Wunderbare Tücher- Lieferung perfekt.

Die wunderbaren Dreieckstücher sind absolut vielseitig und bestimmt muss ich noch weitere Farben bestellen;-)

Außergewöhnliche Designs in Top-Qualität!

Ich bin begeistert von der Qualität, sowohl bei den tollen Kissen, als auch bei der Bettwäsche! Die Kissen liebe ich! Sehr außergewöhnlich und mal etwas ganz besonderes! Schnelle Lieferung!

Super schöne Ware

Sehr schnelle Lieferung, alles bestens

Ik viel voor het design, maar ben ook erg blij met de kwaliteit. Ben van plan om meer te bestellen. Jullie hebben er een fan bij :-)

Mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Superschnelle Lieferung - schöne Ware.

Freitag kurz vor 15.00 h bestellt; Lieferung erfolgte schon am Samstag nach Deutschland. Ware wie auf den Photos sehr schön und gut verarbeitet.

Traumhaft schön.

Sehr schnelle Lieferung. Die Farben sind identisch mit der Online Abbildung und sehr schön. Auch von dem Material bin ich begeistert, nicht zu dünn und nicht zu dick, einfach toll.

Snel, verpakking keurig verzorgd, mooi product

Overzichtelijke website, bezorging snel en goed verpakt, mooi artikel.

Sehr gute Seite, schnelle Lieferung, sehr gute Qualität.

Sehr gute Seite, schnelle Lieferung, sehr gute Qualität.

Keine Beanstandung und schnell

Alles bestens...

Goed,snelle levering!!

Top .!!!

Sehr gut

Alles perfekt

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles in Ordnung

Bei uns ist alles sehr gut gelaufen und wir werden wieder bei Euch bestellen.

Top Preis/Leistung

Top Preis/Leistung , super schneller Versand

Super fijn en snelle levering

Mooi product besteld en volgende dag keurig verpakt in huis

Super kwaliteit

Top kwaliteit, look & feel als voorgesteld

Tolle Ware und schnelle Lieferung

Alles bestens

Snel, en top producten

Kijk elke dag naar prachtige handdoeken die er als nieuw uit blijven zien, zelfs nadat ze in de droger zijn geweest.

Gutes Design und gute Qualität

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Adembenemend mooi

Prachtig product. Geweldig ontwerp, pronkstuk in mijn keuken

Prima service, echter het retourproces is omslachtig

Cadeau gekocht voor mijn moeder. Helaas niet haar smaak. Het retour melden ging ok, echter daarna volgde documenten die geprint moesten worden. Opzich ook geen probleem, ware het niet dat ik geen printer in de buurt heb én ik niet door had dat het 2 verschillende documenten waren en ik dus 2x op zoek moest naar een printer. Dit zou makkelijker moeten kunnen. DHL ophaalPunt is voor mij persoonlijk onhandig. Post NL meer flexibele punten in mijn omgeving.

Prima product

Snel en goed geleverd.

Great service, lovely products!

Fast delivery, good quality products

Supersnelle levering

Ben heel tevreden met mijn dekens en super service 👍👍

Mooi spul ennnnn,, op tijd geleverd

Een bank zal besteld. Zag er precies uit zoals.we verwacht hadden. En mooi dat het geleverd werd zoals voorspelt. Volgende bestelling komt eraan.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.