1,5 jaar geleden 2 dakramen incl 3 rolluiken (1 op bestaand dakraam) op zolder laten monteren. Nog steeds erg blij mee. Montage keurig verzorgd in 1 dag. Na 1 jaar klapperde een rolluik. Gebeld met Pascal en via hem geholpen door Fakro. Bleek niet 't rolluik te zijn, maar los piepschuim in ons reeds vanuit de bouw gemonteerde dakraam. Ook dat werd keurig verholpen. Absoluut aan te raden 👍

Uitstekend en vakkundig

Wij hebben Pascal op bezoek gehad om horren en rolgordijnen te laten plaatsen. Na een zoektocht kwamen bij Pascal terecht. Hij heeft ons vakkundig geholpen en van adviezen voorzien bij het gebruik van horren en rolgordijnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

goeie service

De dakramen die ik bestel bij dakraam op maat worden snel en netjes op tijd en plaats geleverd afspraken worden nagkomen

wat je bestelt krijg je geleverd op de afgesproken dag keurig verpakt mocht er toch iets niet kloppen 1 telefoontje en het wordt geregeld Ga zo door Gr Klusservice Leo van Driel www.klusserviceleovandriel.nl Montage specialist van fakro dakramen

Doet wat afgesproken is

Mijn ervaring met Pascal is prettig. Denkt mee, bij enige twijfel bij een bestelling neemt hij even contact op om even navraag te doen of het klopt of een beter alternatief aan te bieden. Bij problemen lost hij het op vaak samen met Fakro. Ik vind de samenwerking met Fakro en Dakraamopmaat goed omdat het een toegankelijk bedrijf is of je nu 1 of honderd dakramen afneemt je wordt altijd goed behandeld en ze proberen altijd een oplossing te vinden voor alle partijen. Ook als de fout niet bij Fakro en/of Pascal ligt.

snelle en correcte levering

prettig bedrijf om zaken mee te doen ,en prima prijzen.

Mooi dakraam, keurig geplaatst.

Nog elke dag blij met ons dakraam op zolder. We hebben eind oktober 2018 een Fakro dakraam besteld en laten plaatsen door Dakraamopmaat. Het raam was in een ochtend keurig geplaatst en ook erg netjes afgewerkt. Er was veel regen voorspeld op de dag van plaatsing daarom was Pascal wat vroeger bij ons begonnen. Dat is ook allemaal in prettig overleg gegaan. Het dakraam zorgt voor een mooie lichtinval op zolder. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het gebruikte materiaal en plaatsing door Pascal van Dakraam op maat! Sandra uit Dreumel.

Hartstikke goede service : goed, eerlijk en duidelijk advies.

Nadat ik het eea wilde weten wat betreft het plaatsen van dakramen kon ik al snel een afspraak maken. Het plaatsen van de dakramen kon ook op een gezamelijk afgesproken tijdstip/ moment geplaatst worden. Goed en eerlijk advies. Keurig en netjes de dakramen geplaatst. Complimenten. Zeker een aanrader. Daarna heb ik ook nog wat verduisterende gordijntjes voor de dakramen laten plaatsen. Keuze te over in het aanbod.

Komt afspraken na met een goede kwaliteit.

Alleen maar goeie ervaringen, met zowel de standaard maten als maten op maat, leveringen vlot en vaak tot aan de voordeur geleverd. Kwaliteit altijd goed. Maar zeker ook de hulpvaardigheid en goede adviezen. Fijn bedrijf met een zeer hulpvaardig persoon.

Perfecte service

Afspraken altijd nakomen en maatwerk verzekerd.

Goede en snelle reacties en overleg

Mijn ervaring is zeer goed. Pascal reageert snel en overleg over dakramen is ook zeer goed. Ook versturen gaat bij meest lopende dakramen binnen een week. Top Pascal!! Klusbedrijf van Enk, Zwolle Erik van Enk

Zeer goed uitgevoerd; niks op aan te merken

Ben vooraf goed geïnformeerd. Voor het toegepaste dikkere glas was hulplijst nodig; is goed met mij gecommuniceerd. De installatie van het raam is perfect uitgevoerd. De medewerkers (ja, u ook Pascal!) zijn vriendelijk en correct!

Snelle service,

Mijn ervaring met dakraam op maat is een belletje voldoende is voor goede uitleg en advies op maat.

top webshop met prima service en telefonische ondersteuning

Dakraam op maat levert snel en op tijd met prima nazorg Betrouwbare partner om zaken mee te doen www.wouterpasman.nl www.dakramenvakman.nl

Top bedrijf!

Makkelijk te bereiken, duidelijk contact, vriendelijke mensen en snelle en duidelijk levering!

Nette leverancier , stipt volgens afspraak en goed advies!

Duidelijke afspraken , geen gemaar. Mee denken in oplossingen en wensen van de klant. Goeie service .

Altijd goed en snel geleverd

Goede ervaring en altijd snel en netjes geleverd

Zeer goede service

De leveringen zijn altijd op tijd. Is er iets niet goed, dan wordt het correct afgehandeld. Fijn om zaken te doen met Pascal Renette Spijker Spijker vof www.ronaldspijker.nl

verstand van het vak!

Onze 2 dakramen zijn zeer vakkundig en netjes geplaatst door Pascal. Wij zijn er superblij mee!

Prettig contact, goed advies en snelle levering.

Ik doe reeds jaren zaken met dakraamopmaat en ik kan het van harte aanbevelen om hier te bestellen! Pascal is zeer deskundig, betrouwbaar en ook de service is goed. Producten worden netjes verpakt en snel geleverd.

tijdige levering en service gericht.

Ondanks korte tijd voor bestelling tijdig geleverd en aanbod vanuit Pascal Nillessen dat bij problemen met de montage gebeld kan worden.

Prettig zaken doen met mensen die verstand van dakramen hebben.

Prima bedrijf met snelle service De website is overzichtelijk en werkt goed. Snel antwoord op offerteaanvragen.

Altijd bereikbaar, betrouwbaar en meedenkend

Al jaren tevreden klant bij dakraamopmaat.nl voor Fakro dakramen en toebehoren

Zeer service gericht en denkt met u mee

Ik bestel al mijn ramen bij Dakraam op Maat ongeveer 75 per jaar heb een goed contact met dakraam op maat zeer service gericht en denkt met u mee Problemen bestaan niet bij dakraam op maat want deze zijn er om opgelost te worden

TOPbedrijf

De combinatie goed materiaal en gedegen vakmanschap, en erg vriendelijk personeel, brengt vanzelf goed resultaat en referenties. Houdt vol zou ik zeggen.

Hazelaarstraat 27

6562 GH Groesbeek

Over Dakraamopmaat.nl

Dakraamopmaat.nl levert en monteert dakramen, lichtkoepels en zonweringen van hoge kwaliteit. Wij leveren niet alleen standaard afmetingen, maar ook perfect op maat gemaakte dakramen voor afwijkende situaties. Wij leveren en monteren door geheel Nederland. Heeft u advies nodig? Wij zijn er voor u! Wij helpen u graag met het juiste advies. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] Spreekt u ons toch liever persoonlijk, bel dan naar 024-3972199.