Altijd vlot in communicatie, meedenkend, oplossingsgericht en professioneel betrokken.

Ik ben zeer tevreden over Gastouderbureau Snoesje, omdat ze altijd snel reageren, actief meedenken, met passende oplossingen komen en dit doen op een professionele en betrokken manier.

Heel tevreden: snel reageren, meedenken, oplossingen bieden en altijd professioneel en betrokken.

Ik ben heel tevreden over Gastouderbureau Snoesje. Ze reageren altijd snel, denken goed mee en zoeken actief naar oplossingen. De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en betrokken. Je merkt dat ze echt persoonlijke aandacht geven en veel ervaring hebben in de kinderopvang. Dat geeft mij veel vertrouwen. Kortom: een betrouwbaar en professioneel bureau dat ik zeker kan aanbevelen!

Geweldige gastouderbureau

Goeie service, denkt en helpt mee, je word vriendelijk geholpen en snel.

Ik krijg de, deskundige, begeleiding die ik nodig heb als gastouder

Als nieuw gestarte gastouder heeft GOB Snoesje mij goed ondersteund. De contacten zijn warm en persoonlijk. Ik krijg deskundig advies en ondersteuning. Snoesje ondersteunt goed in de contacten met de ouders bij aanmelding etc. Ik kan altijd terecht met mijn vragen en er wordt adequaat gereageerd. Ik krijg voldoende aanbod in trainingen om mijn werk als gastouder op niveau te houden.

Een warm, professioneel en persoonlijk gastouderbureau!

Als gastouder heb ik een warm gevoel bij onze samenwerking. Ik weet dat ik altijd bij Snoesje terecht kan, of het nu gaat om een praktische vraag of om even met me mee te denken bij een situatie. Ze zijn professioneel, betrokken en gemakkelijk benaderbaar. Ik ben enorm dankbaar voor de fijne samenwerking.

Top bureau

Vanaf het eerste contactmoment verloopt alles vlekkeloos. De lijntjes zijn kort en ik kan met alle vragen die ik heb een appje sturen. Hierop krijg ik dan snel genoeg antwoord. Ook vraagouders die vragen hebben kan ik doorverwijzen en worden snel geholpen. Deze zijn ook erg positief over het contact. Dat er regelmatig gecheckt wordt of alles goed verloopt en of ik evt ergens tegenaan loop geeft mij ook het fijne gevoel gehoord en gezien te worden.

Fijn, vriendelijk en persoonlijk gastouderbureau

Gastouderbureau Snoesje is altijd erg behulpzaam en betrokken bij mijn gastouderopvang. Met veel plezier werk ik inmiddels al 10 jaar via gastouderbureau Snoesje. De contacten zijn altijd erg persoonlijk wat heel fijn is. Als je een vraag hebt wordt er meteen actie ondernomen. De ouders van de kinderen zijn ook erg positief, kunnen met alle vragen bij ze terecht. Kortom een gemoedelijk, professioneel, behulpzaam en persoonlijk gastouderbureau waar het kind bovenaan staat. Frederiek, Borne

Fijn bureau voor ouder en gastouder!

Fijn bureau waarbij de gastouder centraal staat. Als er iets is, is 1 appje/mailtje genoeg!

Prettige ervaring

Ik werk met veel plezier als gastouder via Gastouderbureau Snoesje. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me gehoord en gesteund. Ze hebben mij goed begeleid bij de start en staan nog steeds altijd klaar wanneer ik vragen heb of ergens tegenaan loop. Wat ik heel prettig vind, is dat er korte lijntjes zijn en de communicatie altijd duidelijk en vriendelijk verloopt. Ik voel me niet alleen serieus genomen in mijn werk, maar ook echt gewaardeerd. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik mijn werk met nóg meer plezier doe. Dankzij de professionele en persoonlijke aanpak van Snoesje kan ik me volledig richten op wat ik het liefste doe: kinderen een warme en veilige plek bieden om te spelen, leren en groeien. Een betrokken en betrouwbaar gastouderbureau dat ik iedereen van harte kan aanraden!

Vriendelijk en behulpzaam!

Inmiddels ben ik ruim 2 jaar werkzaam als gastouder via Snoesje. Het is een fijn gastouderbureau met goede communicatie en snelle reactie. Toen ik ging starten als gastouder hebben ze mij goed begeleid en voorbereid. Wanneer ik in de afgelopen tijd een vraag had over bijvoorbeeld financiële zaken, afspraken met ouders, feestdagen of andere zaken werd mijn vraag serieus genomen en beantwoord. Daarnaast ontvang ik regelmatig mailtjes met aanvragen voor nieuwe gastkinderen! Ik heb nooit problemen ervaren.

Fijn contact

Als gastouder van Snoesje ervaar ik het contact met dit gastouderbureau heel erg goed. Er worden vaak cursussen aangeboden en ze staan altijd voor je klaar. Een gastouder is meer dan een veilige plek bieden. Het is een kleinschalige kinderopvang, want je moet als gastouder aan veel voorwaarden voldoen en kinderen stimuleren in hun ontwikkeling op elk niveau. Een gastouder kan meer aandacht bieden aan kinderen, als bij een grote opvang. Dit door de grote van de groep en de affiniteit met de kinderen, ze stellen hun huis en omgeving ter beschikking ze doen dit met passie en ontzettend veel liefde.

Geweldig!

