Heeft een totaal van 421 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
De beoordelingen geven consequent een hoge tevredenheid over snelle, vriendelijke en professionele dienstverlening en de hoge productkwaliteit. De communicatie is duidelijk en betrouwbare levering wordt genoemd, evenals vlotte oplossing bij eventuele problemen. Al met al is de ervaring positief, met aandacht voor professionaliteit en betrouwbare levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Sterke punten
Snelle, vriendelijke en professionele service
Duidelijke communicatie en betrouwbare levering
Hoogwaardige producten tegen een goede prijs
Gebaseerd op 29 reviews
Uitstekende communicatie
Makkelijk bereikbaar, via de telefoon en e-mail.
Snel en heldere communicatie.
Pascal en Daan waren hartstikke vriendelijk en gaven concreet advies.
18 September 2026
Jesper
Amsterdam
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als snel en duidelijk hebt ervaren en dat we je goed hebben kunnen adviseren. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Groetjes, Daan Vullings
Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke site!
Een door mij bestelde glasplaat voor een Velux dakraam bleek helaas niet de juiste te zijn. Het dakraam waarvoor de glasplaat was besteld was te oud. Hoewel ik zelf dus iets verkeerd had besteld was Pascal van dakraamopmaat.nl zeer vriendelijk en maakte hij geen punt van het terugnemen van de glasplaat en restitueren van het geld.
Compliment voor de betrouwbare en klantvriendelijke handelswijze. Ik kan iedereen deze site van harte aanbevelen.
Rienk Mud
Schsgen
2 September 2026
Rienk
Schagen
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review, Rienk! Fijn dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om ook wanneer iets niet helemaal goed uitkomt mee te denken en naar een passende oplossing te zoeken. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!
Vaste klant bij Dakraamopmaat
Ik heb al meerdere keren besteld bij Dakraamopmaat. Deze keer was het voor 4 dakramen. Prima overlegd en samen een tijdstip afgesproken. Producten zijn prachtig en Pascal was erg meedenkend.
Wederom een goede ervaring en ik zal hier binnenkort zeker weer terugkeren!
1 September 2026
Danny
Ede
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Bedankt voor je mooie review en vooral voor het vertrouwen om opnieuw bij ons te bestellen! Fijn dat alles weer goed is verlopen en dat we samen een passend moment konden afspreken. Veel plezier met de vier dakramen en we helpen je de volgende keer natuurlijk graag weer verder!
Levertijd niet volgens afspraak
product is goed, levertijd minder
Beveelt niet aan
28 August 2026
Gert-Jan Stevens
donderen
Hoi Gert-Jan,
Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent over het product. Jammer dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht.
Voor de levertijd zijn wij afhankelijk van onze leveranciers FAKRO en VELUX en de verdere logistieke afhandeling. Wanneer daar vertraging ontstaat, hebben wij daar helaas geen directe invloed op. In jouw geval hebben wij je wel tijdig geïnformeerd zodra duidelijk werd dat de levering vertraging opliep.
We begrijpen uiteraard dat wachten vervelend is en proberen hierin altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren.
Groetjes, Daan en Pascal
Degelijke kwaliteitsproducten EN vakkundige montage
Na bezoek aan de showroom in Groesbeek deskundig advies gekregen van Pascal. Uiteindelijk gekozen voor 3 stuks Kiepraam met HR+++ glas in de maat 94x160cm. Deze laten monteren door hun locale montagepartner uit Groesbeek. Het resultaat mag er zijn! Montage is vlot en probleemloos exact vlgs afspraak, zoals het hoort ( tegenwoordig best uniek ).
Alles keurig achter gelaten en fantastische Upgrade van mijn Zolderkamer. Dit bedrijf kan ik zeker aanraden: top ervaring!
27 August 2026
Wouter Hurkmans
Oosterhout
Hoi Wouter,
Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn dat het advies van Pascal in de showroom goed heeft geholpen bij de keuze voor de drie kiepramen. Mooi om te horen dat ook onze montagedienst het werk netjes, vlot en volgens afspraak heeft uitgevoerd. Het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat, dus goed om te lezen dat de zolderkamer er flink op vooruit is gegaan. Dank voor de aanbeveling!
Groetjes, Daan Vullings
Erg positief over de communicatie
3 stuks rolluiken besteld voor mijn dakraam en er werd heel goed met mij meegedacht. Goede prijs en snelle levering. Zeker tevreden!
