Fijne service! en een mooi product geleverd gekregen!

Ik heb een aantal weken terug voor bij mij op zolder een basis duo-dakkapel besteld. En ik ben er super blij mee! goede service en Pascal heeft me telefonisch goed op de hoogte gehouden.

Ik kan iedereen Dakraamopmaat aanbevelen. Ruime en duidelijke keuze en zeker ook goed meedenkend met de klant. Levering is snel en netjes. Kortom: een aanrader!

Superservice

Uitstekende service, vriendelijke mensen en snelle levering. Meer dan tevreden over dakraamopmaat.nl

Profesioneel met een "personal touch"

Mijn bestelling verliep wat rommelig van mijn kant, veranderingen aanpassingen e.d. Pascal heeft elke keer weer opnieuw, met veel geduld, gekeken wat de beste oplossing was. Het afhalen verliep soepel en de prijs prima. Kortom perfect.

Super service

Ik had de verkeerde gootsystemen voor de dakramen besteld en bij het terugsturen ook nog eens een onderdeel van het dakraam zelf mee terug gestuurd. Dakraamopmaat heeft dit voortreffelijk en snel afgehandeld. Een dikke tien! Ook de dakramen zelf zijn van fantastische kwaliteit.

Zeer tevreden met de nieuwe horren die ik vandaag in perfecte staat heb ontvangen. Dit betrof een nalevering nadat er bij de eerste levering transportschade was opgetreden. De service en communicatie rondom het oplossen hiervan waren uitstekend en alles werd snel en professioneel afgehandeld. De horren zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig verpakt, zodat deze keer alles onbeschadigd aankwam. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve producten en goede service.

Uitstekende kwaliteit en prima ervaringen bij de "nazorg"!

Vanaf het eerste begin, nog voor de aankoop, heel prettig contact! Ik kreeg bruikbaar advies en heldere antwoorden op mijn vragen. Na een klein jaar had ik een vraag over het nastellen van het Fakro dakraam, dat kon ik niet zo gauw vinden. Ik werd heel snel teruggebeld als een goede bekende en meteen op het goede spoor gezet. Heel prettig!

Uitstekende ervaring bij dakraam op maat

Op advies van meerdere buurtgenoten contact opgenomen met Pascal Nillessen van dakraam op maat uit Groesbeek. Na een bezoek aan de showroom een scherpe offerte mogen ontvangen. Montage hebben we zelf gedaan, was trouwens vrij eenvoudig te doen met de meegeleverde montagehandleiding. Tijdens ons bezoek aan de showroom had Pascal al aangegeven dat als er tijdens de montage vragen zouden zijn hij telefonisch bereikbaar zou zijn voor technische ondersteuning. Inmiddels zijn de dakramen en rolluiken gemonteerd en zijn wij blij met onze aankoop. Al met al alleen maar lof over dit bedrijf uit Groesbeek, zeker een aanrader!

Fijne ervaring showroom en goede montage.

Tijdens een bezoek aan de showroom in Groesbeek, een hele duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden en vervolgens vier dakramen laten monteren. Het eindresultaat zag er prachtig uit. Alles is mooi afgewerkt en erg netjes gemonteerd! Na afloop hebben de monteurs alles opgeruimd en alles netjes achtergelaten. Het contact met Pascal verliep fijn er werd meegedacht naar oplossingen en alle afspraken zijn nagekomen. Kortom, zou ik Dakraam op maat van harte aanbevelen als je opzoek bent naar goede service en kwaliteit!

Pakket zoekgeraakt

Pakket zoekgeraakt maar adequaat opgepakt door Dakraamopmaat in samenwerking met Fakro. Bleek verderop geleverd te zijn zonder communicatie door DHL

Tevreden klant

Op advies vier Fakro dakramen besteld. Erg blij met mijn keuze. De kwaliteit van de ramen overtreft mijn verwachtingen, en de klantenservice stond klaar om al mijn vragen professioneel te beantwoorden. Dank jullie wel!

Prima webshop

Duidelijke webshop, snelle levering en vragen worden snel beantwoord.

Optimale service en een zeer prettige communicatie!

Onze ervaring met Dakraamopmaat.nl is zeer prettig. Team Dakraamopmaat is snel en goed bereikbaar, denken mee en komen afspraken na. Na een bezoek aan de showroom een scherpe offerte ontvangen. Dakraam en lichtkoepel zijn inmiddels geleverd en door een Montagepartner van Dakraam op maat netjes gemonteerd. Zeer tevreden klant!

Mooi product veel licht veel ruimte

Fijn contact en goed advies. Zelf geplaatst in 1 dag als je flink handig bent.

prima na-service

Het Fakro rolluik mankeerde een bout. De mensen van Dakraamoopmaat gemaild, bout werd onmiddellijk opgestuurd. Netjes

Specialist in Fakro dakramen

Ik raad aan!!!! Alles op het hoogste niveau!!! Volledige professionaliteit!!!

Correct bedrijf en komt afspraak na Super vriendelijk een aanrader

Zoals het hoort!

Prima site, prima contact, en meedenkend met de klant.

Snelle levering en goede service

Het raam was snel geleverd en ziet er mooi uit. Heel tevreden mee. Service via mail was perfect.

Heel erg goed meedenken en men (Pascal) komt zijn woord na. Dus kortom ik ben heel erg tevreden.

Zeer goede service

Mijn ervaring is zeer goed, zeer adequate en behulpzame service zeker een aanrader

Fijne communicatie

Fijne communicatie en snelle levering, leveren naar verwachting

Snel en goed geregeld

Prima contact en service

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Duidelijke website, goede en vriendelijke service, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Optimale service en prettige communicatie

De communicatie is duidelijk en klantvriendelijk. De reactie op mails/vragen is snel en vakkundig en de service is optimaal.

Hazelaarstraat 27

6562 GH Groesbeek

Over Dakraamopmaat.nl

DakraamOpMaat.nl levert en monteert dakramen, lichtkoepels en zonweringen van hoge kwaliteit. Wij leveren niet alleen standaard afmetingen, maar ook perfect op maat gemaakte dakramen voor afwijkende situaties. Wij leveren en monteren door geheel Nederland. Heeft u advies nodig? Wij zijn er voor u! Wij helpen u graag met het juiste advies. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] Spreekt u ons toch liever persoonlijk, bel dan naar 024-3972199.