Trendy sjaal en muts

Ben heel blij met met de sjaal en bijpassende muts die ik heb gekocht. Zit heerlijk en prachtige kleur. Service was ook prima en ik had de producten heel vlot in huis.

Fijne sjaals.

Alles ging snel van bestellen tot bezorgen. Helaas had DPD het pakje bij de verkeerde bezorgd en ook nog buiten gelegd. Hier kunnen jullie niks aan doen. Heb dit bij DPD neergelegd. Jullie verwerking en afwerking was prima.

Geweldige produkten

Heb al een aantal produkten gekocht. Kleding, nog geen design artikelen Ben erg enthousiast over de ontwerpen en het materiaal. Vooral de dunne driehoekshawl is favoriet bij mij

Schnelle Lieferung und gute Qualität. 😀

Leider gibt es bei uns in der Nähe Geschäfte, die nur eine kleine Auswahl der Produkte anbieten. Im Online-Shop ist alles schnell und einfach geliefert. Wie schön! 😍

Goede en snelle levering..

Heerlijke sjaal voor deze koude dagen.

De site werkt eenvoudig en goed. De betaling gaat probleemloos. Het pakketje op afgesproken tijd bezorgd. Last but not least: het product is fantastisch mooi en praktisch.

Ik houd van mooie spullen, word blij van Knittwear!

Mooie spullen van een zeer goede kwaliteit!

Sehr guter Store

Alles geklappt

Hele mooie kussens en een snelle levering!

Fijne kussens van de Knitfactory. Zeker aan te raden.

Snelle levering mooi plaid

Zoals op de foto prima kwaliteit

Mooi product, gratis bezorgd!

Heb iemand blij gemaakt met de mooie keukendoeken. Dank hiervoor.

Alles super

Sehr gute Qualität, schnelle Lieferung

Wow, wat een prachtig product!

Ik heb het product besteld. Normaal ga ik liever naar de winkel zelf omdat je dan beter je ogen uit kan kijken, maar ik wilde zo graag een product van de knit factory dat ik het daarom nu heb besteld. Binnen no time was het product er en het product bevalt prima. Goede, snelle levering dus en perfect product. 👍

Mooie kleuren en heerlijke materialen: ik ben een groot fan

Langzamerhand breidt mijn verzameling uit. De kleuren blijven prachtig, hoe vaak je het ook wast.

Toller Service

Alles ging ganz fix... Bestellung und prompte Lieferung!

Schnelle Lieferung Ware ist gut

Schnelle Lieferung Ware ist wie erwartet

Zeer mooie producten ben zeer tevreden😄

Zeer snelle levering had ik niet verwacht

5 Sterne wert

Tolle Website - trendige Sachen - einfaches und unkompliziertes bestellen - mehrere Zahlungsarten zum auswählen - schnelle Lieferung - Sendungsverfolgung - qualitativ gute Ware - sehr angenehmes Tragegefühl - toller Kundenservice (es fehlte eine Brosche - einfach über "Beschwerden" eine Nachricht an den Kundenservice und prompt wurde mir unkompliziert und am nächsten Tag eine Brosche nachgeschickt) - werde wieder bestellen.

Super schnelle Lieferung. Top Ware Vielen Dank

Super schnell

Schnelle Lieferung, Ware wie erwartet

Mooie producten en super service

Ik heb drie mooie kussens voor op mijn nieuwe bank gekocht. Toen ik met een vraag belde, werd ik direct en uitstekend geholpen.

Alles bestens, jederzeit wieder!

Schnelle Lieferung und gute Ware

Sehr gerne wieder

Alles super!

Schnelle Bearbeitung und Lieferung. Alles topp!

Widerruf ist nichtg möglich

Nachdem erst eine große Teillieferung nicht kam, ist der Rest dann nach Reklamation immerhin dann noch geliefert worden. Jetzt will ich seit Tagen drei bestellte Sachen zurückgegeben und es gelingt mir nicht, eine Rückmeldung auf meine diversen Rücksendeeanträge zu bekommen. Sehr ärgerlich und aufwändig. Kann ich nicht empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.