Snel, vakkundig en prettig geholpen.

Zie boven.

Duidelijke uitleg en prima plaatsing

In de showroom hebben wij een duidelijke uitleg gehad over de te kiezen materialen. Daar hebben we onze keuze op gebaseerd. Ook de plaatsing door Pascal verliep probleemloos. Het raam zet er met ruim een halve dag in. Vakkundig en net werk afgeleverd. Wij zijn heel blij met ons dakraam. We hebben zoveel meer licht op zolder!

Prima prijs, snelle levering

Twee insectenhorren (origineel Fakro) voor onze dakramen, uiteraard dan ook Fakro, besteld. Dit tegen een goede prijs en met een snelle levering (2 werkdagen). Prima geregeld dus!

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede service/kwaliteit.

Prachtig nieuw dakraam

Ons oude dakraam was ruim 40 jaar oud en aan vervanging toe. Dakraam op maat heeft ons oude dakraam vakkundig vervangen voor een nieuw Fakro model en dat voor een scherpe prijs. We zijn ook zeer tevreden met de afwerking.

Betrouwbaar. Goede en snelle communicatie.

Was op zoek naar Fakro rolluiken. Gevonden bij dakraamopmaat voor een schappelijke prijs. Ik had nog wat vragen over mijn bestelling, en ik ben toen uitstekend geholpen.

Professioneel en prettige samenwerking!

Afgelopen week zijn er bij onze woning op de zolder twee dakramen plus zonwering (rolluiken) geplaatst. Een van de dakramen is vervangen, en een tweede dakraam aan de andere kant van het dak gemaakt waardoor we nu perfecte lichtinval alsmede ook goede zonwering hebben! We zijn erg tevreden over het resultaat en het was prettig samenwerken met Dhr. Nillessen. Vriendelijke man en kundig! Voor ons in ieder geval, mocht dit nodig zijn, reden om weer contact op te nemen met Dakraam op Maat! We zullen hier in ieder geval veel plezier van hebben! Dank hiervoor!

Correcte, snelle en goede service

Buitengewoon prettig en duidelijk. Er word gedaan wat belooft is.

vlotte levering en prima service

In totaal 6 ramen besteld, als gekoppelde systemen. Had daarbij advies nodig wat te bestellen, dus communicatie was belangrijk hier. Dit ging prima, de goede materialen gekregen en ook de levering zelf was steeds op tijd. En voor een prima prijs.

Het dakraam plaatsen en de communicatie was als één vloeiende lijn

Top: Prima en nette communicatie Goed werk Harmonieus

Binnen 1 dag geleverd.

Online zonwering besteld en binnen 1 dag door DHL geleverd. Eenvoudige montage. Dank voor de stalen en het heldere telefonische advies van Renate.

Het dakraam is snel en netjes thuis afgeleverd. Pascal van Dakraam op maat reageerde steeds snel op mijn mailtjes. Ik kan alleen maar zeggen, top!

we zijn eerst in de showroom geweest in Groesbeek, daar werd echt goed advies gegeven. Via de showroom in contact gekomen met Dakraam op maat. Daar kregen we meteen de offerte, de prijs viel ons reuze mee. Zeer klantvriendelijk ook mbt verzetten van levering en zelfs bereikbaar op zondag.

geleverd conform de afspraak/offerte

dakramen en plaatsing geheel conform de afspraak en offerte.

Top!!

Netjes werk geleverd.

Zeer goed en betrouwbaar

Dakraam opmaat is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf, als dakraam specialist van Fakro kan ik zeggen dat de service en leveringen zeer professioneel en soepel verlopen .

Snelle en vakkundige advisering en plaatsing

Na een bezoek aan de showroom, snel een afspraak voor het bekijken van de situatie en de advisering kunnen maken. Daarna snel en vakkundig geplaatst en opgeruimd. Topservice en kwaliteit.

Bij dakraamopmaat doen ze alles wat nodig om aan de wensen van de klant te voldoen!

Geweldig gemotiveerd bedrijf, die alles in staat stelt om de klant in en in tevreden te maken. Top service. Geweldige uitleg en hebben veel geduld.

Snelle reactie, goede service en nette prijs!

Onlangs 7 dakramen besteld en geleverd gekregen en heel tevreden over zowel ramen als service. Snelle reactie ook in de avond en snelle en correcte levering.

Prima geregeld!

Levering volgens afspraak.

Netjes gewerkt mannen.

Mijn 3 Velux dakramen laten vervangen voor kunststof Fakro dakramen. Ziet er netjes uit. Groetjes Inge.

Telefonisch vriendelijk geholpen Snelle bezorging

Regelt het!

Snelle, prettige manier van handelen. Echt een aanrader. In de toekomst moet ik nog twee dakramen vervangen. Ik weet waar ik dan moet zijn: dakraamopmaat.nl!

alles wat de vakman nodig heeft

overzichtelijk snel en duidelijk .

Helder advies, vakwerk geleverd, zeer tevreden.

Helder advies, vakwerk geleverd, zeer tevreden.

Hazelaarstraat 27

6562 GH Groesbeek

Over Dakraamopmaat.nl

Dakraamopmaat.nl levert en monteert dakramen, lichtkoepels en zonweringen van hoge kwaliteit. Wij leveren niet alleen standaard afmetingen, maar ook perfect op maat gemaakte dakramen voor afwijkende situaties. Wij leveren en monteren door geheel Nederland. Heeft u advies nodig? Wij zijn er voor u! Wij helpen u graag met het juiste advies. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] Spreekt u ons toch liever persoonlijk, bel dan naar 024-3972199.