Er wordt snel en adequaat gehandeld bij Snoesje

Door snel te handelen in coronatijd kan een moeder in een vitaal beroep snel aan het werk. Iedereen is hiermee geholpen.

Betrokken en betrouwbaar

Ik ben erg positief over de samenwerking met Snoesje. Ze zijn erg betrokken en organiseren veel trainingen gericht op de ontwikkeling van de gastouder. Het contact is warm, maar ook zeker heel professioneel. Ook mijn opvangouders zijn altijd positief!

Top gastouderbureau !

Toen ik 5 jaar geleden als zelfstandige begon met peuteropvang Buurse, hebben zij mij bijzonder goed geholpen met de opstart wat betreft wet en regelgeving. Nu maken ze voor mij de contracten, doen de facturering naar ouders en helpen mij met de belasting aangifte. Ook kan ik terecht met allerlei vragen rondom de kinderopvang, ze attenderen mij op dingen van, heb je daar aan gedacht ? etc. Ze organiseren ook leuke cursussen en trainingen op het gebied rond de ontwikkeling van kinderen. Nu in de Corona crisis denken zij ook met mij mee.

Fijn gastouderbureau met lieve betrokken medewerkers.

Vanaf het begin al meteen een goed gevoel. Snel en makkelijk bereikbaar, duidelijk in de communicatie, betalingen netjes geregeld en de medewerkers denken altijd met je mee.

Mijn zoon ging met veel plezier naar de opvang en ben jullie ook heel dankbaar voor afgelopen tijd dat mijn zoontje opgevangen kon worden. Als de gastouder ziek was of ik een andere dag opvang nodig had, was een alternatief heel makkelijk te regelen met een belletje. Ik zal jullie dan ook zeer zeker aanbevelen in mijn omgeving.

mijn ervaring met snoesje

Snoesje is de beste gastouderbureau die ik tot nu toe heb gekend. Ik voel me thuis bij snoesje. Om mijn werk beter te kunnen doen zijn ze bereid om mij te helpen. Ze beantwoorden mijn vraag zo snel mogelijk. Als gastouder vind ik het heel prettig om te werken met snoesje.

Ik heb Steffi als begeleidster. Als ik vragen heb kan ik haar appen en krijg dan altijd heel snel antwoord. Ook vind ik haar erg geïnteresseerd in hoe het gaat in het gezin of met mij persoonlijk. Hele fijne begleiding

Professioneel en peroonlijke

Zeer persoonlijk contact. Snelle service en behulpzaam. Bekijken alle mogelijkheden en denken mee. Ben zeer tevreden!

Betrouwbaar

Heb als zzp gastouder altijd fijn kunnen samen werken met Snoesje. Met vragen en verzoeken kun je altijd terecht en ze begeleiden en scholen daar waar gevraagd of nodig.

Betrokken en persoonlijk gastouderbureau

Ik heb het contact met gastouderbureau Snoesje vanaf het begin, nu ruim 4 jaren geleden, als zeer prettig ervaren. Ik heb zowel als vraagouder en nu als gastouder met hen te maken gehad, destijds kregen ze het voor elkaar binnen no time een passende gastouder voor mijn dochter te vinden. De medewerkers zijn zeer betrokken en je krijgt echt het gevoel dat je altijd bij hen terecht kunt met vragen. De begeleiding die ze boden bij het (opnieuw) starten van een gastouderopvang was zeer goed, net zoals de informatievoorziening ten tijde van de corona-crisis. Alle vragen worden direct duidelijk beantwoord. Ze werken met korte lijnen en een vaste contactpersoon. Dit werkt voor mij als gastouder erg prettig, omdat deze persoon mijn opvangsituatie goed kent. Regelmatig krijg ik een appje waarin zij vraagt hoe het gaat. Wat voor gastouders ook heel prettig is, is dat Snoesje het zakelijke deel erg serieus neemt, zodat je als gastouder verzekerd bent van een zo stabiel mogelijk inkomen. Dat is helaas niet bij elk gastouderbureau het geval!

Prettig en professioneel

De medewerksters van Gastouderbureau Snoesje zijn professioneel en toch informeel. Zij handelen alles vlot en juist af. Zij zijn goed bereikbaar. Op vragen volgt altijd direct een adequaat antwoord. Ik heb al het contact met het gastouderbureau als zeer prettig ervaren.

Betrouwbaar en altijd behulpzaam

Ik ben al een aantal jaar gastouder. En zit met plezier bij Gastouderbureau Snoesje aangesloten. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en proberen altijd met je mee te denken! Ook bieden ze cursussen aan zodat de gastouders zich kunnen blijven ontwikkelen.

Een fijne persoonlijke interactie waar je altijd terecht kan en met je mee wordt gedacht

Laagdrempelig met een persoonlijke benadering! Iedereen is bereid om met je mee te denken en samen tot de beste mogelijkheden te komen en dat gene aan te bieden dat bij jou persoonlijkheid past. Professionele diensten maar ook trainingen en informatie waar je mee uit de voeten kunt. Kortom een fijne gezellige maar ook professionele sfeer.

