super

heerlijke kaas , snel bezorgd

Smaklig,snel en vellig.

Top, goede kaas (boeren kaas belegen) heel lekker. Optie voor een vierkantig stuk zo goed zijn.

Altijd goed

Meerdere malen heb ik hier besteld. Fijne producten, goede service, snelle en keurig verzorgde verzending.

prima en lekker lang houdbaar

Zeer goede kwaliteit en goede service

Zeer goede kwaliteit voor een keurige prijs

Goede kaas verzorgd thuis bezorgd!

Een gemakkelijke en duidelijke site om mijn favoriete kaas te bestellen. Zeer goed vacuüm verpakt en verzonden! Wat wil een mens nog meer die van goede kaas kan genieten?!! Top!

Verrukkelijk

Kazen zijn echt van hoge kwaliteit en de prijs is behoorlijk aantrekkelijk. Ik koop geen kaas meer van de supermarkt.

Superlekkere oude kaas als pakket !

Eerste keer, online gevonden in de zoekmachine. Heerlijk pakket kaas van oude snit besteld en zeer vlot ontvangen. Alles netjes gesealed, dus een voor een te consumeren. Ze gaan rap, want lekker. Goede vondst !

Tweede keer besteld en het was weer perfect ingepakt

Weer prima verpakt en snel in huis

geweldige zaak

Goed en snel geleverd, ook in Duitsland.

Geweldig!

Heerlijke kaas , snelle service!

Zeer snelle levering

Zeer prettige en snelle levering

Correcte snelle levering

Het is even zoeken op de website, als je opzoek bent naar kaas van de Graafstroom. Niet gelijk duidelijk welke dat is. Maar daarna goed een helder te bestellen. En alles wordt netjes geleverd.

Vlotte service

Kaas van goede kwaliteit en een goede omschrijving van de verschillende soorten kaas

Goed verpakt en binnen 1week in huis. Ik wouw dat alle leveringen zo gingen. Perfect

Heerlijke kaas

De service is zeer goed. De kaas is vacuüm verpakt en is heerlijk van smaak. Ik bestel er regelmaatig.

Heerlijk en gemakkelijk

Voor het eerst om uit te proberen wat kazen besteld, ik ben zeker niet teleurgesteld en kom zeker terug als deze op zijn!

Lekkere kaas, snelle levering!

Het was jammer dat er bij de bestelling van 11 stukken kaas maar 5 x verpakkingsmateriaal bijzat. De namen van de kazen zijn ook niet altijd dezelfde zijn als de bestelde kazen (van de website). Dat is wel verwarrend.

Keurig verzorgd en zeer snel

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam, zetten dat stapje extra voor de klant, snel en netjes verzonden. Passie voor hun product.

Lekkere kaas, correcte bezorging

Prima kaas, correcte bezorging

Kaas 8s goed en lekker. Goed verpakt en snel bezorgd

Zeer snelle levering, zelfs naar Frankrijk. Alles vacuüm verpakt dus lang houdbaar. Heerlijke kaas!

Prima ervaring

Heerlijke kaas, komt netjes verpakt aan. Is niet duur.

75 Grotestraat

Veen 4264 RJ