Duidelijke website, prachtige producten.

Snelle service, fantastisch koeriersdienst, duidelijk aangekondigd tijdstip van bezorging, daarbij een overzichtskaart waar de auto zich bevindt en hoeveel adressen hij/zij nog te gaan heeft. De producten van Knitted zijn schitterend, sterk en hebben een geweldige uitstraling.

Goeie kwalificatie prettig draagcomfort goede service

Het is een fijne kwaliteit het blijft ook mooi en heerlijk om gedragen en goed te combineren.

Zeer goede kwaliteit handdoeken. Ook na vele wasbeurten isn’t de kleur en vorm ongewijzigd.

Mooie tas. Heel functioneel en trendy. Veel complimenten gehad.

Tolle Ware und sehr netter Kontakt

Ware überzeugt! Sehr netter Kontakt !

Tolle Qualität

Schnell geliefert, perfekt

Gute Qualität, schöne Designs, hilfsbereit bei evtl Rückfragen, Lieferzeit okay

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en stijlvolle pridicten

Heel handige placemats gekocht. Ze staan heel mooi , stijlvol en tijdloos.

Schöne Qualität, super Farbauswahl

Das ist mittlerweile mein drittes „Dreiechtuch/Poncho“ von Knittwear. Einen zum Verschenken. Wunderschöne Farben, sehr schöne Ausführung, bzw Verarbeitung. Als Bonus zum Design, halten sie auch kuschlig warm. Alles in allem, ich bin begeistert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie spullen kunnen kopen hier... ben er blij mee

Die oké, levering oké, informatie over levering oké

Alles volgens verwachting.

Goede service, en mooie kwaliteit

Ruim assortiment en prima kwaliteit ! Snelle levering, na bestellen volgende dag al in huis. Minpuntje was alleen dat heel veel sjalen en mutsen niet meer voorradig waren waardoor de keuze wat beperkter werd.

Mooie spullen die goed blijven

De bestelling komt snel en op afgesproken moment De kleuren op de site kloppen met de verwachting die je hebt Maten kloppen met verwachting Na een jaar is het nog even mooi Mooie afwerking

Mooie producten

Echt mooie kussens, de vulling mag ons inziens vat voller/steviger👍

Alles bestens, tolle Sachen, nur zu empfehlen!

Schnelle Lieferung, Kontakt klappt auch bestens! Sachen sind super! Einziger Kritikpunkt ist das Retouren selbst bezahlt werden müssen, aus Deutschland sehr teuer!

Wunderbare Qualität und schnelle Lieferung

Meine Erwartungen wurden bestens erfüllt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie sjawl, maar goed lezen!

Voor Valentijnsdag vorig jaar kreeg ik een prachtige omslagdoek van mijn lief. Deze aankomende winter wilde ik graag dezelfde in een andere kleur. Vol enthousiasme besteld en eenmaal thuisbezorgd bleek het een dunne variant te zijn. De Lola had voor mij de Coco moeten zijn. Ik heb hem to h gehouden, ben er blij mee, maar mijn advies is: goed lezen!

Ein wunderschönes großes Tuch , perfekt für Reisen .

Sehr gute Produktbeschreibung und viele Bilder /wie man das Tuch zum Pareo bindet . Schnelle Lieferung ,alles super 👍🏻

Complimentjes

Mijn complimentjes voor Knit Factory: zoals ik ook steeds krijg op mijn vest en sjaals. Goede kwaliteit en heel veel plezier van!

Goede en snelle levering.

Door de snelle levering heb ik al veel plezier gehad van mijn sjaal, ook mijn dochter en kleindochter die ik een sjaal kado heb gegeven zijn heel tevreden.

super collecte en snelle levering

top 2 super mooie kussen besteld ben er erg blij mee goede kwaliteit en de kleuren zijn precies zo als op de website

Te leuk

Verschillende items aangeschaft. De kleuren zijn geweldig, vooral de diversiteit die men daarmee biedt. Kwaliteit zoals ik nu kan zien is goed!

Tolles Halstuch

Schnelle Lieferung, tolle Ware ich bin sehr zufrieden gerne wieder

Prima en vlotte bezorging

Prima geen op/aanmerking

Tolle Ware schneller Versand

Die Auswahl im Netz war leicht und schnell erledigt. Die Kissen so schön wie erhofft und ruckzuck bei uns!!!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.