Ik werk nou ong. 3 jaar onder het gastouderbureau snoesje! Ik ervaar gastouderbureau snoesje als “geweldig”. Mijn vaste aanspreek punt is Christel! Als we elkaar een tijdje niet hebben gesproken, krijg ik altijd even een berichtje van Christel met , hoe gaat het ? Alles oké ? Super fijn ! Ze zijn altijd bereikbaar, en als ik een “probleem” ervaar hoef ik maar te appen en ze helpen me. Dus daarom ervaar ik gastouderbureau snoesje als geweldig ! En meegaand ! Dank voor alles Gr Martine scholing ( gastouder bij ons thuis)

Altijd goed bereikbaar

Als ik een vraag heb of ergens niet uitkom kan ik altijd bellen met Snoesje, er is altijd wel iemand te bereiken en als je vraagt of je terug kunt worden gebeld is dat altijd snel. Of je wordt direct gemaild met antwoord. Dat is mijn ervaring over het algemeen. Ook is het aanbod met cursussen of workshops erg variërend, er is altijd wel iets te doen, online, of klassikaal. Dat maakt het contact met gastouders onderling ook weer erg prettig want vaak zie je elkaar niet omdat je toch alleen werkt.

Altijd professioneel en goede hulp

Ik ervaar de medewerkers als vriendelijk en professioneel. Altijd bereid om te helpen en dat gaat meestal heel vlot en soepel.

Gezellig gastouderbureau

Ik ben verhuisd en nu kwam ik nieuw in het systeem van Snoesje binnen. Mijn vraag om gastkinderen te zoeken werd serieus genomen. Ze zijn eerst in mijn vorige huis geweest. Op basis van mijn gesprekken was al snel duidelijk dat we met elkaar konden samenwerken. Inmiddels heb ik 1 gezin via ze lopen. Deze ouders zijn heel tevreden. Ze bieden ook cursussen aan. Al een tijd terug heb ik hier de cursus werken met baby's gevolgd. Er heerst een fijne sfeer.

Vriendelijk en behulpzaam

In het contact altijd vriendelijk en mee willen denken. En toen we een nieuwe gastouder moesten zoeken kwam het gastouderbureau ook met veel ideeën en dacht mee met ons.

Snoesje is professioneel , betrokken en meedenkend

Wij ervaren Gastouderbureau Snoesje als heel positief. Denken mee in onze wensen en houden goed contact wanneer dat nodig is. Hebben ons geholpen aan een super leuke gastouder Kelly. Wij halen onze zoon Florian altijd vrolijk op. In vakanties wordt goed meegedacht door Snoesje en zorgen zij voor goede vervanging. Heel blij mee!

Goeie ervaring

Goeie ervaring met het bedrijf . Ik had aangegeven dat ik de gastouder wou hebben die we nu hebben. Ze namen eigenlijk al heel snel contact met me op zelfde dag nog . Tot heden nog steeds tevreden ze sturen mails wat voor ouders bedoelt is en als ze contact willen zoeken sturen ze ook een mail en ze houden zich aan de afspraken als je telefonisch contact hebt , dat ze je dan ook bellen . Heb nu paar mensen contact mee gehad alleen fijne gesprekken mee gehad

Fantastisch gastouderbureau – een warme en betrouwbare samenwerking

Wij zijn ontzettend tevreden over het gastouderbureau dat de opvang bij Els heeft geregeld. Vanaf het eerste contactmoment hebben we de samenwerking als professioneel, warm en betrokken ervaren. Er wordt goed meegedacht, de communicatie is duidelijk en vriendelijk, en alles is netjes geregeld. Onze dochter gaat met veel plezier naar Els toe, en dat geeft ons als ouders een heel gerust gevoel. Ook de extra activiteiten zoals paaseieren zoeken maken het nóg leuker en laten zien dat er echt aandacht is voor het kind. Kortom: een fijne, betrouwbare organisatie die echt meedenkt met ouders én zorgt voor een liefdevolle en veilige opvangplek. Wij zijn mega tevreden!

Toegankelijk en behulpzaam

Fijn gastouderbureau met goede communicatie en snelle reactie. Medewerkers zijn toegankelijk en behulpzaam. Prettig contact gehad.

We zijn erg tevreden over Snoesje!

Alles is goed geregeld met Snoesje. Toen onze gastouder onverwacht een aantal weken geen opvang bood, hielpen ze gelijk met het vinden van alternatieve opvang waardoor we geen dag zonder hebben gezeten. Ook kennen ze hun gastouders goed waardoor ze goed weten wat bij ons als gezin past.

Super fijn gastouderbureau!

De communicatie is top, en ze zijn heel erg betrokken en behulpzaam naar hun “klanten” toe! Echt top

Altijd meedenkend en zorgvuldig

Op het moment dat je kidnje niet naar de gastouder kan zorgen ze altijd dat ze even bellen om te kijken wat ze voor je kunnen doen. Ze denken met je mee.

Liefdevol, fijn en behulpzaam

Onze ervaring met Gastouderbureau Snoesje is heel fijn. Ze helpen je zoeken naar een gastouder die bij jouw wensen past, ze helpen bij ziekte van de gastouder en je kunt ze altijd bellen met andere vragen. Snelle reacties, fijn contact en leuke gastouders!

Erg tevreden!

Zeer tevreden over onze opvang, communicatie met het gastouderbureau! Alles werkt snel en gemakkelijk

Boekelose Stoomblekerij 35

7548 ED Enschede, Overijssel

Over Gastouderbureau Snoesje

Ben je op zoek naar een ervaren en persoonlijk gastouderbureau? Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zien we bij Snoesje als de basis van onze dienstverlening. Al onze bemiddelingsmedewerksters zijn pedagogisch opgeleid en hebben veel ervaring binnen de kinderopvang. Op deze manier kunnen wij de gastouders op een professionele manier ondersteunen en adviseren bij de opvang.