Alles goed geregeld

Alles rondom opvang goed geregeld en we hebben een hele fijne gastouder gevonden via Snoesje

Heldere communicatie en duidelijk mailcontact

Prima, weinig op- of aanmerkingen op de werkwijze / bemiddeling.

Betrokken en prettig gastouderbureau

Wij ervaren al 5 jaar veel betrokkenheid van het gastouderbureau en het contact is altijd zeer prettig. Je wordt altijd goed geholpen bij elk vraagstuk rondom de opvang dan ook. Ook onze gastouder ervaren we als zeer prettig en huiselijk. Onze beide kids gaan er met veel plezier na toe en daar doe je het uiteindelijk voor. Blije gezichtjes :)

Betrouwbaar en duidelijk

Een fijn gastouderbureau met duidelijke communicatie en fijne gastouders. Ze vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn.

Fijn gastouderbureau, wie goed meedenkt!

- goed bereikbaar - denken in oplossingen - persoonlijk contact

Super, communicatie goed en alles wordt goed en duidelijk geregeld.

Super goed. We hebben fijne gastouder. Waar we elke keer dat onze dochter daar is blij mee zijn en haar daar met een gerust hart achterlaten. De communicatie met snoesje loopt goed. Alles is duidelijk geregeld en alles loopt gewoon door. Super fijn.

Professioneel bureau

Via snoesje hebben wij een fijne gastouder kunnen vinden. Het gehele proces word goed door hen gemonitoord. Ze denken met je mee en zorgen er voor dat de gastouders zich aan de richtlijnen houden.

Een professionele zakelijke relatie, maar dan wel eentje met een heel warm hart!

Ooit via een vriendin de tip gekregen om eens bij Mirjam van Diesje te gaan kijken. Wat een heerlijk mens; nuchter, eerlijk, duidelijk, lief, zorgzaam en ontzettend creatief! Alles is bespreekbaar en te overleggen. Een extra dag of ruilen? Geen probleem als zij de ruimte heeft. Er zijn duidelijke regels en structuur, iets wat onze jongen ook zeker nodig heeft. We zijn ontzettend blij dat er ook een plek beschikbaar is voor ons 2e kindje. Het voelt goed om te weten dat je kinderen in goede handen zijn.

Ik ben blij dat ik bij gastouderbureau Snoesje zit en via hun bij een leuke geschikte gastouder ben gekomen. Ze zijn erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb een topper van een gastouder. Lief, zorgzaam en leerzaam. De kindjes hebben het goed bij haar en komen aan niks te kort.

Goed gastouder bureau

Reageren snel als je vragen hebt, en word altijd goed afgehandeld.

Vanaf dag 1 tot nu, fijne ervaringen met snoesje. Fijne intake, evaluaties, altijd goed bereikbaar. Luisterend oor, meedenkend. Zeker een aanrader :)

Persoonlijke aanpak met professionele opvang.

Fijn gastouderbureau dat duidelijk is en veel structuur geeft aan het invullen van het gastouderschap. Ik laat mijn kind met een gerust hart achter bij de gastouder. Ik weet dat de gastouder en haar locatie goed gecontroleerd worden en snoesje helpt duidelijke afspraken te maken over omgang, communicatie, voeding etc.

Zeer flexibel

Mijn gastouder was heel leuk, meedenken en zeer flexibel. Lekker buiten met meerdere dieren en veel buitenspeelmogelijkheden.

Kids hebben plezier en leren veel!!

De kinderen zijn met veel plezier altijd naar gastouderopvang Wipneus & Pim gegaan. Ze hebben daar erg veel geleerd, meer dan ik dacht! Communicatie is uitstekend.

Duidelijke en heldere communicatie. Erg prettig!

Mijn ervaring is erg prettig. Snelle reacties, duidelijke communicatie en correcte afhandeling.

Korte lijntjes en betrokken medewerkers

De medewerkers van het gastouderbureau zijn erg betrokken met het welzijn van kind, ouder en gastouder. Er wordt snel gereageerd op vragen en als er een evaluatie of ander gesprek plaatsvindt wordt hier alle tijd voor genomen. Administratieve wijzigingen worden snel doorgevoerd en alles is gedigitaliseerd waardoor het allemaal eenvoudig en overzichtelijk verloopt. Prima gastouderbureau!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over het gastouderbureau en de gastouders waar mijn kindjes naartoe gaan!