4 August 2026
Sofie
Haarlem
Hoi Sofie,
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze communicatie en het meedenken zo positief hebt ervaren. Mooi dat ook de prijs en snelle levering naar wens waren. Veel plezier met de drie rolluiken!
Top service!
Voor het vervangen van onderdelen van onze vlizotrap hebben wij uitstekende ervaringen met Dakraamopmaat.nl. De service is bijzonder klantvriendelijk, de bereikbaarheid is uitstekend en er wordt echt met je meegedacht. Ze zijn oplossingsgericht, deskundig en nemen de tijd om de juiste oplossing te vinden. Dankzij hun snelle en persoonlijke aanpak konden we de benodigde onderdelen eenvoudig vervangen. Een betrouwbare partij die ik van harte aanbeveel!
17 June 2026
Orhan
Tegelen
Hoi Orhan,
Bedankt voor deze uitgebreide review! Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren over de juiste onderdelen voor de vlizotrap en dat het vervangen daarna eenvoudig is gelukt. Goed om te horen dat vooral het meedenken, de bereikbaarheid en onze persoonlijke service zijn gewaardeerd. Dank voor de aanbeveling!
Alles perfect!
4 rolluiken laten plaatsen voor de velux. Snelle reactie en snel ingepland. De twee heren hebben prima werk verricht. Alles efficiënt geplaatst, alle rommel netjes opgeruimd en nog even uitleg gegeven hoe alles werkt. Kortom, gewoon perfect. Ben er erg blij mee. Meteen profijt van vanwege geluidsdemping, maar ook om de zon buiten te houden :-)
4 June 2026
Pim
Stampersgat
Hoi Pim,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de rolluiken snel ingepland konden worden en dat de montage netjes en efficiënt is verlopen. Goed om te horen dat je direct verschil merkt in geluidsdemping en het buitenhouden van de zon. Veel plezier ermee!
Groetjes, Pascal Nillessen
Top partner om mee samen te werken.
Wij werken met veel plezier samen met Dakraam Op Maat.
De service is altijd snel, vriendelijk en professioneel. Als montagepartner vinden wij het prettig om met hun producten te werken, en met name de FAKRO dakramen installeren wij met veel vertrouwen en tevredenheid.
De kwaliteit van de producten is uitstekend en de communicatie verloopt altijd soepel. Een betrouwbare partner waar wij graag mee samenwerken.
Dakraam montage m kiers.
10 May 2026
Maarten Kiers
Zeijen
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Bedankt voor deze mooie woorden! De samenwerking met Dakraam Montage Maarten Kiers waarderen wij enorm. Fijn dat onze communicatie, service en producten zo goed aansluiten op jullie werk in de praktijk. Zeker mooi om te horen dat jullie met zoveel vertrouwen met FAKRO en VELUX werken. Op naar nog veel mooie projecten samen!
Zeer goede ervaring
Voor mij was het de eerste keer dat ik een dakraam ging plaatsen. Na een klein beetje uitzoekwerk op zolder om te kijken wat zou passen, gemakkelijk besteld op de website.
Vervolgens werd het snel geleverd op een pallet.
Installatieboekje is vrij duidelijk, het is een kwestie van goed lezen en kijken naar de voorbeelden wat bij jou van toepassing is.
Al met al zeer te vreden. Zit allemaal goed in elkaar.
9 April 2026
Arco
Eibergen
Hoi Arco,
Leuk om te lezen dat je eerste keer zelf een dakraam plaatsen zo goed is bevallen! Fijn dat het bestellen eenvoudig ging, de levering snel was en je met de montagehandleiding goed uit de voeten kon. Bedankt voor je uitgebreide review en veel plezier met het eindresultaat!
Groetjes, Daan Vullings
Snelle, persoonlijke en deskundige service tegen een scherpe prijs
De service van dakraamopmaat.nl is uitstekend. Tijdens de aanvraag kreeg ik deskundig en eerlijk advies en ook later werd ik snel en soepel geholpen bij het aanpassen van mijn factuur voor een subsidieaanvraag. Zelfs toen ik tijdens de installatie tegen een probleem aanliep, stond Pascal meteen klaar om te helpen. Alles werd snel en professioneel opgelost. Kortom: topservice, klantgericht en dat alles voor een scherpe prijs. Een aanrader!