Top geregeld

Zeer goed.Heb een leuke gastouder gevonden voor mijn zoontje. Hij gaat daar met plezier heen. Mocht ik vragen hebben of ergens mee zitten krijg ik snel een reactie vanuit hoofdkantoor

Snoesje staat altijd voor je klaar en geeft de juiste informatie.

Ik ben nu ruim zes jaar bij Snoesje en ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Ze staan altijd voor je klaar. Je krijgt dezelfde dag nog antwoord als je iets wil weten. Ze helpen je met alle dingen die nodig zijn om je 'bedrijfje' goed te runnen. In de afgelopen zes jaar hebben ze bewezen dat ze betrouwbaar en integer zijn. Ik hoop nog jaren van de samenwerking te kunnen genieten.

Persoonlijke contact en erg betrokken!

Als ik een vraag heb staan ze voor mij klaar. Ik als gastouder krijg trainingen/workshops/EHBO aangeboden. Ook als je geen vragen hebt krijg je tussen door een leuk bericht of kaartje. Vóór zowel ouders als gastouders echt een aanrader!

Ik heb een fijne ervaring met snoesje

Ik vind snoesje een fijn gastouderbureau, ze helpen je graag en het zijn fijne mensen om mee te communiceren!

Snoesje zorgt voor een goede match

Ondertussen heb ik al jaren ervaring met Snoesje. Wat een fijn bedrijf! Goed bereikbaar en ze denken met je mee. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een gastouder voor onze kinderen hadden die echt bij ons paste. Nu ik zelf als gastouder werk gaat dit ook super. Ze zorgen altijd voor een goed match tussen vraag en gastouder.

Een Gastouderbureau die betrokken is en wil zorgen voor veiligheid.

Wat een mooi en lief gebaar en een betrokkenheid van Snoesje tijdens de corona crisis. Via de post kregen de gastouders een kaart met een lieve tekst een zakje thee met een hug erop en een gelukspoppetje. Dat gelukspoppetje hebben wij hard nodig in deze tijd. Dank jullie wel medewerkers van Snoesje, ook voor jullie alle gezondheid. Een oma

Mijn ervaring met gastouderbureau Snoesje is positief

De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Waar vragen of problemen zijn word zo snel mogelijk geholpen en geadviseerd. Er word tijdig gemaild over nieuwe relevante informatie over gastouderopvang, nieuwe wijzigingen, komende trainingen etc. Kortom gastouders worden goed op de hoogte gehouden. Bij tijds ontvangen gastouders ook een leuke kaart of een kleinigheidje ter waardering in de post. Dit alles maakt het contact erg prettig en persoonlijk.

Erg tevreden over Snoesje.

Toen wij besloten hadden om onze baby naar een gastouder te doen hebben we contact opgenomen met Snoesje. Er kwam een medewerker bij ons thuis voor de nodige uitleg/intake/kennismaking. Alles werd goed, duidelijk uitgelegd. Zelf via de site van Snoesje al gekeken naar mogelijke gastouders. De medewerker van Snoesje heeft ons nav het gesprek een eerlijk advies gegeven over welke gastouder zij dacht dat niet bij ons zou passen maar vooral welke wel bij ons zou passen. We zijn ondertussen ruim 1,5 jaar verder en nog altijd super blij dat Snoesje ons aan deze gastouder heeft gekoppeld.

Superteam

Snoesje en het team staan altijd voor je klaar als je met vragen zit! En nu ook in deze tijd van Corona dat jullie weer voor ons klaar staan. we krijgen duidelijke informatie via de mail of telefonisch! Bedankt Gr Carla

Uitstekende service

Goed gastouderbureau. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers en wij hebben een hele fijne gastouder voor onze kinderen!!

Fijn

Niks is teveel, hulp bieden doen ze met veel plezier. Bereikbaarheid zoals telefonisch of per mail is altijd iemand die je vragen kan beantwoorden.

Betrokken bureau dat denkt in mogelijkheden

Er is echt meegekeken naar onze persoonlijke situatie en wat ervoor nodig was om de opvang voor onze kinderen te realiseren. Het contact is erg prettig, als er iets is worden we vriendelijk te woord gestaan of snel terug gebeld.

Boekelose Stoomblekerij 35

7548 ED Enschede, Overijssel

Over Gastouderbureau Snoesje

Ben je op zoek naar een ervaren en persoonlijk gastouderbureau? Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zien we bij Snoesje als de basis van onze dienstverlening. Al onze bemiddelingsmedewerksters zijn pedagogisch opgeleid en hebben veel ervaring binnen de kinderopvang. Op deze manier kunnen wij de gastouders op een professionele manier ondersteunen en adviseren bij de opvang.