Snelheid en kwaliteit goed

Eén opmerking de verpakking was na een dag niet meer vacuüm.

Fantastische 1e ervaring

De bestelling werd snel en netjes bezorgd. Erg tevreden daarover maar toen ik het pakket opende trof ik de kazen netjes verpakt aan met een kaartje vol handige tips, super tevreden en heerlijke kaas ik word vaste klant, ook had ik voir mijn ouders besteld en ook zij waren tevreden en bestellen graag weer. Mvg Lillian Overeem

Prima om kaas te bestellen het zou fijn zijn als je ook eieren kan afrekenen

Makkelijk alleen jammer dat het alleen voor kaas geldt, het zou fijn zijn als je ook eieren en eventueel iets meer dingen kan afrekenen dan scheelt het dat je niet meer hoeft te wachten en het alleen op kan halen. Bij ons in Diemen kan het vaak druk zijn en dan is dit ideaal

super!!

Vorige week (vanuit het Noorden des lands) hier kaas besteld van de aanbieding en een dag later al in huis. Wat een goede kwaliteitskazen. Heerlijk!! Daarnaast super service. 1 product niet op voorraad hierover werd netjes contact opgenomen! Chapeau!! Inmiddels voor de tweede maal besteld aangezien mijn man lieveling is van de geitenkaas.

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas wat super vacuüm is verpakt. Kan je 3 maanden bewaren. Ik bestel zeker weer als het op is

goede kaas heerlijk voor hehaling vat baar

top kaas gewoon heerlijk.

Goede levering

Alles is vlot verlopen,lekkere kaas

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Voor het eerst kaas besteld via deze website. Na een aantal dagen keurig verpakt thuisbezorgd. Gewichten worden ruim genomen, netjes een instructiestickertje per stuk kaas. Kwaliteit is wat je van een kaashandel kunt verwachten: geen goedkope plastic rommel, top dus! Dit gaan we zeker vaker doen!

Uitstekende handling; prima portionering; snelle verzending

Dit is een reactie na mijn eerste aankoop bij deze winkel. Ik heb de moed opgepakt en maar liefst 5 stukken van 1,5 kilo van verschillende kazen gekocht terwijl ik nog geen stukje kaas van deze leverancier had geproefd. Dat is bijzonder goed uitgepakt.

Helemaal tevreden

Fijne kaashandel, ook persoonlijk contact. Netjes verpakt wordt alles snel geleverd.

gewoon goed

gewoon goede lekkere kaas voor een goede prijs

Klasse

Super heerlijk

Echte een bedrijf met de aller lekkerste kaas elke keer weer. Een dikke 10++ waard

Goede service lekkere kaas.

Na bestelling een mail ontvangen dat bestelling binnen is gekomen. Daarna op de hoogte gehouden van wanneer de kaas geleverd wordt. Mooi klein verpakt en geleverd zoals afgesproken. Meteen genoten van een heerlijk stik kaas ;-)

Ik ben zeer tevreden.

Goede smaak.

Goede service en goede kaas

Erg goede Stolwijk kaas en goed verpakt en geleverd

Vacuüm verpakking niet in orde

De vacuüm verpakking was verbroken bij het uitpakken. Wat een consequentie heeft voor de houdbaarheid

geweldig

heerlijke kaas voor een goede prijs en met kaaspapier geleverd dus je kan het ook goed bewaren

Gewoon goed.!

Nu enkele malen online kaas besteld, goede kaas en duidelijke prijs. Namelijk gewoon kilo prijzen voor kleinere of grotere stukken, dus zelfde kilo prijs onafhankelijk van gewicht. Geen gezeur met duurdere ponden ed. zoals mijn vorige leverancier ineens invoerde.. Dus zeker aan te bevelen, wel even slim zijn en zoveel bestellen dat de transportkosten vervallen, win-win noem ik dat. Eet smakelijk.

LEKKER

Goed verpakt en snel geleverd naar Portugal

Super kaas en super geregeld

Paar keer in de kaaswinkel in Ouddorp geweest super kaas en aardige mensen. Vandaar dat ik mijn kaas via de site bestel zodat ik niet elke keer ver hoef te rijden maar wel lekker kaas in huis heb.

heerlijke kaas

snel verzonden...perfecte kaas

Klasse service

Perfecte levering en een lekker stukje kaas voor niet al te veel geld klasse

Lekker

Alleen jammer dat de rook kaas niet in plakjes is

75 Grotestraat

Veen 4264 RJ