2 April 2026
Jeroen
Alkmaar
Hoi Jeroen,
Heel erg bedankt! Fijn dat je onze service als persoonlijk, deskundig en snel hebt ervaren. Ook bij de subsidieaanvraag denken we graag praktisch mee. Bedankt voor het vertrouwen en je aanbeveling!
Groetjes, Pascal Nillessen
Goede kwaliteit en mooi design tegen goede prijs.
Top bedrijf met zeer goede service, TOP
13 March 2026
Geert
Groesbeek
Ik had zelf een verkeerde e-mail in gevoerd en met 1 telefoontje was het op gelost netjes te woord gestaan door ze
11 March 2026
Max
Wateringen
Hoi Max,
Fijn dat we het met één telefoontje snel voor je konden oplossen! Goede en snelle telefonische service vinden we belangrijk, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor je review!
Mooi systeem
Op een oude boerderij woning, een mooi dakraam geplaatst van Fakro
8 March 2026
Sem
Ooij
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Wat leuk om te lezen, bedankt! Een oude boerderijwoning heeft natuurlijk veel karakter, dus extra mooi dat het FAKRO dakraam daar zo goed bij past. We wensen jullie heel veel plezier met het mooie eindresultaat!
Uitstekend! Fijn en snel contact
Inmiddels meerdere dakramen besteld bij dakraam op maat, duidelijke afspraken, snel de offerte en volgens afspraak optijd geleverd.
Fijn bedrijf.
8 March 2026
Mitch
Tholen
Hoi Mitch,
Bedankt voor het vertrouwen en de terugkerende bestellingen! Fijn dat het contact, de offertes en de leveringen telkens volgens afspraak verlopen. Daar doen we het voor!
Groetjes, Pascal Nillessen
Snel geleverd goede service en kwaliteit
Een goede ervaring snelle service en goed stevig geleverd. Op de foto moet het nog afgewerkt worden. Dit is inmiddels gebeurt.
25 February 2026
Peter
Hoogeveen
Hoi Peter,
Dank voor je review! Goed om te horen dat de levering snel verliep en alles stevig en netjes is aangekomen. Mooi dat de afwerking inmiddels ook helemaal klaar is. Veel plezier met het eindresultaat!
Groetjes, Daan Vullings
Topbedrijf dat afspraken nakomt en mooie degelijke dakramen levert
We zijn daar eerst in de showroom gaan kijken daar zag alles er al geweldig uit de communicatie verliep ook heel goed.
Het is een bedrijf dat goed leverd en afspraken na komt.
24 February 2026
Familie Kusters
Sevenum
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Bedankt voor deze fijne review! Mooi dat het vertrouwen al begon tijdens het bezoek aan onze showroom en dat ook de communicatie en levering daarna goed zijn verlopen. Afspraken nakomen vinden we erg belangrijk, dus extra fijn dat dit zo is ervaren.
Echt een top partij
Na een korte vraag, direct geholpen met een ouder type dakraam. Hierbij correct en volledig geadviseerd in de mogelijkheden!
Na ons besluit om door te gaan, ook een snelle afspraak voor plaatsen en nette uitvoering!
23 February 2026
C
Arnhem
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Super om te lezen dat zowel het advies als de plaatsing goed is bevallen. Bij een ouder type dakraam kijken we graag even goed mee naar wat er nog mogelijk is. Fijn dat we daarna ook snel konden schakelen met de montage. Bedankt voor het vertrouwen!
Groetjes, Daan Vullings
Leuke upgrade van onze badkamer.
Na inspiratie opgedaan te hebben in de showroom van Fakro in Groesbeek over gegaan tot aankoop. Het is nog niet af maar we zijn nu al onwijs blij met het resultaat!
22 February 2026
Nicole
Duiven
Hoi Nicole,
Wat leuk dat een bezoek aan de showroom uiteindelijk tot deze mooie upgrade van jullie badkamer heeft geleid! En als jullie nu al zo blij zijn met het resultaat, belooft dat veel goeds voor wanneer alles helemaal af is. Bedankt voor het delen!
Groetjes, Pascal Nillessen
Vakwerk en kennis van zaken
Een balkondakraam laten plaatsen, in één woord schitterend geworden.
