alles gut

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.