Prettige communicatie

Bij snoesje kun je terecht met alle vragen, de communicatie is zeer prettig en snel. Als je iets niet begrijpt, vinden zij het niet erg om het nogmaals uit te leggen. Het is een persoonlijk en warm bedrijf, ze weten veel informatie te geven over de gastouder, dan merk je goed waar ze voor staan. Heel erg fijn!

Goed ervaren gekwalificeerd gastouder bureau

In onze zoektocht naar een gastouder was gastouder bureau snoesje zeer behulpzaam en vriendelijk en vooral meedenkend. Totaal onbekend met kinderopvang en gastouders dus het was best spannend allemaal. Je wil toch echt graag je kind goed achter laten bij iemand zodat je met een gerust gevoel weg kan gaan. En dit is gebeurd ze luisteren naar je wensen en zoeken geschikte gastouders waarvan wij er 1 mochten uitzoeken waarbij wij een goed gevoel hadden. Onze zoon gaat nu 3 maanden naar de gastouder en zijn zeer tevreden, onze zoon heeft het daar zo naar zijn zin wat uiteraard heel belangrijk is. Gastouderbureau snoesje denkt mee in oplossing bij bijvoorbeeld ziekte van de gastouder zijn ze savonds en in het weekend te bereiken voor vervanging zonder dat je je zorgen hoeft te maken en met een gerust hart naar het werk kan gaan. Alle gastouders zijn gekwalificeerde gastouders.. Gastouder bureau snoesje heeft goed contact met zowel de ouders als de gastouder zelf. Alles omtrent betalingen en contracten zijn goed geregeld ook nu in corona tijd kan veel digitaal. Bij vragen of onduidelijkheden of niet tevreden ze zijn altijd goed bereikbaar en bij niet tevreden word dit positief opgepakt en naar oplossingen gekeken. Ik kan niks anders zeggen dat wij super tevreden zijn met zowel het bureau als onze gastouder. En zal het bureau zeker aanraden bij andere ouders.

Goede communicatie met snoesje & een top gastouder

Zoals gezegd een geweldige gastouder. We zijn erg blij met haar. Hierdoor weinig met het Gastouderbureau van doen. Maar de communicatie is prima met het bureau!

Onze ervaring is super goed en in super enthousiast en tevreden.

Wij zijn super tevreden over onze gastouder Evelien. Ze voelt de kinderen goed aan, kijkt naar de behoeftes van het kind en anticipeert daarop. Evelien is een super enthousiaste gastouder, meelevend en heeft veel ervaring en is heel lief en betrokken met de kinderen. We zijn heel blij dat gastouderbureau snoesje ons met haar in contact heeft gebracht, zij hebben daarbij ook gekeken naar onze wensen, heel fijn!

Erg prettig

Een warme opvangplek voor onze zoon

In de zoektocht naar een opvang vorm/plek kreeg een gastouder onze voorkeur boven een kinderdagverblijf. Kleinschalig, huiselijk en daarmee hopelijk veel aandacht en liefde voor onze zoon. En dat is ook gebleken! Nicole is een lieve gastouder die haar werk met toewijding doet en goed zorgt voor onze zoon. We zijn erg tevreden over haar en over het gastouderbureau. Er is door hen goed geluisterd naar onze wensen, waardoor we uit zijn gekomen bij een fijne gastouder.

Prettig, makkelijk en goede samenwerking

In onze zoektocht naar een gastouder waren ze vriendelijk, behulpzaam, maar vooral een goede en prettige manier van samenwerken viel ons op. Ze luisteren echt naar je wensen, ze denken mee in je problemen en ze staan direct klaar als er wat is. Nu ruim een jaar verder zijn we super tevreden met onze gastouder. Onze kleine meid roept in de ochtend al de namen, want ze kan niet wachten om daar te gaan spelen. In coronatijd waren er veel onduidelijkheden en we werden altijd voorzien van duidelijke en heldere mailtjes met uitleg. Een heldere communicatie lijn, waar het duidelijk is, zorgt voor rust en duidelijkheid. Dat hebben wij als erg fijn ervaren in een tijd van onzekerheid.

Boekelose Stoomblekerij 35

7548 ED Enschede, Overijssel

Over Gastouderbureau Snoesje

Ben je op zoek naar een ervaren en persoonlijk gastouderbureau? Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zien we bij Snoesje als de basis van onze dienstverlening. Al onze bemiddelingsmedewerksters zijn pedagogisch opgeleid en hebben veel ervaring binnen de kinderopvang. Op deze manier kunnen wij de gastouders op een professionele manier ondersteunen en adviseren bij de opvang.