20 February 2026
Wout
Nijmegen
Hoi Wout,
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat ons vakwerk en onze kennis van zaken terug te zien zijn in het eindresultaat. Geweldig dat het balkondakraam zo mooi is geworden. Veel plezier ermee gewenst!
Vakmanschap
Ons dakraam is vakkundig en snel geplaatst. Ook het adviestraject was duidelijk en eerlijk.
19 February 2026
Roderik
Malden
Hoi Roderik,
Dank voor je reactie! Goed om te horen dat zowel het advies als de plaatsing naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om vooraf duidelijk en eerlijk te adviseren, dus fijn dat dit zo is ervaren.
Groetjes, Daan Vullings
Flexibel en correct bedrijf.
De dakramen hebben nog 2 maanden in de verpakking gestaan voordat we ze plaatste. Bij het uitpakken bleek dat er 2 afdeklijsten beschadigd waren. De kartonnen verpakking was niet beschadigd. Na een email met een foto is het probleem direct opgelost en werden er 2 nieuwe lijsten verstuurd. Het plaatsen van de dakramen is makkelijk en goed te doen met 2 personen.
3 February 2026
Theo van Meijl
Cranendonck
Beste Theo,
Fijn dat we dit ook na twee maanden nog snel voor je hebben kunnen oplossen. Vervelend dat de afdeklijsten beschadigd bleken, maar mooi dat de vervangende onderdelen direct konden worden nagestuurd. Goed om te horen dat ook de montage zelf soepel is verlopen!
Groetjes, Daan Vullings
Prettig advies, en heel erg tevreden!
Super tevreden met mijn 4 platdakramen. Telefonisch overlegd, vervolgens langsgegaan in de Showroom. En daarna besteld en netjes op tijd geleverd.
27 January 2026
Danny
Amsterdam
Dankje Danny!,
Mooi om te horen dat het hele traject goed is bevallen: van het eerste telefonische contact tot het bezoek aan onze showroom en de uiteindelijke levering. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met de vier platdakramen!
Groetjes, Pascal Nillessen
Super tevreden met mijn aankoop van 4 rolgordijnen! De gordijnen zelf zijn van uitstekende kwaliteit, makkelijk te monteren en zien er prachtig uit. Ze passen perfect bij mijn Fakro dakramen en doen precies wat ze moeten doen: lekker verduisteren en de kamer gezellig maken.
Door de drukte rond Sinterklaas was helaas één doos beschadigd tijdens het transport, waardoor een klein onderdeeltje kapot was en een afdekplaatje ontbrak.
Ik heb direct gebeld met de klantenservice en werd ontzettend vriendelijk en snel geholpen.
Bleek dat de officiële Fakro-importeur letterlijk in dezelfde straat zit – binnen no-time hadden ze de vervangende onderdelen geregeld en was alles weer picobello.
Ik bestel hier zeker weer als ik nog iets nodig heb. Aanrader!
13 December 2025
A Hoornweg
Spijkenisse
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Wat super om te lezen, dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review! 😊 Jammer natuurlijk dat er tijdens de drukte rond Sinterklaas iets misging met de levering, maar des te mooier dat we het samen snel hebben kunnen oplossen. Goed om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren daar doen we het zeker voor! Veel plezier van je rolgordijnen en je bent uiteraard van harte welkom als je in de toekomst weer iets nodig hebt. 👍
Groetjes, Daan Dakraamopmaat
Dakraam op maat hebben erg naar onze wensen geluisterd en het beste advies gegeven
12 December 2025
Jeroen
Groesbeek
Reactie van Dakraamopmaat.nl
Dank je wel voor deze mooie woorden! 😊 Fijn om te horen dat we goed naar jullie wensen hebben geluisterd en dat het advies als prettig en passend is ervaren. Daar streven we altijd naar. Veel plezier met jullie aankoop en graag tot een volgende keer! 👍
Groetjes, Daan Dakraamopmaat
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 421 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Dakraamopmaat.nl
Dakraamopmaat.nl levert en monteert dakramen, lichtkoepels en zonweringen van hoge kwaliteit. Wij leveren niet alleen standaard afmetingen, maar ook perfect op maat gemaakte dakramen voor afwijkende situaties.
Wij leveren en monteren door geheel Nederland en Vlaanderen. Heeft u advies nodig? Wij zijn er voor u! Wij helpen u graag met het juiste advies. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] Spreekt u ons toch liever persoonlijk, bel dan naar 024-3972199.