Super behandeld

Super behandeld en afspraken nagekomen. Zal er zeker weer bestellen

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas voor een mooie prijs en gratis bezorging. Zit ook nog een lekker kadootje bij , een potje mosterd dille dip .

TOP

Bestelling geplaast snelle levering. Zeer goed verpakt. Duidelijk tips om de kaas te bewaren. Tvens zeer uitgebreide keuze. Kom zeker snel weer terug

Snelle levering en lekkere kaas

Heerlijke kazen

Zeer slecht

Ik bestel een kaasletter om iemand cadeau te doen maar krijg ee plak kaas.

Men krijgt wat men vraagt!

Als zeer klantvriendelijk ervaren alleen jammer dat de website niet in het Duits en Engels is. Wij wonen nl als Nederlanders al jaren in Duitsland en onze Duitse kennissen en vrienden proefen regelmatig jullie kaas en willen ook graag bestellen maar beheersen niet het Nederlands en dat is erg jammer.

Voldoende

Voldoende, laatste keer kreeg ik alleen onhandige stukken. Plat(ter) stuk is handiger. En 1 keer was meteen het vacuum verbroken

Gewoonweg goed

In de winkel en online goed en snel geholpen. Geven gericht advies.

uitstekend

heerlijke kaas en fijn dat de stukken kaas vacuum zijn

Ruime keus en goed verzorgd

Er is een ruime keus aan Nederlandse en buitenlandse kazen. Alles wordt keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Heerlijke kaas makkelijk online

Omdat ik het hier niet kan kopen bestel ik Stolwijkse kaas makkelijk online. Ene dag besteld volgende dag keurig verpakt in huis.

Heerlijke kaas!

Ik heb de bestelde kaas snel en goed verpakt ontvangen. De vier verschillende soorten waren alle vier heerlijk! Echt een aanrader.

Lekkere kaas, goed verpakt en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Heerlijke kaas en niet duur

Goede en lekkere kaas en snelle levering. Ik bestel zeker vaker bij jullie

Wat een leuke manier om kaas te bestellen in coronatijd

Snelle mail reactie op vraag keurig verpakt

Helaas zat er 1 kaasje te kort in mijn levering, maar dat was na 3 dagen alweer verholpen. De korst van de halve pondjes zijn wat aan de dikke kant. De kaas is heerlijk en voor een prima prijs.

Snelle bezorging van heerlijke kaas

Makkelijke website, kaas is lekker en betaalbaar

zeer goed

Heb voor de tweede maal kaas besteld, zeer tevreden, zeker een aanrader

Snel en lekker.

Het is heerlijke kaas smelt in de mond, is goed verpakt en snel in huis geweldig.

Laat maar lekker

Zondag besteld, vrijdag pas ontvangen, maar hij smaakt weer heerlijk. Jammer dat hij verpakt wordt in plastic chips. Er bestaat een versie van deze chips die van aardappelmeel gemaakt is.

Zeer gord

Prima ervaring in alles

Prima ervaringzeer klant vriendelijkals er wat is kan je altijdbellen met piet prima prima mvg ron kleyn uitermelo

Fijne levering

Verse kaas vacuüm verpakt Netjes en op tijd verzonden.

geweldig

veel spanning of het pakket op tijd zou zijn maar het is gelukt super bedankt

Heerlijke kaas!

Ik heb 3 soorten kaas besteld om te testen of ik de kaas lekker zou vinden. De test is geslaagd, alledrie smaken heerlijk en alsof ze zijn gesneden waar je bij staat. Klein minpuntje vind ik dat het geen platte stukken zijn, maar dat is persoonlijke voorkeur.

75 Grotestraat

Veen 4264 RJ