Heerlijke kaas!

Wat een lekkere kaas, en verzenden was ook heel vlot. Alles is netjes vacuüm verpakt en de kwaliteit van de kaas geweldig Tot de volgende bestelling.

Heerlijke kaas,snelle levering

We hebben 3 soorten kaas besteld. Allemaal netjes vacuüm verpakt. En ook nog extra kaasvellen erbij om t naderhand in te pakken! We zijn nu aan de eerste kaas bezig, en echt heerlijk! Een echte aanrader zeker in deze tijd!

Heerlijke kaas en snelle en correcte levering

Vorige week mijn kaas geleverd gekregen en heel netjes verpakt en de smaak is heerlijk lekker zacht en smeuïg

Uitmuntend

Snelle levering en vacuum verpakt.

Kan het iemand aan bevelen netjes verpakt geleverd

Heerlijke kaas

Ik heb jonge kaas besteld en het was keurig verpakt.De smaak is fantastisch.Wij zijn erg tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Kaas smaakt goed. Snel geleverd

geweldig

mijn bestelling was netjes ingepakt .en kwam mooi op tijd voor mijn gebruik . prima bestelling

Top Service! Klant is koning!

Netjes en goed verpakt. Keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden!

Heerlijke kaas en goed geleverd

Heerlijke kazen en snel geleverd. je krijgt wat je besteld, netjes vacuum verpakt en voorzien van losse kaaspapier waarin jeje kaas na openmaken netjes in kunt bewaren! Ook door met bestellen online op deze manier de kleine ondernemer te steunen!

I love!!!! Chess shop is the best!!!

1 day later Chess is mijn home. I'm back!!!

Helemaal top!

Heerlijke kaas snel in huis.

Geweldig lekkere kazen

De keuze is reuze, goed verpakt, en snel in huis.

Prima kaas

Kaas is erg lekker

Zie onder.

Prima kwaliteit en snelle correcte levering! Aanbevolen?

geweldig

keurig op tijd geleverd en goed ingepakt, en de kaas is heerlijk

Ruim assortiment, snelle en nette levering

Ruim assortiment met heerlijke kazen. De bestelling wordt telkens weer netjes verzorgd en snel geleverd.

Keurig afgeleverd

Netjes verpakt, keurig op tijd. Alleen jammer dat het gratis pakje roomboter niet bij de bestelling zat.

Heerlijke kaas goed verpakt prima ervaring

Goede kwaliteit en uitstekend verpakt

Lekker makkelijk online bestellen

Heerlijke kazen en allemaal vacuum verpakt, tevens voor elk stuk het fijne kaaspapier erbij. Makkelijk online bestellen.

Prima!!

Leuke en duidelijke webwinkel. Goede communicatie v.w.b levering. Heel netjes en goed verpakt, inclusief de tips!! En wat een heerlijke kaas!!! Ik ben super tevreden!!! Ga zo door!!!

Goede prijs /kwaliteit.

Goede smaak van de bestelde kaas.Netjes verzorgd.

Alles prima in orde

goed lekkere kaas en een goeie service.

75 Grotestraat

Veen 4264 RJ