Goeie kaas ,snel geleverd en een mooi klein stukje kaas als cadeau

Lekkere kaas en super snelle levering

Uitstekend, snel en compleet levering!

Snel in huis goed verpakt en heerlijke kaas

Ik had een actie pakket met mosterd de jonge kaas en de oude kaas zijn heerlijk. De kaas bij het pakket moet ik nog proberen. Maar mmmm het is smullen.

Prima kaas, uitstekend van smaak, goed verpakt, zeer snelle levering

Ik blijf hier regelmatig bestellen, vindt de kaas heerlijk,

De geleverde boerenkaas is uitstekend, maar wel verslavend.

Op de website werd bij de boerenkaas met 'stalsmaak' al gewaarschuwd voor het verslavende karakter en die waarschuwing is op zijn plaats, maar ook de andere boerenkazen die we geproefd hebben, die uit Stolwijk, zijn heerlijk. We hebben dus geen andere keus dan hier vaker te bestellen. De prijs is prima en de levering flitsend snel.

Ik bestel regelmatig door mijn drukke leventje. Heerlijke standaard, gekruide en dieet kazen. Lekker makkelijk aan huis bezorgd! Tegenwoordig ook s’avonds hoe fijn is dat?!

Snel gewenste kaas geleverd

Besteld voor mijn zus die in Oostenrijk woont en deze kaas zo lekker vindt

Prima internet was even niet makkelijk kreeg bestelling niet geplaast

Verder goed geholpen heerlijke kaas bestel volgende keer weer.

Heerlijke kaas

Bezorging top, lekkere kaas

Heerlijke kazen en goede service

Snel geleverd, heerlijke kaas!

Lekkere kaas, vacuüm verpakt geleverd met kaaspapier erbij. Ruime keus, goede kwaliteit.

Overheerlijke kaas!

Al meerdere keren een bestelling gedaan.. Heerlijke producten en snelle levering.. Bovendien voordelig.. De supermarkt kaas kan hier nooit aan tippen.. Wij blijven klant!

Altijd goed

Herhaalde bestellingen. Altijd lekkere kaas, snel verzonden. Toch zou ik graag zien dat er een vervanging komt voor de witte chips als vulling voor de verpakking. Maar wellicht kan dit niet vanwege temperatuur en condens.

Dit is een bedrijf voor 12.00 besteld 's avonds in huis

Fantastisch goede kwaliteit en service. Als je eenmaal kaas hebt besteld dan doe je het de volgende keer weer.

snelle levering, goede verhouding kwaliteit en prijs

snelle levering, goede verhouding kwaliteit en prijs

Ik had niet goed naar levering gekeken, maar zelf op kunnen lossen met red mijn pakketje. Verders goede kwaliteit van de produkten netjes verpakt en keurig en op tijd verzonden. Wij gaan regelmatig bestellen!

Wat een geweldige winkel online. Kaas super goed verpakt. En het is heerlijke kaas

Makkelijk te bestellen, snelle levering en lekkere kaas

Top kaas!

Zeer goede kwaliteit kaas en goed verzorgd ontvangen. Het vacuüm trekken is van de beste kwaliteit ook. en de verzending is zeer goed verpakt. Kortom; TOP KAAS.

Heerlijke kaas en snel geleverd

Wij zijn woonachtig in het buitenland en het is een traktatie om die heerlijke Hollandse kaas te mogen eten. Het wordt goed vacuüm aangeleverd.

Heerlijke kaas

Lekkere kaas voor een betaalbare prijs en snel geleverd .

Heerlijke kaas makkelijk thuisbezorgd

Super makkelijk! Ik heb altijd tijd tekort dus even op mijn gemak langs de speciaalzaak zit er niet in maar ik wil wel altijd het lekkerste van het lekkerste. Dan kom je uit bij kaasonline! Grootse keuze ook in dieet kaas en met gemak aan de deur geleverd!

Weer top

Kaas was weer top verpakt en verstuurd. Savonds om 20.00 besteld en de volgende avond al in huis met Red je Pakketje, top service!!

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.